Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Igen, ebben van valami, de most kicsit rá vagyok állva a világításra, és miért pont ez ne világítson?
Én is gondolkodtam rajta, hogy illik-e hozzá, aztán arra a következtetésre jutottam, hogy talán egy enyhe piros kisugárzás nem ütne el nagyon a barna boboztól. Na mind1, előbb a kitöméssel szeretnék végezni. Köszi az észrevételedet!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Én azon gondolkozom, hogy jól nézne-e ki, ha ledeket tennék a mélynyomó nyílásásba, aztán világítanának kifele. Szerintetek? Csak meg kéne oldani, hogy szép egyenletesen világítsanak. Az meg lenne a csúcs, ha a zene ütemére pulzálna...
Ezeket szerintetek meg lehet csinálni? -
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
Na mi történt a topicindítóval???

-
Gambit
őstag
Sziasztok! Nekem is ilyen szettem van, és én is belevágnék a dologba. Várom a képeket a többiekkel együtt!
Meg persze várom a sikerről szóló beszámolókat is! Köszi!
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung A16 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én is gondolkodtam rajta, hogy illik-e hozzá, aztán arra a következtetésre jutottam, hogy talán egy enyhe piros kisugárzás nem ütne el nagyon a barna boboztól. Na mind1, előbb a kitöméssel szeretnék végezni. Köszi az észrevételedet!
Ezeket szerintetek meg lehet csinálni?

Meg persze várom a sikerről szóló beszámolókat is! Köszi!