Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Hát nekem egy Seasonic x660 van annak is elég vastag és hosszú a kábele,(szintén harisnyázott megnéztem kereken 600mm-es a 24-pin és a pci express meg 650mm.) de nem gond én moddingoltam régen így csak megoldom valahogy
. a Lian Li-be sem volt egyszerű, de még is elfértem, igen dolgozni kell vele, de pont ez a lényege
szerintem szépen laposra egyengetve, és odarögzítve az alaplapi tálcához elfér az. Nekem is szintén scythe vezérlőm van ami az ajtó miatt nem fér el, de én beljebb tolom majd aztán ha lesz némi anyagi plusz, akkor veszek egy aerocool fx6t-t. Hát Zodiaktól van és ő mondta hogy előttem 2-en vettek ilyen házat én vagyok a 3-ik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- EVGA Supernova 850 GT
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. a Lian Li-be sem volt egyszerű, de még is elfértem, igen dolgozni kell vele, de pont ez a lényege
szerintem szépen laposra egyengetve, és odarögzítve az alaplapi tálcához elfér az. Nekem is szintén scythe vezérlőm van ami az ajtó miatt nem fér el, de én beljebb tolom majd aztán ha lesz némi anyagi plusz, akkor veszek egy aerocool fx6t-t. Hát Zodiaktól van és ő mondta hogy előttem 2-en vettek ilyen házat én vagyok a 3-ik
.