- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #45951 üzenetére
Nézz utána.
Nekem ez alapján úgy tűnik, hogy csinálni kell egy új accountot azon a platformon, ahova vinni akarod és rákérdez, hogy akarsz-e vmit áthozni. -
gyugyo79
addikt
Ma szúrtam ki ezt a töltő képernyőt. Itt vannak azok felsorolva amik nálatok nincsenek akcióban de nálam igen.Ez eddig vagy nem volt vagy nem figyeltem. De ez alapján nem bug.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz gyugyo79 #45953 üzenetére
Majd 14en megint osszehasonlitjuk hogy ugyanazt kapjuk e vagy te megint mast
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Benir8
senior tag
Mit nem látni ilyennel
KÉP[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
kapásból írja hogy Just for you és Private.... mondjuk nem csodálom amennyit gyugyo online van. Tuti valami alapján csinálják ezt az egyéni akciót... online játékidő vagy bevétel alapján vagy valami.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #45956 üzenetére
Tutira jatekido alapjan es szerintem a 250k ajandek is ez alapjan kaphato. En mondjuk a kozelebe sem vagyok gyugyo jatekidejenek de azert annyit ezek szerint vagyok hogy a 250k jarjon
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ProgenXL
őstag
válasz Mr.Csizmás #45948 üzenetére
Március 6. lehet áthozni.
a 250k ajándékot más alapján kaphatjuk. Az is kapott aki a kezdetek óta játszik, meg az is aki pl tavaly ősz. ugyanakkor.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Anulu79
addikt
Azt honnan látom, hogy az adott crewban játszom éppen?
-
Segal
veterán
válasz ProgenXL #45959 üzenetére
Ugy ertem a jatekidot hogy 1 bizonyos idoszakba legyen meg pl az 20 ora neki.
Anulu: aktivva kell tenni a crew reszt es akkor mutatni fogja a neved mellett. Ertelemszeruen mindig 1 lehet aktiv de barmikor modosithatod.
-
Anulu79
addikt
A nevem mellett hol kell nézni? Pause menü?
-
pokers
senior tag
Srácok, makró miatt lehet bant kapni? Gondolok itt arra, hogy recorderrel beállítok egy billentyűt, amivel armort adok magamra, így nem kellene az m menübe keresgélni.
-
Segal
veterán
válasz pokers #45966 üzenetére
Én nem használnám az tuti mert ha egy ártatlan magyaritásért vagy egy kocsi átskinezésért adtak már akkor egy ilyenért is simán kaphatsz.
-
őstag
válasz pokers #45966 üzenetére
Logitech és A4tech egérrel is használjuk asszonnyal az armor+snack makrót kb. 1 éve, még nem kaptunk bant. A gond az, hogy ha securoserv / motoros klubbozol, akkor egyel lejjebb csúszik minden, úgyhogy adott esetben 2 makró profil kellhet.
Mondjuk ezzel én már nem szórakoztam, mióta steam controlerrel ökörködök, belefér a kézi tápolásJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
CactuS
Arcképgyáros
Manapság ezeket szerintem nem tudják annyira szigorúán venni, mint régen. Millió és egy egér, billentyűzet van, ami képes macrozni, így általában a kevésbé kompetitív, nem epsort játékokban nem tiltják vagy nem érdekli a fejlesztőket. A skin csere a játék fileok módosításával jár, a macro nem. Azt, hogy tiltja-e az eula azt passzolom. Viszont ezt is külön programmal kéne figyelniük.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
tomazin
veterán
válasz gyugyo79 #45953 üzenetére
Nálam is volt ilyen a januári időszakban, csak én már azt a szöveget alapból ignorálom ami just for you, mert az tuti átverés (éljen az internet). A hónapban meg ez van. Ebből megéri bármi nekem?
Illetve itt is szeretnék köszönetet mondani
-
pokers
senior tag
Snackre nem kell makró, arra ott a caps lock, csak az "eat snack"-et beállítom és fedezékben anim nélkül tolja fel a zöld csíkot.
Más: AP Pistol vagy a biker dlc-vel bejött Machine Pistol? A külföldi fórumokban sem tudják eldönteni
Ez utóbbi egyébként használható kurumába?[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz Mr.Csizmás #45976 üzenetére
Ahogy az uzival is.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
freeknight
őstag
Ha mákod van, sima kispisztollyal is ugyanúgy első lövésre kiszedheted a pilótát
Egyéni preferenciák, én sokkal gyengébbnek érzem az AP pistolt mint a micro smg-t, hiába azt ajánlgatja mindenki.
Üldözők (főleg más játékosok) kiiktatására meg továbbra is a stickyt kötelező megtanulni használni -
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Van ebbe a játékba fps mutató? Mármint gyári? (Úgy mint pl.: steamen)
Köszi előre is!Ui.: Jövőhéten tervezem megvenni, érdemes előbb a story móddal szórakozni, vagy mehet az online?
Szerk.: Egyenlőre laptopon játszanék. I7 proci 960M videókártya, 8Gb ram. Ezen az online mód elfog döcögni? (A videókártyát kevésnek találom a laptopba...)
[ Szerkesztve ]
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
törölt tag
válasz kiezTe90 #45981 üzenetére
ha steamen veszed meg akkor van benne. amugy melyik játékba van? szerintem elég ritka, csak a kliensbe ! ( origin, steam stb )
Én is laptopon egy 920m-el toltam sokáig. egy 4 magos pentium mellett 4gb rammal. Nekem csak a lemez olvasási sebességével volt gondom, mert néha nem töltött be a textúra. azon kívül minimálon 30-40 fps-t tudott 1366x768 felbontáson.
Szerintem érdemes kicsit storyzni hogy megszokd az irányítást, de az online némileg különbözik még abban is.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
válasz freeknight #45980 üzenetére
AP gyengébb de pontosabb vele a célzás szerintem. bár én is ritkán használom.
Gunner for life
-
pokers
senior tag
válasz HussarF #45974 üzenetére
M menü - Action és itt kiválasztod a f@*zverés, léggitározás stb helyett az eat snack-et, majd az asszisztensedtől kérsz ingyen snacket és már mehet is a móka.
A machine pistol statja jobb, mint az AP-jé, egyedül a tár kapacitása kisebb még extendeddel is.
Innen jut eszembe, autólopásnál hogy csináljátok azokat a küldiket, mikor "csendben" kell liquidálni az őröket pl egy fotózásnál, vagy a stunt ugrásnál? Próbáltam lopózva hangtompítóssal, de az első lövés után mindig kitört a pánik.
-
Segal
veterán
válasz pokers #45985 üzenetére
Nem kell oket megolni. Oldalrol be kell setalni es le se fogjak sz*rni hogy ellopod a kocsit.
-
kiezTe90
senior tag
válasz #81556480 #45982 üzenetére
Köszi szépen a választ! Neked is köszi Benir8!
Akkor jövőhéten megvásárolom. Már régóta megakartam, csak féltem hogy a lapos nemfogja prefelálni a játékot.
Amúgy az online módban ez a minden lehet játék? Vagy azért egy idő után meglehet unni? (Bár a GTA3-ból kiindulva kb. sose unom meg.. )
[ Szerkesztve ]
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #45990 üzenetére
én nem tudom mit rinyál állandóan, én sose megyek privát szerverre, csak ha valami nagyon irányított dolgom van. EZ EGY GTA NEM SIMS
ő meg mindenkibe tuszkolja ezt a hülyeséget, aztán majd az emberünk mit fog egyedül csinálni ? néha jó egy kis darálás. meg a legviccesebb dolgok random emberekkel születnek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Dyingsoul
veterán
Megszűnt a PH cew session? Próbálok belépni de vegyesfelvágott közé tesz be állandóan... Most lopták be Export közben az Osirisem, mert egy associate kifagyott útközben...
Szerk: Csináltam closed crew sessiont, aki megunta a cheatereket az jöjjön.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Plata
félisten
válasz addamka #45993 üzenetére
Én nem nevezném pvp-nek,inkább csak az agyatlanok szórakozása hogy boldog boldogtalanra lőnek,viszont nem is ezért nem szeretem a public-ot,hanem mert ott hackerek is sűrűn előfordulnak.
Balfék lövöldözőket meg simán lehet ignorálni passzív módban.Na meg idegesíteni is.
Legjobb hecc publicban yacht-al agyatlanokat lelövöldözni. -
őstag
válasz #81556480 #45994 üzenetére
Sajna én a mai fiatal generáció stílusát nem nagyon tudom elviselni, legalább is amikor kikapcsolódnék, szóval a PVP csak egy dolog, lehet az jó is akár, ha van kikkel. Viszont nálunk mindenki a privát ökörködésre szavaz, így marad a port tiltogatás
De pont ezért jó a GTA, mert az ilyen visszamaradottak, mint én is megtalálja benne, amit szeret
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest