- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
-
Mobilarena
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Adam_Shepard #488 üzenetére
Jaja.. mégis ahoz képest mennyi minden content van benne igysem elég.. még mennék tovább de már amit akartam megcsináltam felefedeztem stb.. szóval "kicsit." rövid, de pont ezen gondolkodva tegnap az jutott eszembe hogy valszeg azért mert igy vezetik /vezetnek fel egy újabb trilogyt szerintem aztán meglátjuk, főleg azért is mert anno az Gow 1 se volt annyira "hosszú." és istenekben gazdag.. igazából ott is a maint story főleg az volt hogy pandora templomán rohantál végig volt egy kis pokoljárás aztán a végén Arész, 2-3 meg aztán beindult durván.. szóval várom a folytatást
ja plusz spoiler!!
tegnap Mirmir elszólta magát hogy amikor Jötünheimbe voltunk a bojjal akkor Freya kedves betalálta hogy ugyan mégis Odin hova tette a harciszellemét és a Valkürszárnyait mert ugye mint kiderült eredetileg ő volt a valkürők királynője és felügyelője csak amikor Odin megátkozta blabla..letépte a szárnyait és elvette harci szellemét..és szóamiszó ezt keresi és Mirmir volt olyan okos hogy elis mondja legalábbis a szavaiból ezt vettem ki, ezért gondolom kövi részbe ha lesz akkor Freyával lehet lesz egykis adok kapok mer ugye a kis fiát elküldtük az örök vadászmezőkre borért.amiért a mama annyira nem volt hálás.. bár ha olyan lesz mint Héra a háromba akkor az nem lesz nagy pofozkodás.. de abból kiindulva hogy valkürkirálynő volt akkor nem hiszem hogy ennyivel lenne le rendezve az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest