- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Szortelenites?
Buzik vagytok te mind?Give me your cum,bull!
-
Shadowbull
addikt
na meg jo hogy engem ez nem erint Hasamon van egy kis szor, mellkasomon nehany szal fityeg aztan ennyi
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
margithid
veterán
-
_NCT
őstag
válasz Shadowbull #51355 üzenetére
Szintén. Viszont ismerek embereket, akikhez képest a farkasember csupasz p*nci, szóval azért van már az a fokozat, hogy nem árt a szőrtelenítés. Mikor már nyakkendőt tud fésülni az egyed a mellszőréből, akkor az már annyira nem fincsi.
Főleg nyáron lehet k*rva idegesítő.
A torkom még mindig szúr meg fáj reggelente, de leszarom, ma már megyek edzeni, vártam 2 hetet majdnem. Mandulám már meggyógyult, torkommal meg vissza megyek majd orvoshoz.....
Diszkóizom edzés lesz ma gyereksúlyokkal...
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
bunyó? mert mit tolsz? boxolsz? az nem rossz, nekem is rá kéne már vennem magamat.
úúúú, részvétem. ettől az érzéstől én is rettegek néha, pláne gugginál, de eddig még nem fordult elő. remélem nem is fog jobbulást!
lábtoló? hmm... inkább nem mondok semmit kéthavonta egyszer, ha csinálom/juk pajtival. mondjuk nem tudom, a bunyódhoz mennyire jó/rossz, oda lehet, hogy ez megfelelőbb gyakszi.
uhh, nagyon rossz még olvasni meg elképzelni is, nem még hogy átélni. brrrrnyak mögül is megvan már a mázsa, karozni 65-70 körül tudok
nyak mögül dettó minimálisat nyomunk, nem szeretem, nagyon nyírja a vállat.
65-70 kilóval karozás... hmm, megint csak érdekes, de ha nem derékból rángatva csinálod, akkor pacsi, az jól hangzik. én is tudom 60 körülivel, de rángatva megy még csak. szóval nem sietek vele annyira. főleg, hogy még nincs kenőanyagde guggolástól, lábtolótól nagyon félek még
hát nem is csodálom, ezek után én is fosnékcsak ügyesen, jó lesz az. türelem.
a súly meg: 125 kila? na, az egész kellemes, hasonló vagyok én is. mondjuk engem nem zavar, sőt
magasságod mennyi?szőrtelenítés témához meg inkább nem szólok hozzá
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
nagyúr
Itt írtam róla anno (szerk.: most látom, hogy akkor is épp neked írtam, lol ), de egyébként lelkes fiatalokat és még lelkesebb öregeket oktatgatunk pár cselgáncsos, boxoló, kick-boxos ismerőssel pride szabályrendszer szerint MMA-témakörben. Van pár versenyző is, aki lejár hozzánk, de legtöbben csak önvédelmi szempontok miatt jönnek, meg egy jót kesztyűzni/zsákolni. Egy ilyen edzésen sikerült elszenvednem az említett sérülést (kaptam egy belső combost támasztólábra, aztán az ki is csúszott - mondjuk akkor nem tűnt különösebben vészesnek, és ha pihentettem volna, nem is lett volna gond a dologból valszeg).
Már "csak" 118 vagyok. A töpszli 185 centimhez az sok, pláne ebben a zsíros kivitelben.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
stickrs
senior tag
válasz Lacika1971 #51349 üzenetére
ja,csak a 3 lámpa össz 15.000 villanás,azt is nézd,szval amit én linkeltem az 30k-val drágább, de 8x annyi villanás.
margithid én ittam régebben,nemrossz. Hatása mint a többinek,izbe-oldódásba mondjuk elmarad pl a scitectől-ON-től,de nem vészes.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Yeffy
veterán
áááh, igaz, egyszer már írtad.
énkérekelnézést, hogy nem emlékeztem egy 1,5 évvvel ezelőtti hsz-re
most már rémlik. jó dolgo, egyszer talán ráveszem magam, hogy önvédelmi szinten tanulgassam. amúgy nem izgat annyira a bunyó, de azért na... nem ártana.akkor neked gondolom már valóban sok ez a súly. gondolom eléggé "lassít".
szerintem 185-höz nem sok, én is 187 vagyok. persze az arányok nagyon nem mindegy, hogy oszlanak meg
-
Yeffy
veterán
válasz Shadowbull #51369 üzenetére
igen, ezen már párszor vitatkoztam a teremben edző mma-sokkal.
nagyot üt, de lassú/hamar fárad, versus kisebbet üt, de fürge, és tovább bírja.nekem mindkettő kellene
-
Casanova*
veterán
szerintetek brúc linak mennyi esélye lenne MMA-ban?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Cassidey
senior tag
válasz stickrs #51378 üzenetére
SC2003, amazonon van sok review ha akarsz olvasgatni
Wood: nem egészen, leborotválod a felületet, majd végigmész rajta géppel, úgy két hetente. Ezt megcsinálod párszor, és közben észreveszed, hogy kikopik a szőr, csak foltokban nő már újra, stb.. Majd eltűnik. Ezután már csak pár hetente ismétled ha eszedbe jut, vagy ha megjelenik 1-1 új szál nekimész. Sokkal jobban megéri mint a szalonos kezelések.
-
nagyúr
válasz Woodslave #51380 üzenetére
Vagy néhány év kick-box low kick vagy kempó, thai box, és semmi szőr nem marad a lábszáradon.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Devid_81
félisten
Sziasztok,
Ugyan nem vagyok csak hobbi szinten edzegetos, de talaltam egy jo gyakorlatot nektek, ami szuper lehet[ Szerkesztve ]
...
-
Peddy789
őstag
Egy mp referal code-ot tudna valaki kuldve? Akar privatban, elso rendeleses 5% ot szeretnem .
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz God Vazzeg #51391 üzenetére
Ez Kecskemét?
-
Casanova*
veterán
és ha 1.90 centi magas,130 kg bunyós gyerek csinálná? őt is megvernéd? vagy elektromos sokkoló....?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Yeffy
veterán
akkor oda sem megyek, mert még kiütsz, pedig elvileg hétvégén benézek kecsóra!444négynééégy
á, látom már mindjárt kompromisszum készebb vagy
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Pedig vaganyul nez ki, es nagyon jo testet atmozgato gyakorlatnak nez ki...gondolom senki nem rohogott rajta
...
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #51397 üzenetére
az baj, mert én meg pont vasárnap érnék rá, a szombatom az tudtommal fullos. aznap hogy vagytok nyitva amúgy?
ja tényleg, az már húsvét...igen, az mindig hasznos
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest