- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
segitseget kerek, mert merges vagyok.
Par eve kiharcoltak a magyarok, hogy a kulfoldi, hatarmenti telepuleseket, kulonosen az osztrakokat a Google Maps magyar nevekkel jelenitse meg. Igy lett Oberwartbol Felsöör, Bad Tatzmannsdorfbol meg Tarcsafürdö es igy tovabb. Ez nagyon szep es hazafias tett, meg vesszen Trianon, ertem en, csak eppen ez lehetetlenne teszi a normalis navigaciot Burgenlandban. Hiaba irja ki nekem, hogy Bivalybasznadnal fordul majd az ut balra, ha nemetul nem ez a falu neve...
Az asztali GMaps-ben megoldottam, nemetul jelenitem meg, es akkor minden oke. De Androidon mindegy mit allitok, hacsak a teljes telefont ES a google fiokot nemetre nem allitom, nem hajlando, csak magyarul megjeleniteni ezeket a 80 eve nem hasznalt neveket.
Mi a budos isten nyilat lehet esetleg csinalni, hogy ertelmesen irja ki nekem az Androidos GMaps?
Elore is koszonok minden segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest