- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
gabesz839
üzenetére
Van olyan lehetőség hogy letöltse a kijelölt útvonalat, hogy offlineba is működjön. Ilyenkor csak azt az útvonalat tölti ami neked kell, és nem lesz több 100 mb.
Én egerben voltam, és a legkisebb térkép amit letölthetett, az 600MB volt. Egy másik app MAPS.ME 100MB ból egész Mo-ot lekapta, és eddig bárhol voltam szinte minden turistautat, vagy érdekesebb éttermet kilátót stb stb megjelenített.
Gugli maps nem tudom miért olyan helyigényes, de negyed ennyi infót sem tartalmaz, viszont remekül működött az offline navigálás, igaz mivel ezeket a süket pontokat nem tudom húzogatni, csak úgy tudtam lebeszélni hogy fizetős útra v autópályára vigyen, ha kézzel adtam meg extra uticélokat, amivel az volt a gond, hogy minden városnak a közepébe be akart vinni... és ha nem ismered az utat akkor be is visz.
Nem értem amúgy offlineban miért nem működik a fizetős útvonalak elkerülésére készült opció. Állandóan felzavart az autópályára és nem is mutatott alternatívát, pedig amin jöttem gyorsabb volt.
Ha még a véda radarjait is mutatná, óriási pacsi menne érte
Remélem nem volt nálam szemfülesebb a radar.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem nem volt nálam szemfülesebb a radar.