Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Huh, jé, van Guns topik, itt a helyem

Az Index a budapesti Guns-koncertet is lehúzta (a 2006-ost), pedig eszméletlen király volt. Buckethead-et meg töltelékgitárosnak nevezni... Hol él ez, a Holdon?
Aki még nem hallgatta meg a Chinese Democracy-t, azonnal pótolja. Szerintem hihetetlenül ütős lett. Rengeteget vártam rá, de megérte!
-
Eastman
addikt
-
stangli
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Én is végig hallgattam egyszer de az AC DC Black Ice c. albuma jobban bejött... zúzósabb, pörgősebb jobb...

A chinese democracy meg olyan lagymatagnak tűnik... nekem speciel az jött le, odavonszolták a zenekart a mikrofon elé oszt csináljatok magatokkal valamit, és elkezdtek unalmukban valamit csinálni... részemről szóra sem méltó

-
frame>24
addikt
Hallod, mivanmá'?!
Aszittem, mire vissaznézek a PH-ra az újévben, ez a topik már betelik, és mindenki itt pogózik és csepegteti jártában a nyálát.
Szóval csak annyi, ennyire azért nem szar az új album! Guns-t 90 körül még az UFO-k is ismerték, erre az új cuccot meghallgattuk vagy ketten?

-
-
frame>24
addikt
Akkor ijedtem meg, mikor pár éve Axl fellépett valakikkel a MTV Video Music Awards gálán (2002), Welcome To The Jungle-t előadva, és ~nem volt hangja!
Itt hálistennek erről szó sincs, újra ott van az érces hangrezgés.
Néztem, h pl. a There Was A Time c. szám már korábban "leak-elt", de én az egész cuccot most hallom először. Na pl. ez utóbbiból klipet saccolok!
Az album elején lévő számok a pörgősebbek. Me like
-
tiv83us
veterán
válasz
frame>24
üzenetére
Szokni kell, de szerintem teljesen rendben van.
Of korsz a Zindex lehuzta a szarba /pl Buckethead-et toltelek gitarosnak nevezte, amin jokat nevettem...latszik, hogy az ironak sok koze nincs a rock zenehez es arrol, hogy kirol beszel/.
Van egy-ket toltelek szam, de hat melyik lemezen nem volt.
Viszont vannak igen jo kis huzos szamok. -
tiv83us
veterán
Na mivan, senki nem hallgatta meg meg?

Rejtett up

-
tiv83us
veterán
Nos, kint van a Chinese Democracy ropke 16 ev utan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg is vettem iTunes-on, es nekem kurvara bejon. Elegge mas, mint a regiek of korsz, de utos es Axl hangja is rendben van. A gitar nagyreszet pedig meg Buckethead irta, ugyhogy

-
Memphis
tag
mikó lesz velvet revolver pepsi szigeten? :)))
-
tocsa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- Eladó MSI Z790-A Pro Wifi alaplap + Intel I5 13600k processzor
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)