Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Szia.
Már azt hittem teljesen kihalt. Némi segítséget szeretnk kérni. Sajnos nekem az angol csak nagyon csekély mértékben megy, ezért nekiálltam az a2plus angol utasításainak a fordításához, persze a google fordítójával. Elégg jól megy, de vannak olyan kifejezésformák, amit egyáltalán nem értek, tök bugyutaságot fordít. Nyilván nem szamai nyelv fordítására van készítve. Nem ez lenne az első ilyen bátorkodásom, mert már ránézésre is majdnem a megszólalásig hasonlóan a GIGASET A540-es IP telefon 180 oldalnyi leírását is elkészítettem és még egy rádióamatör programot is. Igaz ezeket gyakorlatból is ismertem.
Ehhez szeretnék olyan angolul tudó és a programot ismerő személy segítségét kérni, aki a több helyen is előforduló értelmetlenül lefordított szövegben segítséget tudna nyujtani. Gondolom rajtam kívül más is akadna, aki szeretné használni ezt a prgramot, de nyelvi akadályai vannak.
Üdv.János
Új hozzászólás Aktív témák
- PLC programozás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest