- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz Mr.Csizmás #45600 üzenetére
Hát normális esetben ha kötsz rá biztosítást pont annyira vehetik el mint bármelyik megvettet ...
-
gyugyo79
addikt
válasz HussarF #45602 üzenetére
Én ha veszek egy új kocsit az LSC -be minden alap tuningot megveszek rá ezek közé tartozik a golyó álló gumi is. Volt már olyan, hogy bohóckodok egy ilyen kocsival és eldurran a gumi, na mondom ez fura vissza mentem az LSC -be és nem volt rá megvéve, pedig én mindig belépek ide is és megveszem tuti , hogy ennél is rányomtam de vagy nem vette a rendszer vagy nem tudom de mivel ezeket úgy nyomom végig, hogy nagyon nem is figyelek már akár ki is hagyhattam ...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #45606 üzenetére
Megvásárolt autókra fixen jár a biztosítás és a nyomkövetés. Lopott autóra, ha beviszed a garázsba, akkor csak nyomkövetőt tesz a rendszer, biztosítást nem.
Ingyen nem tudod a kurumát megszerezni, azt meg kell venni. De jó kis gép, én használom a nem páncélozottat is, cirkáláshoz.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #45609 üzenetére
Ami ~100k (?) felett van arra azt mondja az LSC, hogy too hot, a garázs meg azt, hogy can't store this vehicle, ha jól emlékszem. De azt még nem próbáltam. Merryweather jeep még mindig tárolható, azt tegnap próbáltam ezzel a karakterrel is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Segal
veterán
válasz #81556480 #45609 üzenetére
Meg nem utolso sorba az npc mindig a sima kurumával támad ami pont annyira golyóálló mint bármelyik kocsi...
Abból csak az armored változat a biztonságos. Persze mint írták meg lehet venni a simát is mert szép autó de max ennyi."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
tomazin
veterán
köszönöm a választ mindenkinek.
bár előbb érdeklődtem volna itt mielőtt elverem a pénzem a motoros baromságokra...
-
Plata
félisten
-
Syklas
tag
Sziasztok..
Új vagyok a GTA világában.. lényegében 2 napja kezdtem. Eddig bejön.. az autók.. a látvány és a zene miatt..! De fogalmam sincs a lehetőségeimről hogy hogyan kezdjek hozzá.. egyenlőre élvezetből játszok. Egy jó társasághoz viszont becsatlakoznék.. vagy Crewhez ahogy itt mondják.. Mivel csak most kezdtem.. csak 15-ös szintű vagyok ha jól emlékszem.. és nem tudom mennyi időm lesz majd játszani vele.. de hetente 2-3-szor azért oda ülök elé este..! 30+ os vagyok.. tudok írni, olvasni értelmesen kommunikálni.. és egyebek..!
YupiterPlay néven futok..Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Anulu79
addikt
Tegnap végre elkezdtem az online játékot. 15 perc alatt kétszer meg is haltam. Egyszer az első drogos küldetésnél voltam béna utána meg lelőtt egy motoros amíg nézegettem a kocsiban. Az lenne a kérdésem, hogy lehet úgy online játszani meg csinálni a küldetéseket, hogy egyedül vagyok csak az onlineba? Még nem nagyon tudom, hogy mit merre ezért nem szívesen halnék meg többször amíg nem muszáj.
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok!
Túrom a netet guglival angolul a problémámmal, de sehol egy árva találatot nem találok, ahol hasonló gondra panaszkodnának. Csak nálam nem működik?
Leírom, hogy mi.
A story módban a minimap mutatja mérföldben vagy kilométerben a beállított célhelyig hátralévő távolságot. Viszont az online-ban nem, márpedig én már csak online játszom. Átnéztem a menüket, de max azt tudom állítani, hogy mérföld vagy kilométer legyen. Csak egyszerűen nem jelenik meg, sosem látom, hány kilométerre van a beállított waypoint. Valaki tud segíteni?Köszönöm.
Félig ember, félig medve, félig disznó
-
Anulu79
addikt
válasz Mr.Csizmás #45626 üzenetére
Jah, de max. 15 perc alatt.
-
törölt tag
válasz gyugyo79 #45629 üzenetére
M -betű , előjön az interaction menü és az alján van olyan hogy passive mode. így nem fognak tudni lelőni, de te sem használhatsz fegyvert. Vagy storyból indítasz egy invite only servert amibe egyedül leszel, de ekkor korlátozottak a lehetőségek, és bizonyos dolgokat nem lehet csinálni.
-
freeknight
őstag
válasz Anulu79 #45624 üzenetére
Á ugyan semmiség, fogsz még párszor meghalni
A küldik alapból sokkal nehezebbek, mint a sztoriban (főleg hardon), rengeteget bele kell küldeni az ellenfelekbe, míg meghalnak. Más játékosok ellen meg még nehezebb.Amíg nincs páncélozott kurumád, addig ha nem ph-s sessionben vagy érdemes bekapcsolni a passive mode-ot (M betűs menü, ott a legutolsó opció), így szabad járkálós módban nem fognak tudni lepuffantani Persze te se másokat, szóval ha harcolni van kedved ne felejtsd kikapcsolni
-
addikt
válasz gyugyo79 #45629 üzenetére
Ezzel annyira nem vagyok képben, világ életemben publicban játszottam. De mivel itt nagyjából mindenki elég biztonságra törekvő, gondolom elég nagy baj lenne, ha már nekem kellene ezt az álláspontot képviselni
Na, de akkor ,hogy konstruktív legyek Anulu felé:
Mindig vezessen az utad az ammu-nation felé és tárazz be lőszerből és golyóálló mellényből. Kis szinten ez még nem fog olyan sokat segíteni, de legalább szokod. A betárazott páncélokat az M -> Inventory-nál éred el.
Snack-el is mindig legyél betárazva. Ugyanígy az inventory-n keresztül tudod vele tölteni az életed. Csak itt lényeg, hogy ha ezt csinálod, akkor sose szabadon állj, hanem vagy állj neki a falnak fedezékbe (alapból Q), vagy kocsiban legyél, stb. Mert különben elkezdi a script-et, ahogy eszik és közben nem tudsz csinálni semmit.
Egyik szemed mindig legyen a minimap-on. Ha valaki közel van, akkor légy nagyon éber. Ha valaki gyanúsan közelít feléd, ne feltételezd, hogy csak meg akarja simogatni a buksid, vonulj fedezékbe, és nyiss tüzet, ha kell. Ha gyalog vagy, akkor mozogj mindig tereptárgyak közelében, kidönthetetlen fák/oszlopok, betonkerítés, házsarkok stb, hogy autóval ne tudjanak elütni.
Ha célzol, akkor mindig mozogj és ha nyomod vmelyik irányt, közben meg megnyomod a space-t, akkor elvetődik abba az irányba, ami hasznos, hogy nehezebben találjanak el. -
addikt
válasz Mr.Csizmás #45634 üzenetére
Ja, csak az drágább.
-
freeknight
őstag
válasz Mr.Csizmás #45636 üzenetére
Lehet fegyverenként is vásáolni a skulót, úgy azért barátságosabb.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz freeknight #45637 üzenetére
tudom, csak viszonyításképp írtam. mondjuk állandó farmolásnál jön a zsozsó mindig, és talán másfél hetente kell csak vennem. (gépkarabélyban még mindig van 2300 körül a full 10k-ból, lassan két hete tart)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
addikt
válasz freeknight #45637 üzenetére
De ha összehasonlítod, hogy egységnyi lőszert mennyiért veszel, akkor kb 25%-al drágább, ha a menün keresztül veszed.
(#45639) Kiskokó
De az, semmibe nem tart leellenőrizni.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Köszi az infókat! Akkor az elején amíg újra megszokom az egészet a passzív módot fogom használni.
-
törölt tag
na szépe lassan megtöltöttem az első raktáramat 41 láda ha jól emlékszem . AZ lenne a kérdés ( tudom tudom, nem lehet pontos válasz) hogy fognak e támadni, ha üres sessionn-be próbálom meg majd teríteni? én és még két ember elég hozzá? Hányféle terítési variáció van? Van erre valami leírás ?
-
Logitech
aktív tag
Csak hogy mennyire kamu az, hogy autólopás közben minden lövésük talál az npc-knek egy mai sztori: ha valakit támadnak, de pont arra mész, te is szoktál kapni 1-2 találatot, de volt már olyan hogy a heli engem kezdett követni és lőttek rám. Most az volt, hogy Bluuzia épp egy cargobobos lopást csinált, én az irodámban voltam. Térképen láttam hogy ott megy el nem messze, erre kapok egy találatot, és lement az életerőmből úgy hogy kb. az asszisztensnél voltam bent
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest