Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

Mesterek! Nagyon örülök, hogy találtam egy ilyen totyikot is...

Volt egy kb. 3 Forintos Genius hangfalszettem a gépemhez. 5.1 jel ment ki az SB X-Fi alaplapomról egyenként RCA-n és az aktiv woofer vezérelte a szatelliteket és a centert. Nem mondom, hogy csúcskategória, de alapjában véve nagyon jókat játszottam, moziztam a dolgozószobámban.

Most filózom a Creative (úgy tudom csúcskategóriás) Z-906-os szettjén, de nagyon tetszik a JBL SCS178-as szettje is. Egyenlőre még nyomozók, mert olvastam, hogy a JBL is aktív szett (hiszen én nem akarok külön erőlködőt), de nem vagyok ebben teljesen biztos.

Milyen lehet a JBL szett? A neve hatalmas a hangfalgyártás területén, a szatellitek, a center és a woofer méretre, súlyra nagyon komoly cucc. A Creative lényegesen kisebb, viszont van THX minősítése. Alapjában én csak játszom, úgyhogy nekem a THX talán nem is szükséges?!?

Természetesen az alaplapi hangkártya helyett veszek egy komoly Creative hangkártyát, ez nem is kérdés.

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Új hozzászólás Aktív témák