Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 10-est használtan, majd elmentem vele egy többhetes bringatúrára. Az eladó figyelmeztetett, hogy az akkuidő nem fényes, gyorsan merül - hogy mennyire, az meglepett, ennek tetejébe furán is viselkedik. Gyorsan merül és akár pár rövid (párperces) felvétel után is képes Low battery üzenettel kikapcsolni; pedig extended battery modeban van, és felvétel után kikapcsolom, nem hagyom standbyban. Amint elkezdem tölteni, a töltés viszont 50-60%-ról indul (a max 69% volt, a min 44%).
Sima kék akkuk, nem enduro. Hűvös/hideg (0-15C) és nagyon szeles idő volt, bár a többi elektromos eszköz akkuját nem viselte ennyire meg az időjárás. Hallottam, hogy a Gopro akkuban gyenge, de ez már több annál - vagy ez tényleg ilyen rossz, másnál is ilyen?
Az akkuk gyengék, vagy a gép feszültség-érzékelése bugos, hogy akár 69%-nál lekapcsol, vagy ha túl gyorsan cserélem az akkut, a teli akksira is low battery üzenetet dob?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 expoval! )
- OLCSÓBB LETT! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest