Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
majerl
csendes tag
Sziasztok, behalt a Haierem bekapcsológombja. Szétszedtem kipucoltam, de sajna nem javult meg. Attól félek, hogy alaplapi panellel együtt lehet cserélni. Jól gondolom , vagy esetleg ha van valakinek ötlete erre azt megköszönném.
-
ddsteel
senior tag
Hali vettem a vízálló Haierem után egy Haier W850-et. Ez már 4 magos, nem olyan dög lassú, mint a W718, amit egyébként még mindig nagyon szeretek. Még nem tudom, melyik marad. Kérdésem, hogy ez ugyanúgy magyarítható-e mint a W718-as? azt annak idején én csináltam, bár már jó rég volt, ezzel is menne, csak úgy nézem, igen ritka telefon... 4.1.2-es OS, ZIO S2 model number stb...
-
majerl
csendes tag
Sziasztok ! A Haierem lát SIM kártyát azóta, amióta a MTK DroidTools-al backupot csináltam, ill. a MUT-al próbáltam CWM-et felrakni (nem sikerült). Ez lehetséges szerintetek ?
-
Hát... én is jártam hasonlóan sajnos.
Szintén gen2.
Kísérleteztem átparticionálással, dual boot-tal, meg teljes rendszerméret-átszabással, aztán egyszer csak hasonlóan a tiédhez, nem negyon akart elindulni.
CWM-be még belépett, de már nem tudott írni az egyes partíciókra.
Végigpróbáltam a formázástól a fw upgrade-ig mindent, de nem reagált.
az eMMC beadta a kulcsot. Az enyém R.I.P. (ny.b.) -
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Meghalt a teló! Meghalt?
"Visszakaptam a közel 1 éve vett Gen 2-es W718. A számítógép csak hang alapján ismeri fel, de nem találom sehol! (A hang az sokszor hallható!?)
Délelőtt még be lehetett kapcsolni, de megállt a Haier felirat betöltése után.
Itthon gépre dugtam, de semmi. Olyan rég foglalkoztam vele, hogy azt sem tudom merre induljak el.
Újra kellene rakni az egész ROMot, de hogyan is?
Bekapcs+hangerő le gombok megnyomása után de. még be tudtam lépni, de most nem.
Be sem tudom kapcsolni!
Mintha a töltést sem venné, a töltésnek van visszajelzése? (piros led? nem világít!)
Várom a segítségeteket. -
sicc33
aktív tag
Kivancsisagbol szetszedtem, majd osszeszereltem. Azota jo az erintopanel.

-
sicc33
aktív tag
Gen3-hoz keresnek erintopanelt. Van esetleg elfekvoben valakinel?
-
Robi1001
csendes tag
Szia Krinyo .
Nem kell az előlapot bántani se az üveget . A fülhallgató aljaznál megbontod garis matrica csavarokat és sorba kicsavard oldalról is . Egy vékony műanyag lappal vagy telefon szétszedővel szét pattintod a két műanyag felet . le emeled hátlap keretet és kész . Ha az alaplapot is ki akard venni előbb óvatosan vedd fel az érintőpanel sorcsatlakozóját . majd oldat a rögzítőfüleket kipattintani és alaplap kiemelhető .
Az LCD rávan ragasztva kétoldalas ragaccsal az alaplapra . nem feszegetni ! egy kis hajszárítózás és hamar lejön
ha cserélni kell
ugyan ez az előlapi üveg cseréjénél hajszárító és szépen feljön .csak okosan , készíts oda egy kis dobozt amibe csavarokat teszed meg gumi dolgokat hamar elpattantak aszt lehet keresgélni

remélem segítettem
-
Robi1001
csendes tag
Sziasztok . Pár Haier hiba meg mag ha kel valakinek alkatrész van nálam 2db bontott teló .
1. hiba Hátsó kamera nem megy .
kettő telónál is előfordult ez hiba egy törött nél vettem észre hogy , könnyen lemozdul a hátsó kamera a csalatkozó sorról . ütéstől eséstől lemozdulhat és nem érintkezik ezért nem ismeri fel az alaplap .
Megoldás : telo szétszed kamera levesz és visszarak ! figyelem ha fordítva rakod vissza telo nem indul !2. Érintő magától életre kel .
Hiba Sokáig volt nagy erővel hosszan nyomva az érintő és elromlás elötti állapotban van . rövid időn belül be fogja adni a kulcsot
Megoldás érintőcsere
Ha valakinek kell van 2db bontott haier w718 j -m
1db gen 3 as kijelző
1db gen 2 es kijelző
2 aku
1db kamera .
csavarok , hátlap .
1db gen 2es alaplap ami vram hibával mtkflash tolson kiakad látja hagy ot belső ram . de nem kínlódtam vele .Ugy vettem észre a Gen 2 es telok kevesebb hibával voltak mind ezek gen3 asok

-
gjoe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest