Hirdetés
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- [Re:] Xiaomi Mi A3 – egy csepp ellentmondás
- [Re:] Hauwei m40 - miért ne vedd meg soha, de soha
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Redmi Note 8T - T-modell
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Hozzászólok Aktív témák
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
-
ShadowLac
őstag
S7 6.0 vs S7 7.0
6.17.1
6.27.2
6.37.3
6.47.4
6.57.5
6.67.6
6.77.7
6.87.8
6.97.9Nagyon egyformának látom a 6 os és a 7 es android képeit.Ti hogy látjátok?
Egy arra járót megkértünk álljon modellt .
T_chris fórumtárs adta a nougatos S7 est.
Mind a két S7 es samsung kamerás.Xperia Neo, S adance,S 23456789,HTC U11, S10PLUS, MI 8,MI 9, I11,Pixel 4A5G.
-
Quqesz
nagyúr
Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...
-
kacsa7
őstag
válasz
ShadowLac #60003 üzenetére
Hm. Érdekes. Én egyáltalán nem látok különbséget, mondjuk túlélesítést sem. Viszont hozzátartozik, hogy a színek sem tetszenek
HDR be volt kapcsolva?
Gyári navis fej + Helix DSP, Rainbow Germanium GL-C6.2, Soundstream Reference 500, Soundstream Reference 300, Steg K12 + Audio system HX10SQ, Sommer Grindycop Twinbeast + Sommer Orbit 225 MKII
-
Aryon87
nagyúr
Rengeteget tekertem ma, remélem már csak a képekért megérte
Előre is elnézést a mennyiségért, úgy látom kivételesen megéri mindent megosztaniRomos épület 1
Romos épület 2
Fűzfa
Lánchíd
Templom
Aranyeső-bokor
Aranyeső virágja - makró
rom a Margit-szigeten
virágok
Várfal
Várkapu
Várkapu után
Várbelső panorámaÁllvány előkap és manual módba váltva:
Mátyás-kútja
Palota-részlet1
Palota-részlet2
Lovasszobor
Éjszakai látkép - sajnos mindegyik bemozdult. Végtelen fókuszra volt állítva, de úgy tűnik, a nagyon messzi dolgok nehezére esnek a telónak.
Mátyás-templom
Halászbástyánál
Valami villamosos emlékmű1
Valami villamosos emlékmű2Tegnap ezeket láttátok már, de most állvánnyal sikerült megcsinálni ahogy akartam:
Tükröződés1 manual mód
Tükröződés1 "éjjeli felvétel" móddal
Tükröződés2Honor 8
[ Szerkesztve ]
Huawei P40Pro & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
-
taptaq
aktív tag
Tegnapi kép, szép párás idő volt ........
Raw-ból feldolgozva.Xiaomi Poco X3 NFC
-
r0by
őstag
Tegnaphoz képest a mandulafa közben kivirágzott
mandulafa virág
árvácska
valamilyen virág
maradék hamiSamsung Note 4
-
Aryon87
nagyúr
Kene info. Csepelen van valami elhagyatott eromu vagy mifene, anno BBD jart ott. Mennyire gaz az a terulet, be lehet-e oda menni, anelkul hogy valami meglepetes erne?
Csinalnek par kepet ott.Huawei P40Pro & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Aryon87 #60017 üzenetére
Én itt mentem be. Egyenesen le lehet menni a Dunáig, meg jobbra-balra is vannak "érdekesebb" helyek. Sétáltam már párszor arrafelé nappal, eddig "túléltem".
179-es busz is tesz egy kört arrafelé. Nem azt mondom, hogy szívderítő környék, de azért fényes nappal, ésszel sétálva én nem tapasztalta semmi extrát.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
nagyúr
válasz
BigBlackDog #60018 üzenetére
Guglin lattam par kepet onnan, gondoltam megprobalom en is osszehozni. Bringaval mennek, ugyis a kopaszi gathoz keszulok
rlaci, este semmikepp nem szandekozom ott tartozkodni, hallottam en is egy s mast
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
nagyúr
válasz
Aryon87 #60006 üzenetére
Xiaomi Mi5 reszerol is par kep a tegnaprol.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Manual mod:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Manual eseteben szinten volt olyan, ahol a fokusszal nem birkozott meg, hiaba volt vegtelenre allitva.
-
natë
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #60025 üzenetére
Nem karcoltam szét, azonnal tokba került, de a kamera lencsén keletkezett egy hajszálkarc, és a hátlapon is. Azalatt az idő alatt, amíg a tokot megvettem és ráraktam az üveggel együtt.
Ipari környezetben dolgozom, a P9 makulátlan.[ Szerkesztve ]
XBOX Series X & Apple & Sony XF9005
-
rlaci71
őstag
-
Aryon87
nagyúr
válasz
rlaci71 #60031 üzenetére
Egyben agyok, sot kijottem, de .ar nem az eredeti uticelomhiz. A PC-m alaplapi kepmegjelenitoje behalt (IGP valamije, mert a gep megy, le is all rendesen a power gombra), igy uzemelhetek be egy ocskavasat, ami meg talan mukodik.. uj VGA meg nem 5Ft..
-
taptaq
aktív tag
(#60031) rlaci2 kössz, és jó képeket csináltál.
(#60037) Drakmusz az alagutasok a kedvencem.Tele volt a kilátó emberrel, nehézkesen készült ez a kép.
Csak érdekesség képpen Android 6.0.1 van fent, mintha Ladából ülnék át egy Ferráriba.
Android O alatt egyetlen képet sem sikerült csinálnom, vagy alul vagy túlexponáltak lettek a képek, egy próbát azért megért a dolog.
[link]Nexu 5x, google camera+hdr, android 6.0.1
Xiaomi Poco X3 NFC
-
mindthecrap
tag
válasz
Aryon87 #60022 üzenetére
Manual eseteben szinten volt olyan, ahol a fokusszal nem birkozott meg, hiaba volt vegtelenre allitva.
nálam is ezt csinálja az Mi4c hiába van manuáli módban végtelenre állítva a fókusz, simán elkezd élességet keresni fotózás közben.
amúgy nagyon tetszenek, Mi5 vagy Mi5s? mintha az utóbbi rémlett volna hogy az van nálad.
-
Aryon87
nagyúr
válasz
mindthecrap #60044 üzenetére
Koszi. Sima Mi5 van. Most gondolkodom a levaltasan, nem azert mert problemam lenne vele, csak a valtozatossag miatt. Egy LG V10-ben gondolkodom, most lett hasznaltan olyan aron, amiben meg tudnam venni a Mi5 ertekeben. Egy a bajom: egy vadiujat akarok cserelni egy 2 eves modellre, bar ha a garanciat nezem, tokmindegy, a Xiaomi meg macerasabb is.. de ugyis keszulok majd a Mi6-ra, remelhetoleg barati aron be tudom szerezni ossztol arrafele.
-
deny330
aktív tag
Haverom!
- Direkt
Sennheiser CX 200 street - DirektMúlt héten fényképeztem ezeket, csak utólag gondolkoztam azon, hogy feltöltöm a jobbakat.
LG G4
Direkt linkeket tegyél a hozzászólásba, hogy teljes méretben láthassuk a képeket!
[ Módosította: Ricardo ]
-
kacsa7
őstag
Nálad az S7 Home gomb is karcolódott nem? Csak van valami anomália arrafelé, hogy minden karcolódik
Gyári navis fej + Helix DSP, Rainbow Germanium GL-C6.2, Soundstream Reference 500, Soundstream Reference 300, Steg K12 + Audio system HX10SQ, Sommer Grindycop Twinbeast + Sommer Orbit 225 MKII
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Cyberpunk 2077
- [Re:] Dali SPEKTOR 6 Hangsugárzó pár, 5 év garancia, szállítás sérült, FÉLÁRON!!
- LEGO klub
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- [Re:] Nyílt világú Star Wars játékon dolgozik a Ubisoft
- Milyen routert?
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- DIGI internet
- PayPal
- További aktív témák...
- MacBook Air 13” Doboz,töltő 325 ciklussal, hibátlan újszerű állapotban
- Eladó Ryzen 5 1400 OBY 240/500GB 16GB RX570 4GB!
- Eladó I5 7.gen konfig olcsón, bármire!
- Új Zsír HP ProBook 450 G6 Kiváló Üzleti Multimédiás Laptop 15,6” -35% i5-8250U 8Gb 256GB MAGYAR BILL
- Eladó nagyon szép állapotú Sennheiser Momentum True Wireless füles
Állásajánlatok
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros
Cég: SIMON PLASTICS KFT.
Város: Kőszárhegy