- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Tippem szerint (bár így könnyű okoskodnom) a "V" alakú hang oka a Néhai kábel, másik oldalon a kevésbé tiszta, részletes hangé maga az optikai átvitel.
Egyébként jó hangú felvételeket válogattál ki(#76654) nuke7 :
Svájc nem EU tag.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #76657 üzenetére
Van ami ilyen volt, de van ami meg eléggé el volt találva. Legalábbis nálam passzolt. Nem lehet egy kalap alá venni minden kábelét.
-
nuke7
veterán
válasz Dorian #76655 üzenetére
szóval egy jobb optikai kábellel szerinted javulna a második lánc..?
esetleg valami ötlet..?Svájc meg az eu közepén van - gondolom a földrajzi eu-t nézik szállítás miatt, nem pedig a szerződésest... csak tipp, de egy próbát megérhet
(#76656) Tamoo: bkercso kisDAC...
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
tuningolt Lupus mk III mint első jelölt..?
(csak nehezen tudjuk megoldani a távolság miatt...)
(#76662) Dorian: úgy tudom külön táp van hozzá meg spéci kábel - de még kistücsök forumtársnál van, amíg nem tudom megszervezni a szállítást..
[ Szerkesztve ]
-
mp54
senior tag
Emberek!
Az nem lehet, hogy ehhez senki sem ért:Ki kellene próbálni egy subot, hogy egészséges-e, de nincs (még) házimozi erősítő.
Egy forrás készülék analóg, sztereó, RCA kimenetét ráköthetem a sub line input L/R bemenetére?
Mit fogok hallani? -
nebulo5
senior tag
Feltételezem, hogy egy sztereó erősítő kimeneteiről lenne szó... Személy szerint, még sosem próbálkoztam hasonló "megoldással, de a helyedben, nem tenném meg. Ha az erősítőn nem tudsz vágás frekit állítani, nem biztos, hogy jólesne a sub-nak az egész frekimenet.
Persze, ez csak óvatos feltételezés!Üdv: nebulo
-
Dorian
félisten
válasz nebulo5 #76666 üzenetére
Azzal semmi baj nem lenne, a magas frekik semmi bajt nem okoznak.
Viszont alacsony jelszintű bemenetre ráengedni erősített jelet, na azt lehet, h nem szereti.De ha csak az a kérdés, hogy szól-e a sub, nem zörög, nem portzajos, akkor áthozod és kipróbáljuk.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
-
Tamoo
MODERÁTOR
A magyar oldalt nézted?
Én konkrétat nem tudok ajánlani. -
Dorian
félisten
Basszus, hiba került a mátrixba. Az alsó szomszéd gyereket szült, épp most szóltak, hogy halkítsak, meg este a mélynyomón is kicsit. Az oldalsó szomszéd is terhes. Asszem ideje költözni. Valami régi bérházba kéne süket öreg nénik közé.
-
Játékos
addikt
válasz Norbi 72 #76341 üzenetére
Üdv!
Az igért Sín fényképek:
Baromi merev az egész, amint lehet látni, az egy méteres kábel végét fogva megtartja a saját súlyát, pedig nem könnyű...
A fiatalember szerint ez már a "B" verzió, eszközölt benne néhány apróbb változtatást.
A hangjáról még nem tudok semmit mondani, mert még nincs a rendszerben.Szerk.: nem tudom, miért vannak oldalt/fejjel lefelé a képek... a telefonon, meg a képnézegetőben rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Norbi 72 #76681 üzenetére
Egy hónappal ezelőtt készült a kép, így már mögötte vannak az airrock panelek, és egy kicsit kintebb vannak a hangfalak, illetve kicsit közelebb egymáshoz.
devil-k: Infocus X10 adja a képet a vászonra.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz gyurczy #76685 üzenetére
Zseniális barátunk jól tippelt, Flotex van a falon. Mivel csak ezen az egy oldalon van, így nem tudom azt mondani rá, hogy hallhatóan kevesebb tőle a visszhang, de akik az egész szobát borították vele, azok esküdnek rá. Élőben nagyon szép, kifejezetten jó textúrája van. Felhordani nagyon egyszerű (bár sok évet dolgoztam festőként...) Sok színben kapható, és kb. 1000 Ft-ra jön ki négyzetmétere. Mire vagy még kiváncsi?
-
nuke7
veterán
Topping és Maverick audio-ról van vélemény / tapasztalat..?
Azok már inkább az én árkategóriám
-
mp54
senior tag
Mi értelme van, hogy egy háttér dobozt ilyen szélesre csinálnak?
Focal Cobalt SR 800
Nálam az egyik, ha akarom, mehet oldalfalra is, de a másik hátfalra kell hogy menjen és ha azt akarom, hogy rám nézzen, min. 40 cm-t belóg a térbe (mert hogy -szerintem feleslegesen- 40 cm a szélessége!)[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz bajnokpityu #76689 üzenetére
Ennek a flotexnek ilyen érdes tapintása van, ha hozzáérünk? Vagy rosszul gondolom?
- mozi bolondéria -
-
-
nuke7
veterán
mit csinálnak az emberek szombat este..?
nem pörög valami nagyon a forum...
-
törölt tag
válasz pFEFErohni #76696 üzenetére
Én adnék is, cserébe egy kk rendszerért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest