Keresés

Aktív témák

• Yutani

nagyúr

LOGOUT blog

válasz rog #19 üzenetére

Off:

Xabre400: eddig vegyes tapasztalatom van vele, bár még csak 3 napja van meg.
    Először is, a TV-OUT-ja nagyon jó (800*600 és 1024*768). Sokkal jobb, mint amilyen a Saphire 8500LE-nek volt, csak éppen még DVD-t nem tudok rajta lejátszani. Szerintem a driverjén még mindig van mit javítani a SiS-nek.
    Játék: a CS jól teker alapgrafikával, csak a játék betöltése után rövid ideig akadozik, majd aztán szépen megy, magas framerate-tel (100 FPS körül 2000+ XP-vel). Csak a füstgránát tudja lehúzni az FPS-t.
    A Max Pain alatt is jól megy, bár ezt épphogy csak elindítottam.
    A Pure Pinball nem indult el rajta.
    Ami igen érdekes, hogy az Aquarium képernyővédő (lásd Media Markt) míg TNT2-n símán futott, itt láthatóan kb. 15 FPS körül van, tehát nem síma a futása. Ez vagy driverhiba, vagy már a rendszerem kezd besokallni ATi 8500LE -> TNT2 -> Ti4200 -> Xabre400 kártyacserék után...
    Az Industry (egy Tenebrae fejlesztés) 10-12 FPS-sel megy, de az igazából GeForce kártyákra lett optimalizálva.

Végül is azért vettem, mert érdekelt egy alternatív gyártó GPU-ja, és végül is játszani is lehet rajta. Kb. a GF4 MX440 szintjét hozza.

On

Aktív témák