Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Callmaster

    tag

    Sziasztok!
    Kis segítséget kérnék szépen, mert már agyf...t kapok.
    A történet :
    Tavaly Szeptemberben lett vásásolva egy Samsung Galaxy Tab S 8.4 GSM boltban, igazán baráti áron : 40.000.-ért. Adtak is hozzá 3 hónap garit. Napokkal később feltünt hogy a tablet bal alsó sarkán a kijelző elvált ( tipushiba pár külföldi fórum szerint ). Kisebb nyomás hatására ugyan mintha vissza ragadt volna, de persze csak percekig tartott. Októberben visszavittem és tök normálisan visszavették gariba. Kérdés nélkül mondták hogy olyan 2 hét múlva készen is lesz, "mivel ez csak egy ragasztás".Az első 1 hónapig türelmes voltam, majd bementem hogy mizu, közölték velem hogy a Tablet ragasztása mindíg sokáig tart...WTF???? Mit tehettem, vártam. Majd mikorra már December lett kicsit felmérgeltem magam, felhívtam a GSM boltot és megint csak hitegettek. Még aznap megtaláltam a szervízük számát, akiket felhívtam és normálisan megbeszéltük hogy alkatrészre várnak...Már akkor tudtam hogy ez Bullshit.Kb 2 v.3 nap múlva hívtak hogy készen van a Tab.
    El is mentem érte és látszólag OK volt, azonban jött a karácsony és pont nem a Tab-al voltam elfoglalva így pár napig csak el volt rakva.
    Míg egy nap úgy gondoltam hogy elkezdem használni és jött a feketeleves. Már nem csak a bal alsó, hanem a bal felső sarok is elvált. Grátisz, amit nem tudok biztosra hogy előtte is ilyen volt-e, de ha síkjában néztem alulról a kijelzőt akkor a vak is láthatta hogy a keret hullámos volt. Ergó tök mindegy hogy hogyan ragasztják sosem lesz jó ( szerintem ).
    Visszavittem megint hiszen adtak az ő általuk javított hibára újabb 3 hónapot.
    Bevették ismét problémázás nélkül javtásra. Ez volt Idén Január 9-én és azóta megint semmi.
    Mit tehetek ilyenkor? A javítási papíron nincs teljesítési dátum, cserekészülék nincs( minek is lenne ).
    Én már belefáradtam,....már mint anyagiakban is, mert az üzlet Pesten van én meg Hatvanból jártam fel eddig cirka alkalommal , ami tudom egyéni szocpol de benzinben nem volt éppen pénztárca barát.
    Ott tartok hogy adják vissza a vételárat, vagy bánja a nemi szervem ha kevesebbet is csak adjanak valamennyit.
    A válaszokat előre is köszönöm.

    U.I : Bocsánat hogy ilyen hosszú lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák