- [Re:] Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- [Re:] Samsung Galaxy Watch - időtálló
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- [Re:] Samsung Galaxy J5 (2017) - évforduló
- [Re:] Karácsonyi telefonajánló 2019
- [Re:] Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Melyik okostelefont vegyem?
-
- Utoljára frissítve: 2019-10-23 22:19:56
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Hozzászólok Aktív témák
-
Segal
addikt
Garazshelyem nincs mar. 6 ingatlan 10es garazzsal, 3x20 ceo garazshely, motorosclub 10 garazshellyel es a moc 1 garazshellyel tele. Most ha megvennem ezt az uj heistes lehetoseget kapnek 6 uj garazshelyet de az kb semmire sem lenne eleg.
Plusz megvan az osszes pegazusos jarmu es az osszes autolopos melygarazsos jarmu is es a yacht is. Tehat mar nagyon mire kolteni sem tudnek...
Ez a jatek addig buli amig van benne valami amit szivesen megvennel de ha hirtelen elfogy a lehetoseg akkor celtalanna valik -
Account reset
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Segal
addikt
Inkabb valtottam. Itt nincsenek tulbonyolitva a dolgok
kép[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ezt mondjuk a mai napig nem értem, hogy miért nem lehet mondjuk a CEO garázst végtelen szinttel megtoldani. Pl.: mindig drágább lenne a következő szint és akkor meg is van a hosszabb távú terv. A játék egyik erőssége a testre szabható autókban van (vagy repülőkben, de arra is kellett várni 3 évet) és erre bekorlátozzák az egészet. Egy ideig az ember tudja szelektálni az 1 alkalmas autókat, de végül elfogy a hely.
Az a gif true story, jót derültem rajta.
Triathlete: Mi lett az aktuális kedvenc?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
MrYoniko
tag
Gondolom a korlátozásnak informatikai okai vannak, mert minden egyes playerhez bizonyos méretű tárhely van biztosítva.
Mondjuk ezt lehetne fejleszteni, mint ahogy tette a WoW is, mert a WoTLK-ig 400k volt a goldcap, aztán a kövi kiegben ezt módosították, plusz accounton megszerzett mountokat bármelyik karid használhatta...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget...
-
Plata
veterán
Csíter mindenhol van,kivéve a single player,ott csak te vagy a csíter de az meg nem zavar.
-
Plata
veterán
Azt hiszem be bugolt a kokain gyáram,nem termel 0 stock supply meg van.
Eladásnál történt egy kis baki,valaki strike teamet küldött rám és megöltek ahogy kijöttem a gyárból és beszálltam a helibe eladásnál.Így leléptem sessionból majd vissza és eladtuk,de azóta fura a gyár,először supply nélkül dolgoztak a melósok,tele töltöttem suplyval most is dolgoznak de semmi termelés.Egyébként ma loptam egy kocsit,tulajjal együtt,de el kellett engedni.
-
MrYoniko
tag
Nálam is bohóckodott a gta...
Belogoltam, de nem tudtam se CEO-t indítani, se MC-t. Session váltás nem segített. Bezártam, elindítottam újra akkor se. Végül csak engedte, de hogy mitől lett jó nem tudom.
Legalább a frusztráltságom levezettem a gyalogosokon puszta kézzel...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget...
-
Na, ez tuti vétel a Mesa meg a Guardian mellé nekem.
-
Ideg
aktív tag
Igen, de most most van.
Szabad ember szabad országban azt csinál, amit szabad! | R* GTA 5 -> limparka | B.net -> Idegroncs#2127 | Samsung Galaxy S7 Edge
-
hegyipapa
aktív tag
Most érvényes Rockstar akciók :
Warstock Cache & Carry Discounts
Mammoth Avenger - 25% off
HVY Chernobog (Weaponized) - 25% off (Buy It Now & Trade Price)
Bravado Half-Track (Weaponized) - 40% off (Buy It Now & Trade Price)
Vom Feuer Anti-Aircraft Trailer (Weaponized) - 35% off (Buy it Now & Trade Price)
Weaponized Declasse Tampa (Weaponized) - 40% off (Buy It Now & Trade Price)Mk II Discounts
Mk II Upgrades - 30% off (cost to upgrade to Mk II weapon)
Mk II Ammo (all types) - 50% off
Mk II Magazines - 25% off
Mk II Scopes - 25% off
Mk II Muzzles - 25% off
Mk II Weapon Liveries - 25% offAmmu-Nation Discounts
Ammo - 50% off
Assault Rifles - 30% off
Sniper Rifles - 30% off
Melee Weapons - 30% off
Body Armor - 30% off
RPG - 30% off[ Szerkesztve ]
-
-
Segal
addikt
Kulon van ceoba a garazs es a tuning muhely. 3x20 garazshelyet tudsz venni de 1 vasarlassal csak 20 ferohelyet kapsz. Ha mind a 60 ferohely kene akkor mind a harmat meg kell venned es ha helybe tuningolnal is akkor megveheted meg pluszba a tuningolasi lehetoseget is. Az viszont Bennys.
A garazshelyek megerhetik ha sok kocsit szeretnel de szerintem a tuningolasi lehetoseg helybe az folosleges. Persze ha mar nem tudod mire kolteni a penzed az mas de annal vannak sokkal hasznosabb dolgok.
Hozzászólok Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- [Re:] ASUS P5KPL-C , 2GB RAM , AMD HD 6350 , Core 2 Duo E7300
- [Re:] A 4iG mégsem veszi meg a T-Systemset
- [Re:] STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- PlayStation 4
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo YOGA 920 STAR WARS Edition 13,9 UHD, i5 8250U, 8GB RAM, 256GB SSD
- Acer TravelMate 15.6" 3Gen Core i3 4GB/500GB HDMI Office365
- 8700K 5,2GHZ || 16GB 4266mhz ram || 1080 TI 1950MHZ || egyedi vízhűtéssel és RGB ventikkel || PUBG |
- Sony Xperia 1 Dual Sim kártyafüggetle - ÚJ, 2 év gyári garancia, számlával(tehermentes), AJÁNDÉKKAL
- High-End Gamer! I9 9900k/ 2080TI / 32gb 3200Mhz