Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephike
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Mintha nem ugyanabban a moziban ülnénk...
De legalább ez rávett arra, hogy feleségem gépére és a céges laptopomra is feltegyem a kontroller szoftverét. Mondanom sem kell, hogy semmi, hangsúlyozom, semmi gondom nem volt a kontrollerrel és a szoftverel. Elsőre ment a másik két gépen is. A szoftverfrissítést nemrégiben megcsináltam én is a saját gépemen, gond nélkül lement.
Ez csak egy kontroller, rádugod és megy, (még szoftver sem kell alapból hozzá) ha nem, akkor lehet ott nem kontrollerrel van a gond, főleg annak fényében, hogy a Switchen meg működik minden. De mindegy, elengedem a dolgot... -
Roland861010
veterán
válasz
playmore
üzenetére
Ezért mondtam, hogy pár kínai gyártó sokkal jobb termékeket árul mint pár másik társa vagy nyugati gyártó!
A BSP egy feltörekvő gyártó és nagyon régóta szeretik külföldön!
A redit tele van már D6-tol felfelé.Én azt mondom a D8 és a D8 Pro az ami szerintem allitgatas nélkül is hibátlanul megy
Igaz én nem használok macrot nekem inkább az alap gombok használata a a fontos, hogy kellően jó minőségben működjön!
-
válasz
playmore
üzenetére
Mert mi a gond a szoftverükkel? Azon kívül, hogy bedugod egy usb-be, a win Xbox kontrollernek ismeri fel őket, és használod.
Gamesirhez pl. tök jó szoftver is van pluszban, egyszer beállítottam az alsó gombokat, meg talán a rezgés erősségét és ennyi. Bizonyára mások a felhasználói igények, de mi az amit egy kontroller esetében annyit állítgatni kell?
-
Tasunkó
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Nem biztos. Rá van írva hogy HALL, meg a kinézete is más mint a klasszikus thumbstick-nek. Lehet arra gondolt a költő, hogy a legolcsóbbakba is hall-szondás érzékelőt tesznek. A gyártásban gyakori hogy a rosszabbat, tehát a régi technológiát többe kerül előállítani, mint az új és jobbat, emiatt vagy a jót is beleteszik az olcsóbbakba, pláne a kínaiak nem igazán maxolják ki a lehetőségeiket, ügyetlenül szexelnek a fillérrel. A haladó nyugati marketing képes legyártatni a rosszabb mechanikájút drágábban, és kevesebbet keresni rajta, hogy így felvigye az árát a drágább modellnek, amibe az olcsóbban előállított mondjuk hall szondás érzékelőt rakják.
-
zseko
veterán
válasz
playmore
üzenetére
Jajah, a Crysis 2-t is csak amiatt tudtam végigjátszani kezdő kontrolleresként, a 2-es és a 3-as ötvözete van benne. Ha eléggé az ellen közelébe ért a célkereszt akkor a 'közelítő célzás' gombot benyomva ráugrott és rátapadt, és mozgott az ellenféllel együtt egy bizonyos távon és sebességen belül. És leleplezte a fejlesztő hazugságait.
-
Bilux
veterán
válasz
playmore
üzenetére
Sajnos nem csak azzal a két móddal tudom csatlakoztatni. Direkt kerestem olyat ami vezetékmentes akkor ne kelljen azzal vagy egy régi pendrive méretű donglet a notebookba nyomnom
Tehát alternatíva kéne vagy marad a gyári Xbox kontroller?!
Az legalább működik Bluetooth-kapcsolattal? -
Hedon
tag
válasz
playmore
üzenetére
Köszi! Fogalmam sincs, hogy mennyi, és hogy mi mennyi. Garancia/jótállás/szavatosság ügyben mindig újra utána kell néznem, hogy mi-mit jelent, de emlékeim szerint a boltban 2 évet mondtak, és az általad említett gyártási időtől számított kutyafüle is teljesen új nekem.
A MS 90 nap szavatosságot ír, ami nem jótállás, és van olyan webshop, ahol 2 év gyártó garanciát írnak.
Mindenesetre tök jól működnek, és teljesen stabil az UB500-zal mindkét kontroller kapcsolata. Kábellel is működik. Nem töltik az eneloop akksikat, de belegondolva jó ez így.
-
Tasunkó
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Arra reagáltam hogy a legjobb megoldás az Xboxos volt régen, de ma már csak egy opció a sok közül. Nekem Noname-k voltak és azokon látszott meg hogy már olyan minőségben tudják gyártani a koppintásokat hogy elkezdték brandelni hogy többet keressenek rajta. Gamesir , Easysmx, 8bitdo...Jobb anyagok, featurek a nonamehez képest és felzárkózó árképzés. Az eredetit félretettem évekkel ezelőtt vészhelyzetre, néha feltöltöm de még sose volt vészhelyzet, mindent bírnak a nonamek is. De hogy svájciatomstabil az talán egy sem, beleértve az Xboxét. A topikot olvasgatva esetleg a 8bitdo tűnik olyannak amit dícsérnek a stabil minőségéért, de drágább is.
-
Hedon
tag
válasz
playmore
üzenetére
Köszi! Valahogy sejtettem, hogy ez a helyzet. A bluetooth kapcsolat elég stabil? Milyen kütyüt vegyek hozzá? Ez jó? UB500 | Bluetooth 5.0 Nano USB Adapter | TP-Link Magyarország
Ha jól látom az a series x kontollere. Xbox vezeték nélküli kontroller + USB-C kábel Xbox Series - akciós ár - Konzolvilág Mintha látnék ott egy tök felesleges megosztás gombot, ami nem működik.
-
-
Rogiii
aktív tag
-
Tasunkó
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Igen én is a quality controll-t. Akkor jó eredményeket hoz a quality controll, ha jól működnek a gyártósorok, ha rosszul, akkor meg öö, szintén kiválóakat, vagy kielégítőeket. A szúrópróba ezt jelenti. Kivesznek 3 darabot a raklapról, ha mázli van akkor jók lesznek, és miért ne lenne mázli. Pláne ha megszívja a délutános, mert a labda gömbölyű, a szerencse forgandó és 2x a délutánosban volt több rossz, akkor onnantól a délutános csinálja a rosszat és azt kell lebaszni. De általában pár hétig jól működnek, szóval ezt a quality controll simán átengedi, hiszen működik. A minőségellenőrzés nem tud darabot gyártani, szóval ha rossz akkor mi van, semmi. Felcseszik a gyártósort, az elmegy táppénzre, és olyan szúrópróbák lesznek hogy visszasírják a régit, így aztán a rossz lesz új jó, és megy minden tovább.
Egyszer nagy multinál évekig gyártottam nagyobb súlyt mint ami bejött a kapun. Varázslat, még hogy az anyag nem vész el. -
Tasunkó
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Ez nem minőségellenőrzés, mert a minőséget nem lehet ellenőrizni. Szúrópróbaszerűen marháskodnak, de az csak egy papi hivatás. Szerencse kell hozzá, hogy épp kiszúrják, mert a vásárló már kellemetlen minőségként érzékeli, ami még a raklapon elveszik a jók között. A jó minőség gyártáskor keletkezik, hogy mind jó, akik értenek hozzá megcsinálták rendesen, és azon gyakorlatoznak a szúrópróbákkal teljesen fölöslegesen.
Alighanem a kínaiaktól ingyen kaptak egy hajónyi kapcsolót valamilyen megállapodás keretében, vagy a marketing kitalált egy fillérszexelő anyagspórolást a kapcsolón, és kitartanak, vagy van egy lepukkadt gyártósoruk. -
ripla
addikt
válasz
playmore
üzenetére
- Útban annyira nincs, inkább az elrendezése miatt olyan, hogy szokni kell azt hogy analóg kar van ott és nem gombok. Nyilván csak akkor használom, ha a bal analógot nem.
- Az alsó pad valóban nincs síkban a kontival, kb. fél centire lóghat ki, viszont elég érzékeny, épp csak hozzáérek és már kattan is.
- Az akksira 1500 mAh-t írnak, és 20 óra üzemidőt mondanak rá. Ezt még bevallom nem teszteltem, de ma egy fél óra játék után talán 5 másodpercet töltött rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ubuntu Linux
- World of Tanks - MMO
- VoLTE/VoWiFi
- Autós topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Phanteks Enthoo Pro
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gamesirhez pl. tök jó szoftver is van pluszban, egyszer beállítottam az alsó gombokat, meg talán a rezgés erősségét és ennyi. Bizonyára mások a felhasználói igények, de mi az amit egy kontroller esetében annyit állítgatni kell?