-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Állattartók ide!
-
Boxer001
veterán
válasz Coccolino_O #7054 üzenetére
Haszonállat teeeeeeeeeeeeeeee, állat.
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
DirtyFREE
tag
Ez a mi végig veled vagyunk kicsit sántít nem?
Jah vagy 2010-ben váltott szponzort?[ Szerkesztve ]
"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
DirtyFREE
tag
Jézus Radnix! A chemichalia elvette a józan ítélőképességedet?
Nem szabad elhinni mindent amit látsz a Scitec-ről!
Hazudnak mind!#7066 Jöhet privátban mindenkinek! A naturalok meg kapják be mind!
Azoknak ne küldjél!
(Feltűnt nekem is! Egy kicsit karakteresebb lett az arca! Mondjuk még nincs akkora orra,min Kay-nak vagy Dexter-nek hehe )[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Szeretnék kérdezni valamit, mivel laikus vagyok a témában, és úgy gondolom itt jobb választ kaphatnék annál mint pl, hogy "szakadt volna anyámba a fejem".
Régen mindig leoltottam azokat, akik úgy akartak vmi fogyasztó pirulát szedni, hogy mellette semmit sem sportoltak volna, de azt hitték(remélték), hogy magától a bogyótól csodaszámba menő fogyás alanyaivá válhatnak.
Most viszont a haver kérdezte, aki kb. 140 kiló, hogy ha ő szedne vmilyen bogyót, akkor az fokozná-e a zsírégető hatást nála.Na most ő nagyon keményen edz, konkrétan olyan intenzitással, hogy sokszor attól félek, nekem kell újjáélesztenem, ha elfekszik.
Mellette kardiózik is, de nekem van egy sanda gyanúm ,hogy az étkezésre nem ügyel, tehát eszik amit megkíván, de ismétlem magam, ez csak feltételezés.
A kérdés az, érdemes-e szednie vmilyen fogyasztó terméket és ha igen milyent(tudom, tuti csak szkájteket).This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
DirtyFREE
tag
válasz S e t h #7071 üzenetére
Én is mint laikus
Szedhet akár mit,ha mellette a kaja csal!
Placebo kellene neki!
A tudat h. ez egy betyár jó cucc csak ösztönözné!
Ezért szép ez a fogyás,mikor megeszel egy tábla csokit és
amikor letekered bringán hogy NAH MOST dolgoztam le annyit
mint az a rohadt csoki
(Nem tudom mennyi idő lehet,de sztem nem kevés km!)[ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
-
Jim-X
őstag
válasz Tipo16V #7074 üzenetére
Bocs, hogy belevau, de nem kell az oda! 140kiló, ha betartja a diétás étrendet és becsülettel elvégzi a kardiót, akkol olvadni kellene lefele a zsírnak! (hacsak nem 140kiló izom egy kis zsírral, mert akkor nem kell neki tanács... ) Max egy kis karnitin, ha már nagyon kell valami.
A játék az nem játék!
-
Tipo16V
aktív tag
hat csak 140kilorol mire ledietazik...gondolom nem 5 kilo felesleg van rajta, elegge belefarad az ember mikor honapok ota nyomja, elegge at tudja lenditeni az embert a holtponton. en meg mondjuk nem dietaztam soha, de az itteni arcoknal is ez van. persze mindenki maga donti el mut hasznal es mit nem, en tuti mindent bevetnek
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Jim-X
őstag
válasz Tipo16V #7077 üzenetére
Értelek, de azt elég a végefelé, amikor már lecsökkent a zsírka valamennyire és lelassul a fogyás... Ha sok a zsír, akkor diétával (és nem mellézabálással nagymuter zserbójából... ) és kardióval mennie kell annak lefele...
Ekkora tömegnél és zsírszázaléknál (tényleg, mennyi az annyi? ) elég látványosnak kéne lennie a dolognak...csak ugye mindig a diétán vérzik el a nagy többség általában...akkor meg szedhet hangyát is, meg futhat maratont is...teccikérteni?A játék az nem játék!
-
DirtyFREE
tag
Hát a krva annyát!
[link]7080 Én kérek elnézést helyetted is!
Viszláááát![ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Miért nem kérdezel rá, hogy oda figyel-e az étrendjére. Cseszheti ezeket a pirulákat ha nem tartja be az étrendet.
Csak mellesleg jegyzem meg és szigorúan magánvélemény, de ekkora súlyfeleslegnél már komolyan elgondolkodnék, hogy pl. ADIPEX-et kéne használni és mellette ésszel edzeni.
-
DirtyFREE
tag
Ezt meg az igazi boozyknak! [link]
Ez az ember pffff...
Valahol már kicsit sok!
Inkább egy cirkuszba kellene ez a show![ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
Én tavaly nyáron heti 3-4x mentem futni, kedvtől függően 5-10-15 km-t. Kb azt zabáltam mellette amit akartam, mégis fogytam.
Pedig eléggé könnyen hízok, mióta hideg van alig futok, fel is ugrott 5-6 kg...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
BÁ Nutrition
addikt
amit fontos tudnia a fogyásról hogy csak az edzés nem elég hozzá
persze nyilván az elején fogyogathat akár 10 kilót is tőle, de ha nem lesz kalóriadeficitje akkor nem fog folytatódni, másik meg ha felszedett 5-8 év alatt mondjuk 50 kiló felesleget akkor azt nem célszerű túl hamar levedleni (fél év) inkább egy másfél-2 éves időszak egészségesebb lenne. 2-3 diétás ciklus, majd szintentartással, idegrendszernek, bőrnek, izomzatnak, szívnek stb egyaránt nem tesz jót ha túl bekezd valaki.
a termogén zsírégetők ha jól tudom nem annyira vannak jó hatással a vérnyomásra, és neki valszeg alapból nem alacsony. (de majd kijavítanak ha nem így van és csak ugatok )
wood esetleg nyomhatna be ide valami böjtös diétát, ő ha jól emlékszem napi egy nagy zabálást ajánl
mindenféle lekváros sütivel amerikában már így nyomjákzsírégető ami elég erős az ultrastack. de jobb ha a mozgást választja
l karnitin elég drága és nem ér annyit, viszont legalább egészséges(pénzkidobás )youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Coccolino_O
őstag
válasz BÁ Nutrition #7084 üzenetére
Azért azt a nagy zabálást sem úgy kell elképzelni, hogy akkor leülsz és felfalod a hűtő teljes tartalmát.
-
S e t h
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #7084 üzenetére
A srácnak vendéglője van és szakács, azt hiszem sok mindent elmondtam ezzel.Panaszkodott is ,hogy a sok gyakornoknak mindig kóstolgatja a kajáit a gyakorlati idő alatt, de tudom ,hogy amúgy is szeret enni.146 kilósan kezdett el edzeni, aztán lement 133-ra, amit mind a ketten sikerként könyveltünk el, én alakítottam ki az edzéstervét, együtt gyúrunk, aztán jött a karácsonyi , szilveszteri időszak, neki nagyon sok munkája lett, egy hét kimaradt.Mondta ,hogy feljött pár kiló, de nem számszerűsítette, hogy mennyi, most meg erősen stagnál.
Már eljutott arra a pontra, hogy diétás étrendet akar+fogyasztó kapszulát, de sajnos én ezek közül egyikben sem tudok neki segíteni, mivel nekem sosem volt gondom a hízással, fogyással.
Étrendet hol lehet találni olyat is, ami be is válik?
Mondjuk kétkedés is van bennem, mert most találkoztam egy arccal, aki egy év alatt 50 kilót fogyott, na bekérdeztem nála, ugyan mesélje már el a csodafogyás titkát.Ennyit mondott, update norbi, na ekkor ott is hagytam.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Eagl3
veterán
-
siti
őstag
mondjuk ha futsz: a bevitt energia kevesebb mint az elhasznált, fogysz. ha meg kimarad a futás, akkor meg fordítva és hízol. ilyen egyszerű. persze át lehet esni a ló mindkét oldalára (hiába mozgok és hízok, pedig a csokitorta diéta tejszínhabbal állítólag működik, vagy csónaktúrán eszek amit akarok és sokat és mégis fogyok pár kilót pedig mozgunk egész nap, csak hát paprikáskrumpli&sörből nem lesz bicepsz).
és ma láb lesz, mert vasárnap volt mell, hogy hétfőn ne kelljen sorba állni a sok csimpokomonnal a padoknál.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Szaky
tag
válasz S e t h #7087 üzenetére
En a Now Foods CLA Extrem jet ajánlom, én is ezt toltam, tolom. Igaz, heti 6 futással (6-10-15-21km) es pici odafigyelessel a kajára, így dobtam le havi 5 kilókat. Ez meg az egészséges határon belül van.
Most mar nem futok, csak gyúrok, itt megtanultam, hogy csak a buzik futnak. Szigoru dieta.
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #7097 üzenetére
na, már csak te hiányoztál ide...
csússz már arrébb, légy oly nedves...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest