- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny500
tag
De miért baj ez? Ha valaki ettől érzi magát jól had csinálja. Régen is mondták ezeket a tv-re meg a számítógépre, hogy túl sokat ül előttük az ember. A normálisabb emberek úgy is kinovik, akit meg nagyon behuz, azt behuzná más is szerintem. Én is használok egy csomó appot ahogy leírtad egyikből a másikba de ha találkozok valakivel akkor vele/velük foglalkozom nem vagyok a rabja de ha épp 5 percem van valahol akkor miért ne nyonkodhatnám a telot? Legyen az akár, utazás vagy sz@rás😅 Szerintem sokan mások is így vannak ezzel.
-
dnelb
veterán
nem csak ezt használom. Rengeteg olyan problémám volt pl dsgvel amit csak itt találtam meg, mert valakinek ugyanez volt, ide irta be, itt volt megoldás.. Pedig hidd el, nagyon jól keresek neten. 70-80 ezer tagos 2.0 tsi csoportok egy darab autómodellhez, 5-10 éves kereshető historyval, ilyen nincs sehol máshol az interneten. És ez csak 1 téma, ezer más lehet hasonló. Jó ez az fb, csak tudni kell használni, ha direkt elkerülöd minden részét, te leszel szegényebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest