Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
válasz
Braddock
üzenetére
A legeleje (ahol még nem ment a gps és/vagy nem volt feloldva a telefon) össze vissza van. Nagyjából onnan jelzi jól ahonnan ment a gps és a telefon is "ébren" volt.
Szóval akkor tuti azzal lesz a baj, hogy a háttérben nem fut megfelelően.
Bár nem tudom, hogy mit tudnék beállítani ennek érdekében mert minden be van állítva és minden engedélyezve van elvileg.
-
adrian94
őstag
válasz
Braddock
üzenetére
Hétvégén voltunk Nyíregyházán és 90%-os pontossággal jól is jelzi a megtett útvonalat (majdnem végig az útra illesztve jelzi):
Viszont ma megint ilyeneket produkált :
Szerintem a lezárt képernyővel lesz a gond... Mikor mentünk Nyíregyházára, végig be volt kapcsolva a telefon képernyője gps miatt és akkor nagyjából jól is jelezte... Ma viszont alig volt bekapcsolva a képernyő és ez látszik is a "megtett" útvonalakon
-
adrian94
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Köszi a tippet, közben már rá találtam arra topikra
2 ember is azt írta, hogy a Google Maps hibája és "nem tudja" lekövetni normálisan azt az útvonalat amin tényleg haladsz.. Amit kicsit furcsállok mert pár hónapja még jól működött nálam.. Azóta telefon újra telepítés történt és szerintem csak újra be kellene állítanom valamit csak nem tudom egyelőre, hogy mit
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest