Hirdetés
- DIGI Mobil
- [Re:] Hauwei m40 - miért ne vedd meg soha, de soha
- [Re:] Kissé túlzás volt, hogy az LG kivonul a mobilpiacról
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iOS alkalmazások
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Hozzászólok Aktív témák
-
-
Aryon87
nagyúr
-
válasz
Aryon87 #95006 üzenetére
Szerintem mindegyik... Sőt, Samsungoknál is előfordul... Nekem P20 Pro után furcsa, hogy a Nokia természetes színeket megtarja és nem nyúl hozzá
Itt van 2 kép... link A P20 Pro hozzányúlt a fényekhez, színekhez, a Nokia 9 nem... Az a valóságban is úgy nézett ki mint a képen. iPhone 11 64GB // Huawei Matebook D15 R7 // LG 55 UHD TV // XBoX OneS All Digital // Digi500+Telekom Optika 2G/1G // Telekom IPTV // PH! app a GPlay áruházban // Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
dutrás
őstag
válasz
st3v3np3t3r #95005 üzenetére
Az én tapasztalatom inkább az hogy a széleslátószögű és a zoom lencse más más színhőmérséklettel exponál. A zoom lencse szerintem elég élethű szineket használ míg a széleslátószögű inkább túl húzza.
Legalábbis a Mate 20 prónál. A P30 meg nagyon sárgás tónust ad az esti felvételeknek.[ Szerkesztve ]
Mate 20 pro/P40 Lite
-
Mans20
addikt
válasz
st3v3np3t3r #95007 üzenetére
Nálam az éleket húzza. P20 [link]
-
Aryon87
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #95007 üzenetére
A színhűség mindegyik telefonnál más. Az összehasonlításodnál ott pár mm-es eltérés van, így már másképp kapja a fényt a 2 teló, ez is okozhatja az általad említett jelenséget.
De abban egyetértek, hogy nem jó irányzat. P30Pro-nál szerettem hogy természetes színeket kapok (ami másnak fakó), és a képszerkesztésnél is a színekhez kellett a legkevésbé hozzányúlnom.Dutrás: na az RYYB szenzor a másik legnagyobb baromság, bár a P40Pro szépen kezeli az éjjeli témát, köze sincs a P30Pro-féle sárgásságnak.
[ Szerkesztve ]
Huawei P40Pro & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
válasz
Aryon87 #95010 üzenetére
Nem hiszem, hogy az a pár fok eltérés teljes nap árnyékban ennyi diferenciát eredményezne.
iPhone 11 64GB // Huawei Matebook D15 R7 // LG 55 UHD TV // XBoX OneS All Digital // Digi500+Telekom Optika 2G/1G // Telekom IPTV // PH! app a GPlay áruházban // Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
törölt tag
Anandtech összehasonlító teszt (bár náluk mindegyik teszt az).
Mate 30 pro-val valamit piszkálhatott a Huawei, az őszi tesztekben jobb volt szerintem. Itt i11 pro és Mi 10 pro volt a legjobb szvsz
-
iPhone 8
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
-
válasz
Plazmacucci #95032 üzenetére
Xiaomi
Honor 20pro - samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
-
válasz
Plazmacucci #95034 üzenetére
Bocs, de félre értettük egymást.
Novinyul tett föl képeket nem én...
Csak arról beszélgettünk, hogy vett egy ilyet is és én is majd nem olyat választottam.Honor 20pro - samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
-
-
rlaci71
őstag
válasz
Plazmacucci #95040 üzenetére
Még az lehet, hogy én nagy részt ns-t használok és asszem natë is.
Pixel 5
-
Mans20
addikt
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen switch-et vegyek?
- [Re:] RTX 2070 Cserélném.
- Malex3 károsultjai
- [Re:] Asus turbo RTX 2060 6G
- [Re:] GeForce RTX 2060 WINDFORCE 6G
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Kiállított vagy bontatlan termék választása ?
- FIFA 21
- [Re:] Gainward 2060 GHOST OC Garancia 2év
- [Re:] ÚJ VGA KÁRTYÁK AZONNAL RAKTÁRRÓL RÁADÁSUL A BOLTI ÁRNÁL OLCSÓBBAN! Nézz be! Folyamatosan frissül..
- További aktív témák...
- Új Dell Inspiron x360 17,3 Kis Gamer Tervező Érintős Laptop Óriás Tab i7-8565U 16GB NVIDIA MX250 2GB
- Eladó AOC U2879VF monitor (28", 4K, TN, 60Hz, 1ms, FreeSync)
- Samsung 960 evo 256gb m2 ssd kíváló állapotban !!!!!
- Új ASUS C423NA Fémházas Minőségi Chromebook 14” -50% intel N3350 4GB 32GB eMMC HD LED
- ASUS PRIME B450M-A / Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros