- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz Unsign #51596 üzenetére
Míg a kaját helyre nem teszi az ember és egyszer nem áll neki számolni és azt fixen hónapokig tartani addig akár fejen állva pöröghet a kondiba és a kislábujjával emelgetheti a súlyokat akkor se lesz meg a kívánt eredmény.
Ezért van az, hogy a konditermek 90%-a sír rí, hogy nem fejlődik nincs eredmény. Bezzeg a Pista milyen kemény biztos a KOX miatt.Az embereknek olyan silány hozzáállása van az egészhez.
egyik eddz mint a bolond de nem látszik mert lófaszul kajál.
A másik jól kajál kicsit eddz rajta vmi látszik.
Vki jól csinálja azon meg is látszik.
És van aki szarul csinálja és koxol az lehet jól néz ki de, vagy 10 év mulva beledöglik, vagy abba hagyja és ugyse tartja amit elért.Ebben csak az a szomorú, hogy ez emberek csak mutogatni szeretnek. Tükörbe nem néznek és nem gondolkodnak el azon, hogy esetleg ők a hülyék.
Ha vki akar tenni magáért az nem diploma és nem végzettség kérdése szimplán csak akarat és elkötelezettség kell.
És ki nem szarja le hogy vki 8 általánossal pattan ki vagy diplomával. A diplomásnak kéne jobban kinézni elméletileg annak van esze hozzá.
És pont neki nem kéne beletörödni abba hogy székbe görnyed egész nap ráadásul neki van pénze egészségesen és minőségin kajálni. Ideje meg mindenkinek arra van amire akar. Ha GDP növelés mellett azt mondja vki hoyg nincs ideje akkor ő nem akar jobban kinézni.[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz userxy #51601 üzenetére
A gondolatod első fele részben igaz, mert a precíz kaja fontks, de ettol általánosítás marad, hogy a grammos meregetese nélkül felejtős az egész. Én pl azt látom, hogy megy a pofazas, sztorizas, telefonnyomkodas, 10 perces pihenők, ahelyett, hogy pörgős intenzív edzések lennének. Elmélet sokszor megvan, de a komfortzona marad és megy a rinyalas, hogy nincs eredmény.
-
Gergosz2
veterán
Kösz
Igazából nem ma kezdtem, hosszú idő alatt alakult ez ki, csak még sosem kérdeztem ki más véleményét az edzéstervemmel kapcsolatban. Az eddigi program bejön mert az edzés végére eléggé romon vagyok mindig .
Amit viszont lehet , hogy kipróbálok, sőt biztos, amit te is írtál, hogy emelek a vason és kevesebb ismétléssel. Ezt mondjuk egy C hétnek berakom.
Ami igazából érdekelt, hogy nem csinálok-e sok gyakorlatot mellre, mert mindig max 3-4 szokott lenni, de ebből az utolsó mindig valamilyen szuperszett szokott lenni.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Yeffy
veterán
Én ugyan nem értek hozzá, mert marhajó a genetikám és bármitől fejlődök
ugyan nézzük már azt a genetikát
nagyon elfáradtam, nem ment olyan jól, mint a múlt héten. remélem nem lettem izmos
de legalább egy (nekem) újfajta felhúzást is kipróbáltunk, és egész jól ment[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
userxy
őstag
válasz Unsign #51603 üzenetére
Nem kell gramm pontosan számolni de akkor ne is várd hogy a tested a maximumon fog fejlődni ennyi az egész.
Az meg, hogy a terembe mi megy az meg néha a vicc kategóriát surolja.
2 napja behuztam az egyik gyerektől a fekvenyomó rudat (mindegyik foglalt votl 4 db) Mert ott hagyta vagy 10 percre azt eltünt.Felpakolom szépen felhúzni készülök 150kg volt rajta épp.
Azt jön vissza a gyererk, hogy miért vettem el a rudját. Mondom mert nem eddzel vele. Elkezd pampogni nekem. Mondom ha húzol vel egyet vissza adom és utána le is pakolhatod erre durcásan hátad fordít azt bevágja mind1 ugyis csak 1 lett volna még........ Haverral csúnyán kiröhögtük XD utána eltűnt XD(#51600) bandus
Nem kell szégyellni a diplomát. De egy gyúrós topicba ne azzal akarj kitűnni a tömegből, hogy van és hogy milyen fasza gyerek vagy mert nagy GDP-t állítasz elő.Itt szerintem egy minimálbéres kipattant gyereket többre értékelnek.
Nem bántásból csak, hogy a topic lényegénél maradjunk. (mondom úgy, hogy én is diplomás vagyok.)
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz Woodslave #51602 üzenetére
Neked meg nincs korlátlan bérleted
Egyébként igen, súlyomat tartottam és erosodtem/izmosodtam (előtte fel év alatt le ment 14 kg és visszatomegeltem 6-ot) Utóbbi 2 hétben pl bicepszre majdnem minden edzés napon csináltam egy gyakorlatot. Mérni nem mertem mert nem érdekel, de deffinialtabb lett.
Másik, hogy 35 év után jöttem rá, hogy nekem a szenhidrat a keresztem, viszont egyben fegyver is, ha fogyni vagy 'hízni' szeretnék. Jó kis sport ez -
BÁ Nutrition
addikt
te gyúrsz amúgy?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
_NCT
őstag
Diplomához nem feltétlen társul ész és értelem. Nem, nem magamból indulok ki, de nálunk a cégnél kb csak mi fiatalok vagyunk diplomásak. Már a 4-5 évvel idősebb kollégáknak sincs diplomája, mégis termelnek rendesen, ha fejlesztés van, nem ránk gondolnak kapásból (sajnos).
Manapság meg a diploma annyit is ér. Valamire való cégeknél kb ennyit mondanak rá hogy: aha, tök jó. Ugyanez igaz a nyelvvizsgára is. A gyakorlati tudás számít és pont.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Coccolino_O #51610 üzenetére
ezt nem értem. te kezdtél el mutogatni, hogy "ő is diplomás"
én továbbra is csak azt állítom, hogy nem kell lenézni azokat, akik nem foglalkoznak a testükkel, még akkor sem, ha ez a topik gyúrósoknak van létrehozva. kezdve onnan, hogy nem férfi az, aki nem akar nagy és izmos lenne, nincs 100 kiló, vagy nem nyom ki 100 kilót. ebből nem tudom hogy sikerült leszűrnöd, hogy nagy az arcom
nade befejeztem. beugrottam ma a proteinbilderes boltba, vettem bétaalanint meg anadroxot, hátha sikerül velük túlszárnyalni a tavalyi strandfazont
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Silverr
aktív tag
Ahh, hagyátok már abba. Aki gyúr maradjon aki nem viszlát
-
Unsign
tag
válasz Silverr #51608 üzenetére
A lényeg és amiért írtam, hogy néha érdemes újítani és pl elszakadni a berogzult dolgoktól. Az izom pl miér pont egy hetet pihenjen, miközben egyéb tényezők is vannak? Ez persze így elfogadott, mert az átlagos gyurosok könnyen befogadhato az, hogy ha hétfő, akkor mellnap (szép szó )
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz bandus #51612 üzenetére
De azt se, aki nem diplomás és kevés GDP-t termel. Ott van példának egy vonulós tűzoltó, tiszthelyettes. Nem diplomás, egy beosztott tűzoltó mindenféle pótlék meg egyebek nélkül kap 100-110-et nettóban havonta, ennyi pénzért megy be az égő házba a sérültet kimenteni. Neki szükséges
lennea jó fizikum, mivel a tizedikre felsprintelni 30 kiló felszereléssel a hátán bizony megerőltető. Vagy ugyanígy a mentőszolgálatnál dolgozók jó része, vagy a rendőrök (szintén a tiszthelyettesek), de még sorolhatnám.(#51615) BÁ Nutrition
Egy kézzel?[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
válasz userxy #51601 üzenetére
Teljesen egyetértek!
Mondjuk én nem vagyok diplomás (ez többek között meglátszik abból is hogy nem hagyok ki*aszott szóközt a vessző után ) ,de attól távolról se lesz senki okos,mert van egy papírja.
Egy gyúrós topikban meg ne azt éltessük már,aki hasznos diplomás tagja a társadalomnak,hanem azt aki oda*asz a súlyoknak és edz rendesen.
Walking Dead
-
Ijk
nagyúr
válasz Unsign #51614 üzenetére
Pihenhetne másfél hetet is. Szerintem naturálban a heti 3 edzés már majdnem a túledzést jelenti. Volt hogy 1,5 hétre jött ki a következő lábazás, és jobban ment, jobban regenerálódott.
Az persze megint más ha valaki elmegy és 45 percet edz heti 4-5 alkalommal. Ha otthon edzenék akkor nyomnám így, mert el kell menni, átöltözni, bemelegíteni, fürödni, visszaöltözni, hazamenni és már el is ment a napból 1,5-2 óra./人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
kolosanyi
veterán
Emlékszem, tényleg nem. Majd valamikor sort kerítek rá. De mi a pinalegyezés 10 sorozat húzódzkodásban (akármiben) kevés pihenővel?
(#51620) Ijk
Nekem is egy hét minimum a regenerálódás, ha rendesen szétkúrom az izomcsoportot. De ha bukáson túl edzek, akkor másfél se elég, mondjuk annak semmi értelme.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Unsign #51623 üzenetére
az asszem pont annyiba kerül mint a korlátlan. Én is mennék heti 5x elhiheted. Mondjuk ha ad hoc megyek terv nélkül az nekem eddig még csak baxakodás volt pedig van némi tapasztalatom, de vhogy nem jön be. Kell a papír
egyébként meg messziről, kis képen tükörből jó fényben már mintha lenne bicepszem, pedig élőben Bá biztos bekérdezné a szokásosat
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
xcds
őstag
válasz kolosanyi #51624 üzenetére
Hát amit linkeltem, abban 1 percen belül 5 húzódzkodás(igaz szűken bicepszre), 10 fekvő és 15 guggolásból felugrás van. És addig, amíg bírod. Ahhoz képest csak párat húzódzkodni percenként nem tűnik nehéznek. Ha csak húzódzkodás, akkor minden sorozatban amennyi megy 10-szer, az már kemény. Ki is fogom próbálni.
-
Woodslave
félisten
azt mondjátok Nánási Pál nem tőlem fog tanácsot kérni? (fényképezőset se úgy értem)
Semmi extra 5mp-es kép 2méterre lévő kis fürdőszoba tükörbe fényképezve. Paintba lekicsinyítem 30%-ra. De a "lényeg" nem lesz sokkal kisebb vagy kevésbé látható. (csak élesebb és jobbnak tűnik )
nem diétázok. pont elkezdtem reggelizni, nincs már átmeneti böjtölés. Felpattant 6 kiló a nagyon üres "csúcshoz" képest. 99%-ban víz meg zsír. De legalább teltebb vagyok kicsit
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
A negyven százalékát a maxodnak. Nem szenvedős, az utolsó három sorozat volt nehéz, az utolsóban bukás volt. De ennek nem is az a lényege, hogy halálig erőltesd, itt a lényeg a fokozatosság. Ahogy sűrűsödik a program, nő a volumen, párhuzamosan csökken a pihenőidő, ezáltal sokkal intenzívebb lesz. Egy nagyon jó módja ez annak, ha ismétlésszámot akarsz felhozni egy gyakorlatban. Például belemegy 5 ismétlés a 100 kilóba, akkor nem négy sorozattal dolgozol, az elsőben 5 ismétléssel, többiben amennyi megy, hanem elkezded ezzel, 2 ismétlésekkel. Ha jól lőtted be a terhelést, képes vagy megcsinálni és minden edzésen kicsit többet belenyomni ezzel a programmal. Én látok benne fantáziát.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Unsign #51633 üzenetére
a "támadást" arra írtam, hogy kérdezted edz még így valaki, erre mondtam hogy nem, te meg beszóttá hogy azért nem fejlődök semmit. Ebből arra gondoltam, hogy támadásnak vetted mintha úgy értettem volna, a "nem"-et, hogy hülyeséget csinálsz, erre jól beszólsz. Pedig nem fordult meg a fejemben. kivételesen Ha meg mindenki félreértett mindenkit akkor megint így jártam, nem először
51633 ja értem. Még hülye is vagyok
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Woodslave #51513 üzenetére
Nem éppen oké általánosítás.Miért akarna egy férfi alapvetően nagy és izmos lenni, pláne minden férfi?Mi a célja?
Nem ősközösségben élünk ahol az erő számított amikor lebunkóztad a mamutot meg a törzs több férfi tagját , hogy tudják hol a helyük.
Az érvényesüléshez manapság nem nagyon van köze annak, hogy kinek mekkora bicepsze van.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Coccolino_O #51638 üzenetére
szerintem akinek nincs diplomája az egy bunkó
úgyhogy húzz innen te is.
gyúrsz amúgy?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Coccolino_O
őstag
válasz BÁ Nutrition #51640 üzenetére
Nekem nincsen, szégyellem is magam emiatt.
Gyúrni gyúrok, de minek.
-
bandus
veterán
válasz Coccolino_O #51638 üzenetére
semmi baj, mindenki tévedhet
-
Coccolino_O
őstag
válasz BÁ Nutrition #51643 üzenetére
Az nekem is jöhet, hátha tanulok ma is valami újat.
-
bandus
veterán
válasz BÁ Nutrition #51643 üzenetére
#51600, válaszoltam
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #51636 üzenetére
Ezen kívül volt valami változás a megszokotthoz képest?
(#51637) xcds
Nem kisebb a terhelés, mert kevés a pihenőidő és ahogy haladsz előre a programban, csak csökken. Tök egyszerű módja az intenzitás fokozásának, erre épül a szuperszettezés stb. Persze nem egy mindenek felett álló valami ez, csak egy jópofa dolog, szerintem egy próbát megér. Ha jobban szereted a hagyományos felosztást, hát csináld úgy. -
userxy
őstag
válasz Shadowbull #51649 üzenetére
Miért ne lehetne ?
És miért ne tudnád miből mennyi kell ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest