Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LukE

veterán

válasz Turmoil #191 üzenetére

ja, de vannak azért jó helyek, most éppen Cadiz tetszik, bár nem az a kifejezett üdülőhely:)

azt én is:) hülyélye egyszer bemászott egy bolygó atmoszférájába:D

Kifogytak a kajából, aztán főnökök összegyúltek, hogy valami okosat kitaláljanak, sorshúzás, és a Ventru ág ment a mészárszékre(!). Azóta ugyan nincs Ventru ág, de mégis van mindenkiben. hm, ide most nem rakok smilet.

nem fps, hanem mint pl. a Rheinland-osok az ásatásnál, engine simán tudná. Lehetne hegyek között repkedni:)

baz, sugárzás miatt 10-20k-kat kell repairnom a hajón, de nem gáz, elhagyott fegyverekből meg rakományból összejön még ~50k a mission 30k-ja mellé:DD

Lunatic: inkább 10 szintűeket találtam össze-vissza, vagy 3párnyit, meg 1 pár 7-es szintűt, mielőtt Anubis lecseréltem volna. Most meg már az ellenségek is hajigálják el a 7-8 szintű cuccokat. Elég sokáig nyomtam azzal, aztán vettem 1 hammerheadet, és azzal szálltam be a Corsairek rendszerébe, jó kis út volt.

ja, ha megnézed, hogy a patrol mapon hova mennek az őrjáratok, akkor lehet találni bázisokat meg jumpholekat. de persze csak óvatosan.

Sinclar(így hívták a tudós nénit?)-t kellett megmenteni, aztán futás 1 bázisra, ott nézett valami fehér meg villogó dolgot. Na az élőben is jól néz ki, találtam 1-et, csak kicsit radioaktív:)

Új hozzászólás Aktív témák