- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Aktív témák
-
kubano
csendes tag
Hali,
nemrégiben vettem egy led lcd-vel szerelt full hd-s laptopot, aminek eszméletlen szép képe van, de most hogy már használom egy ideje, túlzásnak érzem.
15,6 colon ilyen felbontás mellett, gyakorlatilag olvashatatlanul kicsi minden, beállítottam win7-ben a dpi növelését (most 135%) , de nagyon sok alkalmazás ezt nem képes normálisan kezelni, kásásak a betűk, ikonok stb. A végeredmény eléggé torz, és a böngészőben is további nagyításokat kell beállítani. Béna az egész.
A probléma nem is ez, hanem hogy az 1920x1080-as felbontás után a következő megadható beállítás az 1280x720 ami meg már megint a ló másik oldala. Van rengeteg 4:3-as méret (de minek???), jó néhány 16:10-es, de épp 16:9-ből meg szinte semmi.
A megoldás az lenne, hogy 1600x900-at ráerőltetni a monitorra, és videolejátszáskor még mindig átkapcsolhat nagyobb felbontásra, annak még kell is. De ezt sehogy sem tudtam megoldani eddig.
Képernyő neve LG Philips LP156WF1
Képernyő azonosítója LGD0215
Adapter leírás ATI Mobility Radeon HD 4670Próbáltam szabványos és nem szabványos drivereket, catalystban felbontást hozzáadni (nvidiánál volt ilyen, itt nincs??), powerstripet nézegettem eddig de semmi előrelépés. Elvileg lenne mód EDID adatokból kiolvasott moddolt programot visszaírni a kijelzőhöz, de ezt nem erőltetném egyelőre.
Valakinek ötlet?
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest