- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz AsakuraDave #176093 üzenetére
Mindegy mekkora vagy, így fikázni a nőket elég férfiatlan dolog.
-
S e t h
nagyúr
Na, úgy is régen volt ennyi kötsög egy rakáson.
Azért mert ez a testépítő topik, még nem jelenti kapásból, hogy egy énekest a felsőteste alapján ítélünk meg, mert elég ergya élet lehet, ha mindent csak ebből a perspektívából vizsgálunk.
Ha meg nincs csajod, arról csak te tehetsz, nem Soros, a migránsok, a pomogácsok és Elon Musk.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
AsakuraDave
őstag
válasz S e t h #176102 üzenetére
Nő ügyek témába hittem, hogy írok és van írva a JB-s hsz
Akkor is tény, hogy egy JB hallán a csajok millióinak nem azért lesz nedves a bugyi mert jajdejó pasi hanem a fame. Muszkot se azért környékezik meg a szupermodellek mert minden álmuk hanem mert ott egy titulus és mellé járó fame.
+ha már személykeskedünk akkor jelenleg is kapcsolatba vagyok, 1 évig voltam most "szingli", több egyéjszakás kalanddal és nem kellet őket nagyon fűzni első talin adták magukat ami elég sokmindent elárul, de ez manapság ilyen, egyből szétteszik a lábukat és általában a magyarázatuk, hogy én nem ilyen lány vagyok, hogy hát a bicepszed, széles váll ésatöbbi látván nem bírták volna ha csak egy randi lesz az estéből#176096troller
Hidd el adtam már esélyt "csúnyább" nőnek és sok haverom is de azok is , sőt azok még jobban elvannak szállva maguktól Csúnya+gazdag nő? Jöhet, mögötte meg levarrok jó nöket néha-néha, szerinted azok a jó nők csúnya+gazdag faszival mit csinálnak?Nah de több hsz itt erről tőlem nem lesz arra ott van a másik topic a fórumon
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
bigmasterg
addikt
válasz AsakuraDave #176103 üzenetére
Hűha.
Nem "csúnyább" nőknek kell esélyt adni, hanem a normális értékrenddel bíró, értelmes nőknek. -
Qtya123
őstag
Húbammeg micsoda okfejtések/elemzések csattantak itt el pár hsz alatt.
Van baj, meg minden is.Az előadók/énekesek legyenek kipattintva a nők meg köcsögök. A szép is meg a csúnya is.
#csakamuszklibícsanyerőstrandpapucsban
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz Stauffenberg #176092 üzenetére
itt tartunk, hogy egy gyúrós topikban rohannak megvédeni szegény justin beiebert, mert leszólták a felsőtestét. igen, én csak rendesen kigyúrt férfiak és jó seggű nők zenéjét hallgatom. tudomásom szerint ez egy popkoncert volt, és mint ilyen, legalább felerészben a látványról szól. nekem meg nézőként jogom van azt mondani, hogy ez látványnak gyenge volt. ettől még a zenéje persze lehetne jó, de szerintem az is szar. miért csináljak úgy, mintha nem azért állt volna ki a színpadra félmeztelenül, hogy a felsőtestére és a tetkóira flexeljen? nem véletlen mértem össze a dua lipával. ha ő azt a ruhát, amiben volt, egy hájas seggre húzta volna fel, akkor gondolom fel lehetne háborodni. de egyáltalán nem volt hájas a segge, sőt, 10/10 külsővel, hibátlan showt nyomott. a mick jagger nem túl jó példa, mert ő nem azért megy a színpadra, hogy a nem létező izmait mutogassa (de akár hiszed, akár nem, egy rolling stones koncert sem lenne ugyanaz, ha mick jagger nem úgy nézne ki, ahogy, szóval a látvány náluk is számít. vagy iggy pop...látni akarják az emberek azt a testet. ) szóval nekem justin bieber (koncert) látványra 3/10, ennyi.
amúgy meg viccnek szántam, erre full komolyan bevéded, ez kész.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz benfolds #176106 üzenetére
Aha, szóval jobb lett volna a koncert, ha ki van pattintva, mert amúgy is xar a zenéje, de ha izmosan flexel, akkor beindul a nedvkeringés az ágyékban.
Hát engem rohadtul nem érdekelne ha Big Ramy lépne fel.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
aelod
veterán
válasz AsakuraDave #176103 üzenetére
Erre csak a legendát tudom idézni:
"Húha! Asztak*rva! "
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
addikt
válasz bigmasterg #176112 üzenetére
Melyiken voltál? Én Prágában meg Klagenfurtban. Prágában feuer zone, Klagenfurtban egyel hátrébb.
#176114 bigmasterg
Király. Jövőre itthon is lesznek, Szlovákia, Ausztria, Lengyelország. Jövőre minimum 3 helyre el kell menni[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Ugy latom mindenki szereti Rammsteint Solo Lindemannkent is qrva jo.
-
benfolds
őstag
válasz S e t h #176107 üzenetére
nem lett volna jobb, ugyanolyan szar lett volna. csak akkor azt lehetett volna mondani, hogy "érdemes" volt ledobni a textilt, és meg lehetett volna dicsérni, hogy jóvan haver, látszik, hogy "odateszed" magadat, igyekszel kiszolgálni a közönséget ilyen módon is, máshogy úgysem tudod (engem legalábbis). így meg azt gondolhatom, hogy ő erre a felsőtestre veri magát. amúgy a telexen megdicsérték, hogy a kisfiúból 10 év alatt egy rettenetesen kigyúrt férfi lett.
-
AsakuraDave
őstag
válasz benfolds #176117 üzenetére
Ő jár egy szupermodellel vagy Te? Persze a tényen nem változtat, hogy egy ripacs és "holywood" edző mellett is épp hogy csak pakolt magára egy kis izmot, az éneklés égeti a zizmokat.. Amúgy pont az az előadó, mint pl szóba hoztátok Dua Lipa-t, aki végig táncolja, ugrálja az előadást az jól is néz ki, ez meg csak dölöngélt meg playback volt a 80%-a... De mint kiderült utána ment a NER kastélyba is fellépni, lehet arra tartogatta magát...
Csajom kint volt és azt mondta, hogy pl a Krúbi 100x jobb showt csinált pedig Ő aztán direkt JB miatt ment ki nővérével így annak örül, hogy láthatta élőbe a kis nyikhajt de a koncert az egy gyenge közepes volt.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
benfolds
őstag
válasz bigmasterg #176112 üzenetére
a rammsteint sosem tudtam megszeretni, pedig haverjaim ajánlgatták már elég sokat. egyszerűen feláll a szőr a hátamon, amikor meghallom, hogy valaki németül hörög. bár gondolom, hogy ez is cél. bennem elég rossz asszociációkat kelt. akkor már inkább a nine inch nails, bár tőlük sem tudok egy albumot végighallgatni, viszont van pár zseniális számuk. a hurt kb. a legsúlyosabb dolog a világon. ilyen bézik metálból a metallicát szeretem, pont a hétvégén hallgattam a one-t, kurvára zseniális lesz mindörökké. a nem annyira bézikből meg pár black metált (deafheaven, liturgy, bár a deafheaven már inkább posztrock), de alapvetően nem az én műfajom a metál.
-
benfolds
őstag
válasz AsakuraDave #176118 üzenetére
jó, hát amúgy lehet, hogy kurva jó arc, nem tudhatjuk. viszont szerintem nem vészelte át nyomtalanul, hogy gyerekként sztárt csináltak belőle. belül szerintem még mindig ugyanaz a kisgyerek, és ez nem az ő hibája. (emlékszünk, amikor "bekeményített" a paparazzinak ) na, most meg én védem a kis lelkét.
krúbi szerintem kurva régóta a legnagyobb tehetség a magyar könnyűzenében.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz AsakuraDave #176118 üzenetére
Krúbi Istenem, hagyjuk is 😆
-
F34R
nagyúr
Jinjer zenekar is johetne, a noi frontemberes eloadok kozul... de sztem ok kb sosem fognak Magyarorszagra jonni .
Nah de hogy on is legyek, ki melyik rizst preferalja es miert? Basmati vagy jazmin?
-
F34R
nagyúr
válasz aelod #176124 üzenetére
Itthon a kisboltba az A-s rizs is 699Ft. onnan meg tenyleg nem nagy kulonbseg van. Jazmint majd keresek mashonnan.
Kovi kerdes, a Beef protein nehezebben hasznosul mint a Tejsavo ? en laikuskent arra tippelek hogy igen.Trendi lett, amugy is JB testi adottsagaival kezdodott a lavina.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz aelod #176128 üzenetére
tudom hogy nem helyettesiti a munkat, csak kivancsi voltam miert veszik tejsavo helyett.
A compactbol most csak 1kg-s van, nem tudom a normalbol van nekik 2300-as. A belga csoki az inkabb kakaosabb?Mivel A betutol nincs kisebb gondolom azt
Irj rajuk, hatha adnak es akkor mar kettot kerj.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Balion #176130 üzenetére
Lorenzo rizst szoktam venni a sparból de párszor voltunk anyjukkal aldiban és ott meg nem mondom melyik rizst vettük dee az is nagyon finom es 600 vmennyi.
---
Pure goldnál van egy adagos is lehet de azt nem tudom, hogy ebből az újból is van e."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
benfolds
őstag
válasz aelod #176133 üzenetére
aldiban asszem csak egyféle rizs van, mármint nem zacskós. szerintem a sima "hosszúszemű" rizs kb. ugyanolyan mindenhol, talán az aldis egy árnyalattal jobb, ja. a basmati szerintem nem egy nagyszám, a jázmin meg bár jó, de nem éri meg a többszörös árat. nekem legalábbis. amúgy meg én durumtésztás vagyok inkább.
tegnap tekertem 100 km-t + úsztam 2 km-t, mérlegre nem álltam még, de tök olyan érzésem van, mintha ledobtam volna 2 kg izmot , mert zsír nem nagyon van rajtam, amiből lejöhetne. nekem "tilos" lenne a kardió, mert kurva könnyen jönnek le rólam a kilók, de imádom, az a baj.
[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
válasz benfolds #176134 üzenetére
"kurva könnyen jönnek le rólam a kilók,"
Tudhatnád, hogy ilyen NINCS. Csak te nem számolod pontosan a kalóriákat, mer akkor kiderülne, h csak annyit viszel be, ami mellett egy 10 éves kislány is éhenhalna!!!!Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Woodslave
félisten
Köldöksérvvel van vkinek tapasztalata? Csütörtök óta nyaralok semmi megterhelőt nem csinálok. Reggel sétáltam egyet aztán észrevettem hogy a köldököm nem olyan mint volt van egy kis csomó. Persze azóta rosszul vagyok
Alig vártam már hogy hazamenjek edzeni de most már be vagyok inkább xarva. Persze végre qrvara bemotiválódtam aztán tessék
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
benfolds
őstag
válasz troller #176135 üzenetére
amúgy ebben lehet, hogy van valami. ettem aznap 12 fügét, 2 almát, 25 deka pulyamellet körettel, egy paprikát, 20 deka camembert kenyérrel és kovászosuborkával és egy paradicsommal, plusz két baracklekváros kenyeret. a nyáron csináltunk baracklekvárt, annyira rajta vagyok, hogy 3-4 evésre megeszek egy üveggel, egyelőre semmi nyoma, pedig a 3. üvegnél tartok egy hónap alatt.
-
benfolds
őstag
válasz TomDeNemm #176137 üzenetére
egészen pontosan 2639 m emelkedő (balatonfelvidék). ja, amúgy az úszásban az a jó, hogy sokkal jobban hallod a víz alatt, hogy milyen állapotban vannak a vállízületeid. az én bal vállam akkorákat roppan, mint az állat (2 éve csesztem szét, már régóta nem fáj, viszont ha lefekszem a földre és a tarkómra teszem a kezemet, akkor nem tudom leengedni a földre a bal karomat, szóval nem múlt el nyomtalanul a dolog)
-
basaharc502
aktív tag
Többen is írtátok, hogy milyen a pure gold új fehérjéje a compact whey. Röviden: jó.
Én rendeltem vanilia milk shake és epres fehércsokis változatot. Minőségileg kifogástalan, oldódása pedig ugyan olyan jó...ízre talán kicsit intenzvebb, édesebb valamivel a whey pro-nál, de lehet csak kevesebb vizet tettem a shakerbe és így töményebb volt a cucc.
-
aelod
veterán
válasz basaharc502 #176143 üzenetére
Szerintem pont jó mondjuk én a belga csokoládét rendeltem most.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Kulcscsont ficam, törés + szalagok szakadása volt már valakinek?
Mikortól lehet terhelni?A doki 3 hét merevítőt + 3 hónap regenerációt mondott, de ennyibe beleőrülök. Pedig végre kezdtem valahogy kinézni...
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Cs1csó
félisten
válasz aleister #176146 üzenetére
Amit a doki mond. Jársz vagy fogsz járni gyógytornára mert a gyógytornász is sokat segíthet és pontosabb infót adhat. Egy "átlag" orvos megműt oszt jónapot. A rehabilitációra magadnak kell odafigyelni.
(ezt úgy értem, hogy ne az legyen, hogy kb. 4 hónap után simán lemész edzeni egy kb. teljesen leépült izomzattal esetleg letapadt ízülettel stb. mindenképpen gyógytorna kellene amit lehet csak saját pénzen kapsz meg)[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest