Hirdetés
Aktív témák
-
CptFlippy
csendes tag
Én vettem egy ilyent és nem volt alkalmam kipróbálni, mert a Vistára felraktam azt a drivert, amit a cd-n mellékeltek és egyszerűen szaggatni kezd a gép, ha valamilyen hangot akarok lejátszani rajta és ha, a fejhallgató van alapértelmezettre beállítva. Amúgy realtek ALC883 beépített alaplapi hangkártyám van. Nem tudom mi lehet a baj, hogy miért lassul be a gép, ha hangot akarok lejátszani rajta, de olyan szinten, hogy csak resettel lehet ujraindítani.
Valaki segítsen!!!!!
-
redgold
tag
Senki?

Ezek szerint ebben az országban még egyetlen Prohardware olvasó sem vásárolt ilyen fülest...
Nem is csodálkozom ezek után szegény Fujitsu-Siemens helyzetén...
Megjegyzem, írtam a cég hivatalos vezérképviseletének e-mailt, de valószínűleg ők sem tudják, mi is lehet a fülesben belül, mert nem válaszoltak!
Valószínűleg valami idegen technológia működteti...
Hááááát! Ennyi?
-
redgold
tag
Sziasztok Mindenkinek!

Hááááát, volna itt ez a fejhallgató, ami külsőre - szerintem - tetszetős, korrekt kivitelűnek tűnik, a gyári oldal természetesen felmagasztalja, de valójában szinte semmi konkrétumot nem írnak róla technikai paramétereit tekintve!
Ez lenne: http://www.fujitsu-siemens.hu/home/products/accessories/multimedia/headphone_hs7100u.html
Aki esetleg többet tud ennél, pl. hány hangszóróval oldották meg a 7.1-es hangzást, milyen a beépített chip gyártmánya, típusa, esetleg használta, és hallotta is szólni, látta a mellékelt szoftver külcsínyét, érzékelte hatásosságát, az megoszthatná tapasztalatait velünk!
Üdv., és köszi!
Red
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest