Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hideyoshi
tag
Köszi, megoldottam a következőképp:
Egy 8cm Zalmant betettem a vinyók elé, ez befele fúj. Ezzel kb 5-7 fokkal hűvösebbek a vinyók. Még a melegedésre hajlamos Seagate is max 45 fok.
Egy másik 8cm Zalmant beraktam a táp alá hátra, az kifele fújja a levegőt. A ház oldalába meg vágtam egy lyukat, oda tettem a 12cm -es halk ventit. Ez épp a hidat, ramokat leheli.
Így elértem, hogy full terheléssel max 56 fokra megy fel a proci. A deszka is 5 fokkal hűvösebb. Pedig a szobában is melegebb van, mint az első méréskor. -
Hideyoshi
tag
Az én házam sima hagyományos ház. Van összesen 3 ventim. Egy 12cm Coolink Ultra ez 750-et pörög csak de hangtalan. És 2db 8, vagy 9 cm Zalman. Ezek már pörgősebbek. Hogy helyezzem el őket, hogy a vinyókat is hatékonyan hűtsék, fullon 45-50 fokosak is voltak már, illetve a procit. Ez Athlon 3200+. Igloo 7200 hűtővel, terhelten 60-65 fok is néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest