- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
levették a gipszet húsvéti program powerball
-
Dani82
senior tag
nem találkozott valaki valahol generation iron felirattal magyarul?
-
kolosanyi
veterán
Mi számít éhgyomorra edzésnek? Ebéd óta csak egy almát ettem, éhes vagyok, mint a dög, de megcsinálom az edzésem, aztán eszem. Nem is tudnék mit enni, semmi kaja nincs a hűtőmben, szóval majd este bevásárlok.
-
Ijk
nagyúr
-
Koczó93
őstag
Tényleg jó ez a Trec Saw. Edzés végére majdnem izmos lettem, de elmúlt
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #51454 üzenetére
Jó ez a cikk, szerintem mehetne első hozzászólásba.
Persze ezt már mind tudtuk, de néha jó egy kis megerősítés egy határozott, hozzáértőnek tűnő ember tollából./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Woodslave
félisten
-
_NCT
őstag
Azért itt nem nagyon fenyeget senkit, hogy nagydarab (főleg hogy izmos) legyen. Összesen 3-4 embert láttam itt akiből még lehet férfi is.
Sajnos nekem mást dobott a gép, csak koxval lehetnék nagy darab, így marad a balett meg a súlyzózás.
Na ő nem egy Toldi Zsuzsi, így itt sokaknak nem is fog tetszeni.
-
Woodslave
félisten
válasz Shadowbull #51570 üzenetére
na ezt pont nem vettem észre
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Cassidey
senior tag
Nem értem miért fikázza a pasi az IIFYM-et, abszolút nem indokolja meg, főleg, hogy más posztban pedig hivatkozik rá, hogy belefér a makróiba valami. Az, hogy ő régen nem számolt, de visszagondolva jók voltak a makrói és mégsem fejlődött enyhén vicces. Nem számolt és mért makrók visszagondolva, ah.
-
_NCT
őstag
válasz Shadowbull #51570 üzenetére
Azért rendeznék vele egy torkos csütörtököt
-
Gergosz2
veterán
Ti hány gyakorlatot, sorozatot és ismétlést szoktatok csinálni egy izomcsoportra?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Coccolino_O
őstag
válasz bandus #51526 üzenetére
"sehol nem állítottam, hogy haszontalan. én is szeretek lejárni a terembe, de nagyon hátul van a prioritásban. de a ti szemetekben már óriási vétség, ha valaki nem sportol, vagy rossz a tartása, közben pedig elképzelhető, hogy 10-szer annyi GDP-t állít elő egy évben, mint te. meg az ellenkezője is. azt nem értem csak, hogy miért kell ítélkezni azok felett, akik esetleg nem vesznek meg a testmozgásért. ami nyilván nem jó dolog, de az ő dolguk."
Van célod az edzéssel, jól akarsz kinézni? Jah, pontosan azért jársz le edzeni. Ha nem lenne fontos neked, akkor nem járnál le edzeni. Legalábbis feltételezem. Az én szememben nem óriási vétség, hogy xy nem sportol, legyen az az ő baja. Sajnos viszont a buta paraszt engem bármikor kioktat a gyúrásról, kérdezd meg bármelyiket. A tudatlanságukon kívül végtelenül rosszindulatúak és irigyek is tudnak lenni, az okait pontosan ismerjük. Szokták azt mondani, hogy a testépítés nem sport, hanem életstílus. Szerintem ebből fakad az, hogy akit elkap a gépszíj, onnantól kezdve másképp fog hozzáállni magához a sporthoz. Ebből jön "aki nem sportol, az nem is ember" hozzáállás, de szerencsére nem mindenki gondolkodik így.
-
Gergosz2
veterán
válasz Gergosz2 #51575 üzenetére
Itt linkelem egy átlagos mell nap menetét(A és B hét van a változatosság kedvéért)
Ki mit mond róla mit változtatna rajta. Már régóta ilyen felbontásban csinálom.
Ezen a héten olyat is kipróbáltunk, hogy az utolsó 80-as széria urán 60-nal nyomtunk 10-et, majd rögtön ledobtunk róla 20-at és megint 10-et beleraktunk. Ezt háromszor kipörgettük, modanom sem kell majd be fostam a végére.
szerk: az elfelejtettem mondani, hogy 80 kg vagyok.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Ijk
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #51579 üzenetére
Mit nem értesz, Bandus úgy véli hogy szerintünk az az emberi mutató hogy ki mennyit sportol, szerinte meg hogy ki mennyi GDP-t termel.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kolosanyi
veterán
Edzettem, atta. Igazából tök energikus voltam, atta, mondjuk jobb se volt, mint máskor.
(#51568) Woodslave
Akkor már ketten nem érzünk semmi különöset.-------------------------------
Kipróbáltam ezt a tíz perces szenvedést húzódzkodással, meg hétfőn kézállásból nyomással is. Fasza. Múltkor írtam, az a lényeg, hogy 10 percen keresztül minden percben (tehát amikor a mutató a nullához ér) megcsinálod a max ismétlésszámod 40 százalékát. Tehát ha 10-et tudsz húzódzkodni, 4-et csinálsz percenként. Én olyan 12-14 között tudok most, de szerényen csak 4-et húztam én is. Épp végig tudtam csinálni, igen fasza program. Olyan 35-40 másodperces pihenőim voltak, 10 sorozattal az elég intenzív. Bármilyen gyakorlattal el tudom képzelni ezt a programot, tök egyszerű dolog. Súly növelése nélkül is faszán lehet nehezíteni, csak meg kell próbálni növelni az ismétlésszámot, ezzel növekszik a volumen és csökken a pihenőidő. Például ha legközelebb csinálom, az első 5 sorozatban 5 ismétléseket csinálok, aztán a mind a 10-ben, majd 6 ismétléseket és így tovább. Kifejezetten tetszik.
-
margithid
veterán
Az a baj nagyon szélsőségesen gondolkodsz. Tisztázzunk valamit, mindegyik érték!
De ez is egy nehéz fogalom, hogy mi az érték, hisz ezt meghatározza, hogy hova születik az ember milyen korba, milyen neveltetést kap.
Szerintem (hangsúlyozom szerintem) az abszolút értékek például a sportolás, az olvasás, a szép, káromkodás mentes beszéd, a hűség, a becsület, különféle művészetek (festészet, szobrászat).
Az a baj manapság sok emberben különválnak ezek, nem véletlenül vannak az előitéletek a kigyúrt óriásokkal szemben, meg van a másik véglet, aki vagy 50 kg vagy 130, de zsírban és éjjel nappal a könyvtárban ül, soha nem sportolt, még a suliban is fel volt mentve tesiből.
És azért azt se felejtsük el, hogy aki brutális módon kigyúrja magát az is kompenzál általában valamit(gyerekkorában piszkálták, uralkodói mentalitása van stb). Ismerek egy ilyen embert, játsza a főnököt mindig, igaz jóbarátja nincs egy sem, csak akik ott dörgölödznek mellette, mert jó vele megjelenni valahol.
Természetesen most is mint mindig tisztelet a kivételnek![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gergosz2 #51578 üzenetére
Én ugyan nem értek hozzá, mert marhajó a genetikám és bármitől fejlődök de nincs általánosan jó metódus, neked kell tudni, hogy mi felel meg legjobban neked. Változtass bármit, emeld a vasat, csökkentsd a repek számát, két hónap után fordíts, próbálj ki új gyakorlatokat, új szisztémákat, akármi. Eleve jó, ha mindig változtatsz az edzésterven, mert az izmok hamar megunják a mantrát és b*sznak fejlődni. Ha lesz elég tapasztalatod, akkor meg már úgyis tudni fogod, hogy mi kell a fejlődéshez. Most érted, én hiába mondom, hogy szerintem 8-akat kellene nyomnod, mert nekem az jött be, lehet, hogy neked meg a magas reptartomány. No.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Shadowbull
addikt
válasz Woodslave #51571 üzenetére
nyugodtan megnezheted meg nehanyszor, pusztan szakmai erdeklodesbol, ha az asszony rakerdezne
nyilvan megmunkalnam en is, az ember 40 fele ne valogasson, de en szemely szerint nem tartom aranyosnak azt a ket nagy lufit, amit odafujtak a cicije helyere.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Coccolino_O
őstag
Úgy, hogy ő diplomás.
-
Unsign
tag
Aki kisérletezni szeretne, és nem mostanában kezdte az ipart, próbálja ki, hogy egy héten akár 5-6 alkalommal edz. Nincs edzésterv, csak érzésre és jellemzően alapgyakorlatok. Aki már évek óta csinálja érezni fogja, hogy mit lehet és mennyire erdemes terhelni. Én 3 hónap alatt egész szépen fejlodtem és tartom is ezt az ütemet. Ez azért érdekes mert korábban heti 3 edzés mellett is volt, hogy azon gondolkodtam, hogy ne legyen tuledzes és annak negatív hatása.
Most van hogy egy alkalom 20 perc bicepszrol szól és 40 perc kardiórol, de van, hogy teljes testet edzek le. Motivációt fenn tudom tartani, mert azt csinálom amihez kedvem van. Ti szoktatok így edzeni?[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Coccolino_O #51592 üzenetére
szerintem itt a topic nagyobb része diplomás
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
bandus
veterán
teljesen mindegy, éppen az jutott eszembe. de a lényeg az volt, hogy attól, hogy valaki nem edz, esetleg még 8 órát is ül egy irodában nem kevesebb feltétlenül, mint az aki foglalkozik a testével. lehet, hogy másban jó.
#51592: te, nehogymár szégyellnem kelljen, hogy van diplomám
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest