- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #51150 üzenetére
Hogy mi
(#51152) Woodslave
Miért, húzódzkodni csak a játszótéren lehet?
Amúgy +15 kilóval? Én csak 10-zel tudok normálisan, abból is csak 4 sorozatot még, de nem baj, majd menni fog több is. -
Peddy789
őstag
myproteinről melyik omega 3 éri meg? super? balance? 369?
gondolom a sima,d e hátha vki okosat mond -
BÁ Nutrition
addikt
[link]
aki nem szereti a férfias nőket ne nyissa megyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Champipi
aktív tag
Budapesten hol érdemes húst venni?
Vettem Aldi-ban szeletelt Fin-Csibe csirkemellet, azt amikor grillezem egy deci víz kifolyik belőle, pedig így is 2000 Ft/kg-ra jön ki az ára, kissé felbasz, hogy felvizezik.
Most vettem fagyasztott lazacot, kiváncsi leszek az is ilyen vízesített-e...
Addig is ha van tipp jó hús-forrásra, annak örülnék.
-
bandus
veterán
válasz Champipi #51158 üzenetére
én intersparban szoktam venni a tálcásat, de változó, valamikor alig jön belőle víz, máskor meg viszonylag sok. de jó minőségű a hús, szépen filézett, alig kell vele baszakodni, csak kockázni és kész is.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Reggel
Zabpelyhes fehérjeturmix (50 gramm fehérjével)
Fehérje: 34 gramm
Szénhidrát: 71 grammNapi 3×125gramm zacskós rizs (egész nap eszegetve)
Szénhidrát (kb) :270 GrammEdzés után 50gramm fehérje por + szőlőcukor
kb 30gramm fehérje
x chMeg persze a többi egész napos szilárd kaja, amit nem tudok részletezni, de nem hamburger meg pizza
edzésnapon általában 500gramm csirkemell, vagy az itthoni koszMég mindig kevés, sehogy nem áll össze
71kg vagyokA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Coccolino_O
őstag
válasz enginev3.0 #51164 üzenetére
A növényi fehérjét én nem is igazán számolnám bele. Kevésbé hasznosul, mint az állati eredetű.Elnéztem.
Hát pedig részletezhetnéd pontosabban, mert így eléggé nehéz érdemi segítséget nyújtani. Minden nap ezt eszed? Mi az, hogy edzésnapon 500g csirkemell? Nem edzésnapokon meg nem eszel húst?
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
a zsírbevitel hol marad ?
-
enginev3.0
félisten
válasz Coccolino_O #51165 üzenetére
De persze eszem húst, csak nem tehetem meg hogy minden nap megegyek fél kg+ csirkét
Hát, a legvészesebb eset, ha nincs fogamra való, akkor edzés után szoktam enni még 4-5 tükörtojást
De hogy épp mi a kaja itthon, az anyán múlik szóval csak tudjátok milyen egy átlag család kajája <- olyan!
De igyekszem csak megfelelőt enni, és sokatSzoktam venni 10kg csirkemellet, és 500grammonként csomagolom el, de ez ugye profiknál kb egy hétre elég, hát nálam azért több idő alatt fogy el
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Ijk
nagyúr
Remélem nem fog kiderülni hogy már egy egész hónapja csinálod és még mindig nincs változás.
Minden nap meg kéne enni azt a fél kiló húst, gyúrósok nem ismerik azt hogy ami van itthon koszt./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Coccolino_O
őstag
válasz enginev3.0 #51167 üzenetére
Ilyen étrend mellett ne várj túl nagy csodákat.
-
enginev3.0
félisten
Nem, ezt most tervezem összehozni, régóta edzem, de a jelenlegi kaja mellett megrekedtem 71kg-nál, és a cél pedig 80-85, vagy legalább az hogy lássam újra hogy fejlődöm 73-75 kgnak már nagyon örülnék, annyi még sosem voltam, és a mostani kajához képest már ez is megváltás lenne
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz enginev3.0 #51170 üzenetére
Milyen edzést csinálsz? Ha jól emlékszem, régebben belleztél, az inkább állóképességi edzés, persze lehet azzal is nehéz nyomásokat, húzásokat csinálni. Emeld a kalóriabevitelt,maradj 10 ismétlés környékén, inkább alatta és próbálj izomfáradást előidézni, ne központit. Menni fog az.
-
Woodslave
félisten
válasz enginev3.0 #51170 üzenetére
nehéz ügy
várj csak, egyél többet
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
enginev3.0
félisten
válasz kolosanyi #51171 üzenetére
Rájöttem hogy jobb szeretem a súlyokkal való edzést, persze húzódzkodom is, meg tolódzkodom, nem maradnak ki, egy pénteki napon, láb és has mellett, mert szeretem, de 90%-ban súlyokkal edzem
(#51169) Coccolino_O@ Csodát nem akarok, csak még egy kis fejlődést
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz enginev3.0 #51173 üzenetére
Ha 71 kiló lennék én is húzódzkodnék meg tolódzkodnék.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
enginev3.0
félisten
Lennék inkább 85, és tudjak csak 10-et húzódzkodni ...Szoktam ám gyakorolni olyat, mikor, felhúzod magad (olyan fogással mikor a tenyered magad felé néz), és próbálod eltolni magadat a rúdtól, szóval kiegyenesíteni a karod
Illetve ellentétes fogással felhúzni magad, de ott is próbálkozva végig nyújtott karral (persze azért teljesen nyújtottal nem megy)
Meg felhúzod magad az álladhoz, és akkor elmész jobbra balra, hogy szinte csak egyik vállad dolgozik majd a másik
Szóval vannak ilyen próbálkozások
Amit viszont nagyon meg akarok tanulni, az amikor felhúzod magad, elengeded a rudat, és kinyújtod a levegőben a karod. Annyi megy hogy felhúzom magam, és elengedem a rudat, de nem tudom kinyújtani a karom, nem tudom magam akkora erővel felhúzni , hogy legyen arra is időm
Na de maradjunk a súlyzóknál
-
kolosanyi
veterán
válasz enginev3.0 #51173 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mi adja az ellenállást, lehet saját súlyos gyakorlat is, ameddig képes vagy folyamatosan nehezíteni a gyakorlatokon, addig tudsz fejlődni. Visszatérve az eredeti témára, többet kell enned.
(#51174) Ijk
Ezek alapgyakorlatok, amit mindenki végezhet, akárhány kiló is. Nyilván egy magasabb, nehezebb embernek erősebbnek kell lenni, de azért nem árt ha a saját súlyával képes valaki alap mozgásformákat elvégezni.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz enginev3.0 #51177 üzenetére
Olyan esetben felszabadul annyi adrenalin, hogy a
dagadtkevésbé edzett embertársaink is felhúzzák magukat. -
Ijk
nagyúr
-
nagyúr
Egyszer én is voltam 71 kg. Őszi, esős délután volt, talán október lehetett... valamikor hatodikos koromban egy elhúzódó betegséget követően.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kolosanyi
veterán
Nem tudom, hogy minek készül, de ezek nagyon jó húzódzkodás nehezítések. Tudom, hogy ez itt senkit se érdekel, de van még pár jó.
-
Peddy789
őstag
http://strawpoll.me/1491398
Melyik ízesített myproteint vegyem? :/
-
N.Ferry
senior tag
válasz kolosanyi #51181 üzenetére
Tisztelem benned,hogy ennyire küzdesz ebben a topikban a te általad preferált edzésfajtával,de ezeket kb. tornászok csinálják,a butagyúrósnak elég ha megtanul helyesen felhúzni,fekvenyomni,meg úgy általában minden gyakorlatot helyesen kivitelezni,nem hogy még ezzel szórakozzon.
Walking Dead
-
Zomb€€
őstag
Nah ma volt félmaraton, és hát érdekesen alakult.
20 kilométernél éreztem, hogy valami nem okés, szédülök, de mondom már csak egy km, a következő kép, hogy az eü sátorban ébredek
A mázsa nem hosszútávú futásra van tervezveLelkem odvában megdöglött a bagoly
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Ijk
nagyúr
válasz Zomb€€ #51188 üzenetére
Jó hülye vagy te is, 100 kilóval hosszútávfutás.
Tegnapelőtt lábazás után futópadon nyomtam 40 perc alatt 5km-t szépen nyugodtan. Tudom, gyenge is vagyok, saját súllyal sem vagyok akrobatikus mutatványokra képes és az állóképességem is középszintű. De legalább nem pusztítom magam./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Yeffy
veterán
válasz Shadowbull #51193 üzenetére
az szép sukár legény lehettél
én 19 évesen már edzegettem, a 187-emhez voltam köbö 85 kiló
OFF: mit találtam
nyamiiii
e39/46 M-ekben már benne volt a kezed?[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Shadowbull
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz Shadowbull #51195 üzenetére
hát nem, főleg ahhoz a magassághoz
óó, igen, 2k6-ban már bőven e95/e60/e63 ment. jogos.
F10 M5-ben viszont benne voltam az elejetol kezdve.
de irigyellek...és a többi M-hez is van/volt közöd?
looool, ez mekkora, ha igaz
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz Coccolino_O #51197 üzenetére
nyilvánvaló.
de attól még "lestem" a sztorinBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Shadowbull
addikt
-
Yeffy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Külpolitika
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest