Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Igen, de tapasztalatom szerint ahány gyártmány, annyi féle. Eléggé hasonlít hozzá (szerintem) az amber/borostyán, nekem az a kedvencem.
-
ngabor2
nagyúr
No erről beszéltem: Bővebben: link

Vagy csak a kép: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mivel az alapanyaga fapor és gyanták+illatanyagok, ezért legjobb tudomásom szerint semmi káros nincs bennük. Hogy virág alá érdemes-e rakni... valószínűleg nem árt a növényeknek. Bár olyan mennyiségben, ami nálam felgyűlt, már nem kedvelnék a növények...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Kis szobában, gyenge szellőztetés mellett valóban nem ajánlom én se. Nálam nyitva ajtó-ablak, és így füstölök. Egyszerre 1 szál.
-
ngabor2
nagyúr
Akkor legyen reklám: Debrecen, Batthyány utca, a színház felől nézve bal oldalon (páros oldal, talán 4 vagy 6 szám) van egy kellemes kis lakber bolt. Én ott szoktam venni a cuccot. Már ''törzsvásárlói'' kedvezményem van, hamarosan megint kell vennem. Eddig ha vettem 10 dobozzal, a 11. ingyen volt. 8 szál 80 Ft. Oké, van, ahol olcsóbb, de nekem útba esik, és elég széles a választék.
-
ngabor2
nagyúr
Hogy feljöjjön ez a bő másfél éves topik, én is füstölőzöm. Egyszerre meg szoktam venni 11 dobot 8-szálas füstölőt különböző illatokban, és a blogomban linkelt kép szerint egyessével elfüstölöm. Az illatok változnak, de a kedvenceim: fahéj, szegfűszeg, borstyán, tömjén, Relax. Finom rooi tea mellett nagyon bejön

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- nVidia tulajok OFF topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest