- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Yettel topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterzonex
tag
válasz
mikk2000 #1594 üzenetére
Helló.
mivel az x550-es karin szar hütő volt ezért raktam rá egy másik halkabb hütőt. A hütőt átalakítóval rádugtam a tápra,(Azt tudni kell hogy a vid.kari hütő kábele egy helyen össze volt csavarva, "megsodortam a kábelt" gondolom érthető, és így érintkezett ), Mivel most nincs gépházam ezért csavarhúzóval indítottam a gépet mint eddig sokszor, amikor hozzáért a két tüskéhez (indítottam a gépet)azzal egy időben hozzáért a vidkari hütő kábel, le nem szigetelt részére, és gondolom áthúzott rajta egy kis áram. Mert most ha normálisan összeértetem a két tüskét akkor sehogy se akar bekapcsolnia gép, csak
akkor indul el amikor a tápot lekapcsolom aztán visszakapcsolom. A proci már vagy 2 hónapja rajt van a lapon, a vidkarira nem dugtam kieg. tápcsatit mert eddig indult, tápcsere meg nem volt. Amikor elindul a gép akkor egy darabig naarncssárga a monitor ledje aztán amikor már bejönne a kép szal zöldesre vált a ledje akkor lekapcsol,
Új hozzászólás Aktív témák
- TKL analóg billentyűzet jött Corsair logóval
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest