-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Silverr #52309 üzenetére
Ha a vállad fejlődik, viszont a nyomásod nem, akkor szerintem másban van a hiba. Nekem például azóta fejlődik minden nyomásom, mióta elkezdtem erőltetni a nagyobb ellenállású, nehezebb nyomó gyakorlatokat. A tricepszem a gyenge pontom, az adja fel először, a nehéz nyomásokkal meg pont azt (is) erősítem. Esetleg próbáld ki, hogy előfárasztod a vállad izolációs gyakorlatokkal és utána nyomsz.
(#52310) Woodslave
A fene tudja. A szabályos military pressre azt mondják, hogy egész testes gyakorlat (állva, zárt lábakkal kivitelezve). Én közben azt érzem, hogy a váll és a tricepsz kapja az elsődleges terhelést, de a mell felső, szegycsonti része is keményen dolgozik, illetve a széles hátizom is. A többi meg stabilizál.------------------------------------------------------
Megnéztem ezt a Jeff Cavaliere-féle gépet. Nem is olyan drága, végül is csak 3800 dollár: link...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest