- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
válasz deniro2 #52350 üzenetére
Dá szíp is vót, mikor még a hétvégi sörözések meg pizzázások ellenére is karcsú voltam, mint a pénztárcám
Most meg minden régi ismerős azzal basztat, hogy " de megbelesedtél".... Közbe meg akinek mondom h saláta, csirke meg mellé risz, burgonya, tészta köret megy egész héten, az el se hiszi....
Jah és cukros üdítő nuku, csak vizet meg teát iszom. Najó, ünnepek alatt lecsúszott pár pohár cappy....
Szarok bele, még lehetek izmos, ha Casanova-nak sikerült az ő korában, akkor nekem is fog
-
deniro2
senior tag
Nem kell ehhez semmilyen tanulmány, egyszerű paraszti ésszel is nyilvánvaló, hogy akinek vékonyabb a csuklója, annak a felkarjában is vékonyabbak a csontok, tehát azonos izomtömeggel kisebb a karja...
Nem akarom bántani Kolosanyit, mert jó fej, meg egyébként is fémtestvérem, de az ő csontozatával nekem kb. 48-as karom lenne, ne pedig 42-es és ezt a hátrányt soha az életben nem tudom ledolgozni... -
_NCT
őstag
Amúgy is szarok a kockahasra, új példaképem van
-
nagyúr
válasz deniro2 #52353 üzenetére
A tanulmány természetesen nem az elvre mutatott rá hanem konkrét szorzókat adott, ha jól emlékszem. Mondjuk az igazi koxos afroamerikai testépítők a klasszikus példák a roppant vékony csontozatra, vékony ízületekre, nagy izmokra. Mert ugye az mutat jól, hogy nyuszi segg, fokhagyma csípő, 80-as comb, szekrényhát, meg kislánycsukló, 50-es kar.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Huh... te úgylátom még a pénzszórós fázisban vagy. Minél előbb rájössz ezek többsége felesleges annál hamarabb marad a pénztárcádban több.
De tényleg... szvsz a multivitamin, ásványianyag és izületi cuccok mellett max a fehérjének van értelme... minden más felesleges pénzkidobás hosszútávon életmódértelemben, mert:
1. ha elhagyod nem marad meg a hatása tartósan, így csak időleges -> pénzkidobás
2. eleve semmi hatása nincs valójában (max placebo) mert egész máson vérzik el a dolog, vagy máson múlik a várt eredményEz persze az én személyes véleményem, de ahogy látom a normálisabb fitness/youtube guruk is kezdenek egyre többször erre az álláspontra helyezkedni (nem kell tápkieg, és nem ezen múlik). Nem kell semmi tápkieg... max ha már nagyon a cél közelében/csúcson vagy... de néha még akkor is.
Persze ha naturálban és tartós eredményekre és életmódra (élet végégig) szólóan gondolkodik az ember.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Silverr
aktív tag
válasz FollowTheORI #52364 üzenetére
Erre az embernek magától kell rájönnie. Mondhatsz te most neki akármit úgyis vásárolni fogja a dolgokat. Majd amikor sok évet beletesz ebbe a dologba akkor rájön mennyit pazarolt az ember olyan dolgokra aminek semmi értelme, haszna.
-
Dexar007
veterán
+ Kreatin,porgeto-pergeto keszitmenyek+ l-karnitin. Ezeknek van meg ertelme.
Give me your cum,bull!
-
nagyúr
-
nagyúr
A 16 év alatt azért rájöttem, mire van szükségem, és mire nem, de köszi az intelmeket! Kreatint már vagy 20 éve tolom, erre a kis időre már nem hagyom abba; a zöld teát kávé helyett fogyasztom; a vitamin az vitamin; a karnitint meg a teszto pack-ot meg kipróbálni vettem, ki tudja, mi jön be és mi nem, végülis ráérek. Egyébként a legnagyobb tétel - pénzben legalábbis - a kaja + protein, a többi tápkieg (esetemben most a kipróbálásra vásárolt termékek) az kvázi aprópénz.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
_NCT
őstag
Kreatin + fehérje + vitaminok. Tesztofokozó, L-carnitin, pörgető, zöld tea kivonat stb nem biztos hogy mindenkinek bejön, még megfelelő étrend mellett sem.
BCAA meg gogsz mellé jól jöhet, meg diétában ha valaki 10% alá akar bemenni, de amúgy az is pénzkidobás.
Én elég gyorsan ellőttem minden lehetőséget, kipróbáltam minden sz@rt, szignifikáns változást a kreatintól vettem észre inkább, ott is erőben (kb 2 hónap alatt ~100rugó ment el kiegekre).
De mind1, ez is 100x ki lett már tárgyalva, jöhet a következő téma
penene: mindent azért nem Gogsz még nemvót
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz headhunter #52376 üzenetére
Itt össze is volt esve picit
-
nagyúr
válasz Gergosz2 #52130 üzenetére
http://mobile.nytimes.com/2013/12/22/us/spike-in-harm-to-liver-is-tied-to-dietary-aids.html
Ehhez mit szólsz?
"Christopher, a high school student from Katy, Tex., suffered severe liver damage after using a concentrated green tea extract he bought at a nutrition store as a “fat burning” supplement. The damage was so extensive that he was put on the waiting list for a liver transplant."
Nem mondom hogy nem tudod mit csinálsz, lehet a srác kétpofára itta-ette... de csak óvatosan még ezekkel is...
Nem biztos ér annyit az egész... akkor se ha 1%-al kisebb zsírszázalékot okoz.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
deniro2
senior tag
válasz FollowTheORI #52378 üzenetére
Faszság
-
kolosanyi
veterán
válasz Rabbitf_24 #52346 üzenetére
Elég gyakori, nekem legalábbis több ekto ismerősöm van, mint endo vagy mezo.
(#52349) Jorus
És elérte azóta valaki?(#52350) deniro2
Igen, de egy ekto középkorúan is könnyebben megtartja a szálkásabb fazont, mint egy endomorfabb. Szépen jön a sörhas ha nem figyel oda az ember.(#52354) MMA87
Állat.(#52375) BÁ Nutrition
Ülő vagy álló? Én minden álló nyomást nehezebbnek érzek, pedig elvileg a törzs nagyobb előfeszítése miatt nagyobbat lehet nyomni állva. Ez álló egykezes nyomás volt.(#52379) deniro2
Az hát, nem teát szedett az a tag.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
vótam atta, bár az alsótest edzést továbbra is pazarlásnak érzem, hiszen ettől nem nő a bicepszem
újra csináltam felhúzást, igaz az utolsó két szériában gurtnival. De fordított fogással se éreztem biztonságosnak... Elölgugsi smith keretben alul pausolva... Jó volt
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
_NCT
őstag
Mótvá ilyen cikk fehérjével is, sőt, báni fejedelem csíkos oldalán is, a hozzászólások között olvasni egy csomó ilyen történetet, hogy a "haveromnak tönkrement a veséje/mája a sok fehérjétől, ti mit ajánlotok, mennyit port szedjek, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe???" ...és társai....
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
Én kicsit diétázgattam... kép lehet nem kellett volna....
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
_NCT
őstag
válasz mocsanisi #52383 üzenetére
Ezen a képen mit kell nézni?
Az ott a háttérben egy kályha, vagy vízadagoló??
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
_NCT
őstag
válasz FollowTheORI #52389 üzenetére
Persze, ha ész nélkül csinálod, akkor bármivel szét tudod magad b@szni.
De ennyi erővel levegőt se vegyél, mert abban is mennyi szenny van, és ártalmas.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Meg részben kor is... egy ideig főleg a tizen huszon évesen még rengeteg mindent kibír meg kompenzál a test (holtrészegre ivás ugye, meg stb)... aztán később nem csak a zsírosodásban nyilvánul meg a 30+ sajnos...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #52380 üzenetére
én ülve tudok nagyobbat nyomni. ráadásul sokkal
ma állva a military 90kg-ba ment 3 ism
ülve a 45kilós egykezesek még a bemelegítés szintjén szoktak lenni. vagy mondjuk ráhangolónak
65 volt a legtöbb ami ugye 130 összesen
rúddal is hasonló szinten megy ülve
mellre döntött padon meg 75 kg volt vagy hogy. 2-3 ismétlés
elég jól szabja a mellizmot. jó gyakszi csak nincs már aki feladja a súlyt úgyhogy egy ideje nem volt[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
nagyúr
Sajnos az alap labor sz*rt se ér... az már csak a nagyobb problémákat mutatja majd ki. Ha már a máj meg ez az tényleg nem bírja... "megelőzésképp" semmiképp nem jó indikátor sajnos.
Persze ha minden oké, akkor legalább azt tudod a szervezet még bírja (vagy épp jól kompenzál még).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest