- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz aelod #175903 üzenetére
Életem eddigi legjobb formája kb talán még 18 évesen voltam szálkásabb. 29 évesen jobb már úgy sem lesz
Amúgy csak otthon fekvő meg kézi súlyzó ami max kb 15-17kg lehet ha rápakolok mindent is az egyikre. Mellette heti két capoeira és a kaja annyi hogy az ebéd többé kevésbé minőségi a reggeli és vacsi az junk food meg capoeira után nem kevés alkohol a haverokkal
Súlyba fogalmam sincs mielőtt olyan február végén elkezdtem edzegetni voltam 90kg környékén, 180magasan. Most hogy 1 hónapja újra asszonnyal vagyok az a 3 havi munkám már vissza is jött rámThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
addikt
-
aleister
veterán
A zsigeri zsír lepucolásához kell valami extra? Legjobb tudomásom szerint pont ugyanúgy égethető, mint a szubkután zsír.
Szépen lediétáztam magam 81-ről 75-re, de az okosmérleges alkalmazás szerint a viszcerális zsírom mozdulatlanul 12%. Ha jól emlékszem 10% alatt az ideális.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Vitee
aktív tag
válasz enginev3.0 #175893 üzenetére
Nem igen szeretem, minek bele
A zabot egyedul ugy birom, hogy van ez a tasakos instant oatmeal, abba rakok egy adag feherjet, csomo mogyivaj, meg granola igy nagyon finom es eheto"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
-
-
-
enginev3.0
félisten
Hülye kérdés, ha rizst teszek zab helyett a turmixba, ugye nem kell előtte megfőzni? mehet bele nyersen is? darálva persze
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Qtya123
őstag
válasz aelod #175892 üzenetére
Méghogy a gyúrós kaja drága!
Tök jó ár/érték arányú a kajád.Amúgy estére nem vagy éhes. Megvan a 250gr rizs+tonhal konzerv. Nem tudom ezt hánykor, de gondolom este 5-6 felé. Utána nem leszel éhes mondjuk 21-22 óra felé?
Hallal kapcsolatban én makréla konzervet eszem. Jobban szeretem a tonhalat, de mivel egy nagy testű és több ideig élő hal, így jóval nagyobb mennyiségben tud higany raktározódni a húsában, mint egy kisebb és rövidebb idő alatt halászásra alkalmas méretre növő hal esetén. Én kissé paranoiás vagyok, ezért inkább hanyagolom a rendszeres tonhalat.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Qtya123 #175921 üzenetére
Hát azért ha azt veszed ez jóval olcsóbb volt a gebasz előtt...
Éhes?
Ez 3500 kcal nem mondanám magam ezután éhesnek. De vár rám este még egy kis fagyi banán és csoki szósz is 😁
Reggel 8 körül megy az első étkezés egy és fél kettő között a második, edzés után egy turmix az este fél 8 és kilec óra körül megy az utolsó étkezés.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Qtya123
őstag
válasz aelod #175923 üzenetére
Ja, hogy este 8 fél9 a tonhal. Úgy más.
Nekem reggel 9 körül van a reggeli. Általában turmix (zab, banán, fehérje, víz).
Utána fél 11 körül edzés. Kb fél1-kor ebéd. Utána 5-6 körül éhes vagyok már, így jön a vacsora. De mivel kb éjfélkor fekszem, így este 10 körül kell még valami kaja, mert éjfélig eltelne a vacsora óta 6 óra és teljesen éhesen feküdnék le aludni.Ezek az időpontok a kajákra nem mindig kőbe vésettek, ha jövök-megyek, teszek-veszek, akkor az ebéd és a vacsora eltolódhat jelentősen, de nagyjából a keret ez.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz persil #175913 üzenetére
Számolok. De alapvetően a kalóriadeficit a lényeg és az idő. Én hízékonyabb alkat vagyok, vagy hát, szeretek zabálni és meg is marad rajtam. Ezért nem működik a "kicsit kevesebbet eszek" módszer nálam.
#175912 AsakuraDave
Én nem vagyok izmos, csak annak tűnök -
benfolds
őstag
válasz kislaci #175922 üzenetére
van azon hús is. nekem az egyik kedvencem, lehet pont azért, mert zsíros. "szöröstül-bőröstül" megeszem, így megvan a kalciumforrás is. lidliben fillérekért szokott lenni kilós kiszerelésben (750 ft?), nem tudom, hogy most mennyi lehet, de a halnak nem ment fel úgy az ára, mint tenyésztett állatoknak. fél zacskóval megsütök egyszerre, két főétkezés megvan belőle. imádom.
jó nektek, én nem vagyok erős, de legalább nem is látszom annak.
[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
[link] ranezesre mennyire lehet gagyi ez a gep? Ha egy ilyet beszereznek itthonra, eleg sok plusz gyakorlatot tudnek vegezni
-
vaakuum
addikt
válasz BUZZLGHTYR #175937 üzenetére
A vázszerkezet alapján minimum le kell csavarozni mindkét oldalon a lábát, és szerintem a tetejénél sem ártana csavarral odafogatni valamihez, ha hosszú távra tervezel vele. Különben nyekleni-nyaklani fog. A többi része meg olyan, amilyen. Végül is csapágyat is lehet szükség esetén cserélni a görgőkben. De tényleg nem látom, hogy ebben mi lesz az ellensúly a gyakorlatoknál...
szerk: látom már, korongokat kell rá pakolni...
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
aleister
veterán
Korábban írtam erről itt. Alapban látszik a 6 kocka, de kicsit kidülled a has. Mintha belülről kinyomná valami. De már volt olyan elméletem is, hogy ferde a medencém, most épp a zsigeri zsír a sláger.
Olyan fotólinkelési hullám volt itt, hogy egy pillanatra meginogtam. Lehet, hogy befotózom majd, aztán posztolom én is, bár HussarF után elég ciki már képet küldeni. Legalább Angel előkeresi nekem is az x évvel ezelőtti állapotot.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok!
Izomlázzal lenne gondom. Olyan hogy alig bírok megmozdulni napokig, minden egyes edzés után. Mint amikor kihagysz 3-4 hónapot, aztán lemész a terembe és szétcsapod magad. Na nekem ez van minden alkalommal, minden tájékon. 35 vagyok, 76 kiló. 12 éves korom óta edzek kisebb nagyobb kihagyásokkal. Viszont 23 év az 23 év. Nagyjából tudom mit csinálok. Viszonylag oda teszem magam, de inkább már egy használhatóbb szimpla sportos fizikum megtartása a cél, mint sem vakítani a strandon. 4 gyerek, munka (3 műszak), feleség, van elég bajom . Huszon évesen is izomlázas típus voltam, de most már egyre nehezebben viselem és jobban is korlátoz a napjaimban. Heti 3x edzek. Két részre osztott felsőtest, közte egy alsó test nap. Edzések végén lenyújtok minden megdolgozott izmot. Kiegészítő ami megy az csak fehérje napi 2x22g (bruttó 30), meg glutamin 2x5g. A glutamin inkább megszokás. Van olyan kieg ami támogathatná kicsit még ennek a lázas állapotnak a mérséklését? Vagy vitamin? Azt nem igazán szedek, csak bérest meg C vitamint ősztől tavaszig, de akkor sem szokott jobb lenni. Kajára nem tudok figyelni, csak annyira hogy étkezzek eleget. Amit eszek az viszont mindig minőségi, tiszta alapanyagokból van. Látom képes összefoglaló van
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Angel2014
addikt
válasz Rivaul #175942 üzenetére
Cink , Magnézium, és magas fehérje dózis.
De írd le az édzésed és az ismétlésszámot is . Illetve a pihenőidőt is.
Pl hétfő Mell:
Fekvenyomás 140 kiló 6x8
Szűken nyomás 110 kiló 6x8
45 fok 90 kiló 6x8
Tárogatás. 20 kiló 5x15
PullOwer 30 kiló 4x12Bicepsz?
Has?Kedd?
Szerda?
Stb stb stb
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Rivaul
addikt
válasz Angel2014 #175944 üzenetére
A cink és magnéziumnak utána lesek. Nem szoktam őket szedni. Egy próbát megér.
Felosztásom: mell+bicepsz, has+láb, hát+tricepsz. Általában hé, ke, pé. De ha nem jön ki a lépés akkor csúsztatok, vagy hetet fordítok. Péntek hátat kihagyom, és hétfőn azzal kezdek. Így kapnak extra pihenést az izmok. Mint írtam, már csak a fizikum fenntartása a cél. Persze nem baj ha gyarapodok, de ennyit igyekszem tartani. Vállammal kellene foglalkozni de fiatalon tönkretettem és ha koncentráltan rá edzek, akkor hetekig nem tudok még aludni sem miatta. Így hogy csak közvetve kap, nincs vele bajom.
Az hogy mit és mennyiszer? Nem tudom megmondani. Nincs két egyforma edzésem. Nincs bevett súly és ismétlés. Ha úgy erzem belehúzok 20-at koncentráltan, ha úgy akkor felpakolom és hatot. Inkább a tiszta izom munkára figyelek mint sem a súlyokra. 20 évesen 60 kilósan, hatot nyomtam a 100-ba. Most nem igen megyek 80 fölé. Persze az is hozzátartozik hogy egyedül edzek és így biztonságosabb. Nem akarok lesérülni. Amit nyomok, azt viszont szabályosan. Kb ennyi.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest