- [Re:] Huawei Mate 20 Lite - egy híján húsz
- [Re:] Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- [Re:] Xiaomi Mi A3 – egy csepp ellentmondás
- [Re:] Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Kedvező árú felső-középkategóriás lett a Motorola One Hyper
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Samsung Galaxy Watch - időtálló
-
- Utoljára frissítve: 2018-10-18 18:51:23
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Hozzászólok Aktív témák
-
kdavid94
őstag
Lehet pixel fétisnek is hívni, mindenesetre "a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani". Szerintem itt le szabad írni az ilyen hibákat.
Egyébként ami nem alkalmaz erős zajszűrést, az nem mossa így össze a részleteket 100%-os méretben sem.
-
Francia91
veterán
Semmi pixelfétis, viszont egy Lumia 1020-as képen szinte szálanként kivehetőek a szőrszálak egy macska esetében. Hol van az leírva, hogy csak pozitívat lehet írni?
Ha elmossa a túlélesítés a részleteket, akkor elmossa, ezen mit szépítsek?Nálam meg némelyik Lumia 950-es fotóm fátyolosnak hat, és simán elfogadom, ha megjegyzik, mert látom, és beismerem a hibáit
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
psajti
aktív tag
Igen sajnos a képfeldolgozó algoritmusra ráférne egy teljes átalakítás, mert a gyárinál ezerszer többre képes, elég csak megnézni pár raw fotót. De szerintem még így is tud nagyon jó képeket alkotni. Én speciel nagyon szeretem, bár tény, hogy nem csak a kamera volt az elsődleges szempont a vásárlásnál.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
veterán
Ezeket egy időben, egy nap csináltad? Tehát mondjuk az első kép: katt az egyik, zsebbe be, zsebből ki a másik és katt? Mert olyan, mintha két teljesen különböző témáról lenne szó. Nem is tudom, hogy van-e azonos pontja a kép képnek. Az iPhone képeit valósághűbbnek látom. A kutya nagyon aranyos.
A női nemnél csak a női igent szeretem jobban. / Intel is dead. nVidia targeted - AMD
-
ShadowLac
őstag
Nagyon is.
De a színek terén az se pontos. A fű nem volt olyan zöld aminek az SE mutatta a növényzetet nézve is sötétebb zöldnek mutatta mint a valóságban. Igen ez tetszetős.A tuják színét pl az S9 nagyon jól hozta, a napsütötte fűnél meg sárgított egy kicsit (és nem is nagyon). Helyszínen a telefonok kijelzőjén nézve!!
Összegezve:k..jóó! jó kamera és gyors.Kijelzője lehetne nagyobb.
S9 a fűnél elég durván túlélesít.Ájfonom még nem vót.
Hozzászólok Aktív témák
FIGYELEM! Szabályváltozás
• Telefontípust írj minden esetben!
• A képeket direktbe (is) linkeld!
• Olvasd el a téma összefoglalót!
• Topikgazda és moderátor hibajavítási céllal a hozzászólásokba beleszerkeszthet.
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- PlayStation 4
- FIFA 20 OFFICIAL
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- [Re:] A 4G uralja a magyar mobilnetes piacot is
- Azonnali notebookos kérdések órája
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali médialejátszót?
- [Re:] Asus P6T SE alaplap dobozában, tartozékaival eladó