Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Redmi Note 9 Pro - megapixelek feláron
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Blaupunkt GS02 - a kék pötty a kutya
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Hozzászólok Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Francia91 #80751 üzenetére
Viszont annak ellenére, hogy az N8 nem mai csirke, jó fotók. Szerintem érdemes lenne rajtuk szerkesztgetni, aztán felrakni a másik topikba őket, én kíváncsi lennék arra, hogy mennyit javul a minőség, és mi lesz a végeredmény. -
-
Quqesz
nagyúr
Sajnos úgy nézem az S8+ este teljesen felejtős. Eddig csak képeknél vettem észre, de most tegnap videóztam vele színpadot auto mód(iso 200-hoz olyan sebességet adott fel, amivel dadogott a videó, iso 50-et meg sem próbáltam, mindezt állványon). Szóval full zizis a videó, a zaj olyan mértékben van jelen, hogy ihaj! Rég láttam ennyire gyenge felvételt, pedig a színpad és a nézőtér is meg volt világítva(kb egy tanterem fényét képzeljétek el)
Ez a kép videózás közben készült, de 16:9-es méretü(ezt engedi a szoftver), viszont a nagy felbontást használta a kamera, nem a 1920x1080-at(H8 igen). Nos itt az eredmény:
[link]Elővettem gépen egy G4 által készült szintén színpadi videót, és azt kell mondjam szégyen volt hozzá képes az S8+ produktuma.....pedig még nem is a V10 portolt appja volt a G4-en......
[ Szerkesztve ]
Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...
-
Vikooo
őstag
válasz
Quqesz #80759 üzenetére
Szerettem a G4 -et. A sok hibája mellett is.
Fotó: rettenetes zajszures. Meg relatíve alacsony ISO mellett is. A szenzor iszonyatos szinzajt produkál és ezt csak a zaj és szinzaj erős szuresevel lehet kompenzálni. A sárgás arnyalatrol nem is beszélve illetve az OIS algoritmusa iszonyat elcseszett (kattintasz majd az OIS kései reakciója miatt elmozdul a kép).
A maga idejében rettentő jó kamerával rendelkezett de az S6 szebb képeket csinált.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ShadowLac #80776 üzenetére
Nem kellett ennel rosszabb fényviszony, hogy produkálja. A gyerek felvett videójánal az a fura, hogy a fénnyel megvilágított fekete függöny a legzizisebb(kb, mint a hangfal oldala a csatolt videóban). Amúgy wb és fényerőben jobb a samu, de ez a zizisedés nagyon meglepett.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Vikooo #80772 üzenetére
Egyetértek, a színzaj rettenetes volt rajta, és belenagyítva szállóige lett az olajfestmény jelző. De tudott azért jól is szerepelni, sok jó kép készült vele. Hosszú záridős képekben pedig verhetetlen. Az a baj, hogy ahogy Drakmusz írta nem látok akkora fejlődést a kamerak terén, hogy most hú meg ha....jobbak lettek, de ez inkább csak csiszolgatás(meg néhol visszalépés). Tegnap két szelfit csináltam buszon ülve a lányommal és autofókusz ide v oda, mind a kettő életlen lett......
Lacno
Ezt én is észrevettem már, hogy van különbség, csak azt hittem én látom rosszul.[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
őstag
[
]
S9. Igaz csak mobilon néztem.megtetszett.Xperia Neo, S adance,S 23456789,HTC U11, S10PLUS, MI 8,MI 9, I11,Pixel 4A5G.
-
polar-x
tag
Gcam-el (V30) készült képeket lehet még feltölteni?
-
cicaslany86
aktív tag
gsmarena-s tesztet szokott nézni valaki? mennyire függetlenek? szoktam ott telefonokat osszehasonlitgatni és annyira homalyosak a p20pro képei 40 es 10mpx-en is. xz2 képeihez hasonlítottam es a kb. az összes részen nagyon mosottak. (pl. spongyabob, kockás szív) Tudom, hogy sokan nem elégedettek a p20p képeivel, de az ottaniak tulzasnak tűnnek. mintha manipuláltak lennének.
-
rlaci71
őstag
válasz
cicaslany86 #80793 üzenetére
Én azt aránylag hiteles oldalnak tartom.Valami infóra kíváncsi vagyok,elsők között ott nézem.
-
natë
nagyúr
Pixeles, Gcames tulajokat kérem lessenek át a másik topikba, thx.
XBOX Series X & Apple & Sony XF9005
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- [Re:] [KROK640:] Gigabyte GTX950 OC Windforce - különleges!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- [Re:] [lolller:] Mikor mehetünk bárhova?
- [Re:] Teljesen elszabadult a bitcoin árfolyama
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G3 • ASUS X556U • HP Compaq 15 • hibásak • sérültek • indul/nem indul • i5 i7 • 8GB
- HP Elitebook x360 830 g6 hibatlan,karcmentes ,gari 2022.12 ho-ig.+ajandek HP taska.bp11 moricznal
- 2.5" tesztelt, hibátlan IDE (laptop) HDD-k vegyes méretben eladók
- 3 hetes! iPhone 12 Pro Max pacific blue 512GB olcsón!
- Játszogatós 1156 félkonfig (H55M-LE + Xeon X3460 (4 mag, 8 szál) + 8GB DDR3)
Állásajánlatok
Cég: Intland Software
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy