- [Re:] Óriás képernyővel futott be a Mi Max 3
- [Re:] Vezeték nélküli headsetek a Xiaomitól
- [Re:] Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- [Re:] Se port, se noccs, se púp az Oppo prototípusán
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- [Re:] Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt
-
- Utoljára frissítve: 2019-10-23 22:19:56
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Hozzászólok Aktív témák
-
-
Kiskokó
veterán
Nekem volt hivatalosan "Sabee ölő cég" is de csődbevitte Majkee
A szótárhoz nincs közöm, az nem lehet mert nem tudom!
Off topic miatti bannok szagát érzem
[ Szerkesztve ]
Eladó újszerű keveset használt Iphone 5S 16gb Arany, független! - Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro |
-
Rollvt
csendes tag
Komolyan szivat az élet ami a játékot illeti. Olyan session-ben voltam ahol összesen 6-an voltunk, hát elkezdtem autót lopni. Egy Entity XF-et kellett (volna) a térkép másik végéről elhoznom, de Kb. 500 méter után ketten akartak repülőből kilőni. Őket nagy nehezen likvidáltam, majd leakadtak rólam. Nyugodtan hátradőlve fordulok be a garázs utcájába és egy 3. paraszt nem ott várt a bejárat előtt? Kilőtt és bevitte magának az autót. Azt hittem felrobbanok. Előtte 2 autót loptam el egy majdnem teli session-ben és a kutya nem zargatott...
PS4 ID: roland5tg
-
vhw
addikt
A legutóbb kicsit emelkedett volt a hangulat...
Azóta lenyugodva végigpörgettem az alábbiakat:- radeon driver frissítés 17.12.1-re
- radeon driver további frissítés (opcionális 17.12.2) - ezúttal clean install opciót kiválasztva
- radeon driver eltávolítás ddu-val - 17.12.1-et felrakva
- radeon driver újra eltávolítás ddu-val ismét - egy régebbi 16.12.2 driver installálva (anno ezzel kezdhettem el játszani a játékkal - asztalon volt a telepítője)
- uninstall-reinstall a steam mappában lévő vcredist és directx-et.
- uninstall-reinstall social club setup a steam mappában.
- játék újrainstall (ugyanoda)
Egyik sem hozott megoldást.Az utolsó ötletem, hogy egy másik mappába installálom fel - folyamatban.
Mi történhetett, hogy így szétcsúszott valami a játékkal? Más nem találkozott ilyen problémával?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
LaciCRM
veterán
Jah, mentem zabálni
Egyébként csináltam egy playlistet, 10 Lester Job van benne, egy haverral ketten szoktuk csinálni, 15 percre húzzuk mindegyiket és 42-46.000$ meg 4-5000 RP. A végére 3-4 szintet ugrok, meg 400.000+$
Azért reméltem hogy ha végig csinálom ezt a versenyt vagy 10ezret csak kapok már. Ott rontottam el, hogy carbon RS motort választottam (transformer race volt) ezek meg valami sokkal gyorsabbat. Így minden körön beértem őket , majd a motoros résznél elhúztak. Ja és 7-en indultunk.
Egyik csávót a 10. körben dobta ki a 2. helyről ,
Az mit érezhetett
(#58032) ucli xboxon nincs hack
[ Szerkesztve ]
A madár az ász.
-
Kender23
tag
-
Kb. mindegy, hogy az MC hol helyezkedik el, oda valszeg nem sokat jársz majd. A kokóból meg vagy a legolcsóbbat vedd, vagy vmelyiket a városban. Nem ajánlott Paleto bayben vásárolgatni, ha csak nem szenvedélyed az utazgatás vidékre
-
Mr.Csizmás
félisten
MC házat a városban vegyél, hogy közel legyen a ceo, lakás, garázs. onnan tudod csekkolni a supply-késztermék szintjét, gyárakból meg a legközelebbit vedd a városhoz, de nem a városban, mert akkor a jobban fizető eladáshoz mehetsz a f*szba vidékre, befonod a kopasz fejét is, mire pl. egy kikötő-paleto benzinkút (rakétás) fuvart elviszel.
| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> http://bit.do/fliccprint | eladó mindenféle dolgok
-
szTotyy
senior tag
A jó ég áldjon meg, nyertél a lottón?!?!
Mondom micsoda szép klasszikus, kötelező darab a kocsi, aztán nézem a sarkot, mi az a "számlaszám"? Ja, nem is számlaszám. Ejj de megszaladt, nyolcvanakárhánymilla.Jaa, az nem is nyolcvan....
Nyiss egy befektetési tanácsadás rovatot!
Ne reagálj rá, nem a NAV-nak dolgozom! -
Egyébként elég érdekes kérdés, mert ez hatalmas összeg. Segal-ról legalább tudtuk, hogy éjjel nappal hordta a kocsikat, úgy is 100 milla alatt volt. De 868 millió? WTF
(#58040) CactuS
Valószínűleg nem, mert Social szerint 150 milla körül van. Mondjuk az sem rossz összeg, de hihetőbb.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
senior tag
Semmi pánik! Ha beléptél a saját klubodba, akkor ott te vagy az elnök úr!
Cactus, Hegyi: Őszintén szólva, a más által csinált kép annyira fordult meg az okos fejemben, mint az, hogy csalna. Nemigazán
Arra gondoltam, hogy valamikor kapott egy csalótól nagyobb, nem kért összeget, és a rockstar egyszerűen csak nem vonta le valamilyen okból (szartak rá).
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- [Re:] Óriás képernyővel futott be a Mi Max 3
- [Re:] Akciófigyelő: Ingyenes GOG-on a Wasteland 2: Director's Cut Digital Classic (PC)
- DIGI internet
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- [Re:] Vezeték nélküli headsetek a Xiaomitól
- [Re:] Elbocsátásokkal is járó jelentős átszervezés a Magyar Telekomnál
- [Re:] 17"-os gamer core i7-es HP notebook 1 GB nVidia VGA-val! AkciÓÓÓ!
- Diablo 3
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- További aktív témák...