- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fucsi
tag
Semmi változás...vki pls help...mert nem sok kevdem van gariztatni ezt avackot.A ptobléma:
Sziasztok!Egy kis információt szeretnék kapni tapasztaltabbaktól.
Illyen alaplapom van.Mostanában(vagyis az elmúlt egy hónapban) bekapcsolás után van hang,azután egy kis idő után elmegy.Semminek sem lesz hangja!!!Viszont amit elindítottam még amikor volt hangja a dolgoknak,akkor annak marad is.Pl mediaplayer be,kb 10 perc után youtube-nak már nincs hangja,viszont a media palyer megy rendesen.
Esetleg mi lehet a probléma? A codek a gyári cd-ről van.Én arra gondolok hogy az integrált hangkártya szarakodik...tudtommal ez a gigabyte-nál előferdül.
Esetleg egy két tanács,tipp jól jönne...köszi
-
Fucsi
tag
Sziasztok!Egy kis információt szeretnék kapni tapasztaltabbaktól.
Illyen alaplapom van.Mostanában(vagyis az elmúlt egy hónapban) bekapcsolás után van hang,azután egy kis idő után elmegy.Semminek sem lesz hangja!!!Viszont amit elindítottam még amikor volt hangja a dolgoknak,akkor annak marad is.Pl mediaplayer be,kb 10 perc után youtube-nak már nincs hangja,viszont a media palyer megy rendesen.
Esetleg mi lehet a probléma? A codek a gyári cd-ről van.Én arra gondolok hogy az integrált hangkártya szarakodik...tudtommal ez a gigabyte-nál előferdül.
Esetleg egy két tanács,tipp jól jönne...köszi
-
Fucsi
tag
Hát valóban fagyott össze vissza...néha elment akép,néha becsíkozódott,a hang az recsergett
Tul sok volt vele a baj...De konkrétan akkor az alpalap drivere szar..meg avga-é is?Mert nekem is nvdia(8800gt) van benne.
És ezzen akkor gondolom sehogy sem tdok segíteni...Pedig tényleg bejött adolog,kurva gyors arendszer,autocad alatta meg csak úgy hasít(a 64 bites)
-
Fucsi
tag
Sziasztok.Ilyen alaplapom van...Felraktam x64es vistat.Midnen driver elméletileg rendben van,64 bites,stb.Viszont baj van ahanggal.A prbléma akövetkező:
-hang van,de csak recsegés,meg töredezések...a szokásos walki-talki érzés
Esetleg valaki tudna adni nekem vmi infot erről?vagy ha esetleg valakinek volt 64 bites vistája ilyen alaplappal,és ha nem gond segítene?
Köszi szépen előre is..fontos lenne,a 4 giga ramom miattJah és előtte 32es xp-vel minden ok volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest