Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike168
aktív tag
Spoiler
Nyílván mostmár mindenki tudja, hogy Piton öli meg Dumbledor-t és hogy ő a félvérherceg! Én nekem annyi kérdésem lenne, hogy pontosan mit takar ez a ''Félvér herceg cím''? Meg hogy a Malfoy család őt miárt nem utálta az elejétől lezdve amikor még nem ismerték? Egyáltalán, hogy lehetett Halálfaló, ha ő sárvérű? Meg hogy lehet az, hogy ilyen hirtelen visszapártolt Voldemorthoz? Hisz az elején minden erejével ellene küzdött( és ezt biztos nem csak tetette)! SZVSZ Rowling még csinál egy csavart az utolsó könyvbe, mert én nekem végig az volt a meggyőződésem, hogy Piton lesz az aki végén Harryvel és Dumbledorral össze fogja megölik Voldemortot!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs