- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS/400
csendes tag
Nem, azt még nem. Közben tegnap ellátogattam az nVidia driverletöltő honlapjára.Ott a legfrissebb, GF2 GTS-t (és DX 9-et) támogató driver a 73.xx-es, az általam letöltött és telepíteni próbált 81.xx-es bizony már nem támogatja a GF3 előtti kártyákat. Ha ez sem megy, akkor vhogy megpróbálom a DX 9-et legyalulni. Tényleg, erre van vmi jó kis progi?
-
AS/400
csendes tag
válasz
anyonyimus #2 üzenetére
Köszi, próbálkozom, egy 56.xx-es drivert már próbáltam. Azt tényleg nem néztem, hogy a '98 alatt működő Asus driver melyik Detonatorra épül. Bár azt meg nehéz elképzelni, hogy az Asus sz*r drivert ad/rak fel a kártyájához. Bekavarhat, hogy a DX 9-et előbb raktam fel, mint a videokártya driverét?
-
AS/400
csendes tag
A sztori egy hónapja kezdődött. A barátomnál tönkrement a vinyó, és ez jó alkalom volt arra, hogy rávegyen, hogy a WIN98 helyett WIN Xp-t tegyek a gépére. A gépben egy VIA-s P3 lap volt, Asus V7700Pro videokártyával, VIA 4in1 és Asus driverekkel, DX 8.1. Működött tökéletesen. Leszedtem a Netről az XP-s drivereket is, XP install, VIA install, DX 9.0c (lehet, hogy itt hibáztam), majd Asus install. A driver közölte, hogy nincs Asus kártya a gépben. Nofene. Manuális próbálkozás (saját lemez, kiválasztás, blabla), XP újraindítás. Hisztizett a szerencsétlen, prüszkölt, csak csökkentett módban akart indulni. Na, jó, úgyis át akartam lökdösni az AMD vonalra, P3 ki, K7S5A + Durci be, XP legyalulás, újrainstall. Asus driver installnál ugyanaz a hiba. Na, akkor próbálkozzunk nVidia driverrel. Hát, vagy én vagyok hülye, vagy az új driverek tényleg nem ismerik a GF2 GTS-t. Oké, keressük meg, hogy az Asus driver melyik verzióra épült. Az is csak annyit közölt, hogy nincs nVidia kártya a gépben. Ekkor feladtam. Nagyon nagy baj nincs, mert az XP felismerte, és telepítette a default MS drivert, csakhogy egyik OpenGL-es játék bem akar elindulni, vagy ha el is indul, baromi lassú (vszínűleg a szoftveres renderelés miatt) Mit csináljak? Van vkinek 5lete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest