- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaky
tag
Szerintetek érdemes estére külön venni lassan felszívódó fehérjét? Ti mit toltok este? Azon kívül!
-
Szaky
tag
válasz God Vazzeg #8252 üzenetére
köszönöm
-
meroly
veterán
Bocsánat főnök, igyekszem disztingválni.
Az első 2007, sajna a régebbi 100kilósomból nem találtam, de ez a második visszahízásom, kb 85-90 lehettem, aztán a második nagy fogyás után 2010ben 60kilósan, az utolsó meg most reggel kómásan, ámde feszítve mint a barom 73kg.
Hasonló kaliberűeket én is megnéznék, akik súlyban és magasságban kb ekkorák, csak az összehasonlítás miatt.
Szaky: én cottage cheese-t szoktam este.
[ Módosította: koxx ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz God Vazzeg #8260 üzenetére
Köszönöm.
Tamoo: jogos, csak mivel itthon csinálom, így tényleg nincs összehasonlítási alapom csak magamat látom.
Egyébként meg az utolsó kép nem az igazi, nem jók a fények, stb, ennél jobb kép is készült már
Impossible is nothing
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Teljes kiőrlésű tészta-garnélarákok-szójaszósz-paradicsomszósz. ATTA
(és még a férfiak nem tudnak főzni?)
less qq more pewpew!
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #8272 üzenetére
ebben mondjuk van valami...
sok kiváló ffi szakácsot láttam/hallottam róla...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Stirbi
addikt
Sajnos ez Still mass wpc típus szokott habzani igen, ezért ajánlottam, hogy evőkanállal keverd fel! A többi termékeknél ez nincs!
A Szlovák fogyasztók úgy oldották meg a habzást, hogy kakaóport adagolnak hozzá, és úgy mondhatni tökéletes!
Persze hogy ugyan az, mert a tejsavó fehérje az tejsavó fehérje mindegyik gyártónál.
Mennyi folyadékkal ittál mekkora adagot?
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Azért vannak bőven szerintem, ahhoz képest amilyen előéletem volt, de mondom szar a fotó, csináltam igazi feszítőset:
(#8266) Aydan: köszönöm
(#8274) Radnix: hú de útáltam őket, első évben nagyon azon voltam hogy sokat mellre, hogy menjen le a zsír, azért nagyjából sikerült.
[ Módosította: koxx ]
Impossible is nothing
-
Stirbi
addikt
Lejárt a szerkesztési idő.
Bátyám is kakaózza, volt is nála bekeverve (wpc80,amit te is vásároltál) megmutathatta volna, hogy mekkora mértékben csökkenti a habzást rázáskor! De az evőkanalas (dinamikus)keverés is nagyon nagyon praktikus kakaópor nélkül is!
(#8285)Tamoo - nekem nem szokott
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz DirtyFREE #8276 üzenetére
igen, ez meg a másik, akartam is mondani...
1-2 kivételével mind nagy bélpokol volt...de olyat főztek, h még a zacsid is megnyaltad utána...
én is ezért nem mentem szakácsnak, pedig volt ilyen tervem anno... mert akkor tuti 200 kila lennék... -.-"
bár, még mehetek...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
jericho69
tag
Rég jártam erre, jelentem halad a tömegelés, nyári 90kg-ról most tartok 97-nél. 2012.07vs2013.02.
Tavasz végéig 100kg a cél aztán 1 laza pucolás megint[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
-
Dani82
senior tag
kakóporból milyet kell venni, ami megy diétába? gondolom nem a Nesquik 100g-ban 125g cukor. Valami étcsokis pl?
2 kanállál szoktam egy adagot megcsinálni, nem mértem mennyi az a Ti fehérjéteknél, a MP kanalával mértem, ami asszem 25-30g és kb fél liter víz vagy picit kevesebb. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest