Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- iPhone topik
- [Re:] Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- [Re:] Apple iPhone 11 - népalma
- [Re:] Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Hozzászólok Aktív témák
-
Aryon87
nagyúr
válasz
Drakmusz #80499 üzenetére
Attol en is sokat varok, eros lesz a kisertes decemberben mikor az U12+ es Mate20Pro kozul kell valasszak
Nagyon kivancsi vagyok hogy milyen lesz a dupla kameras megoldasa, plane hogy szeleslato kamerat kap ha jol tudom.Lacno, mivel gondolom Amoled modon van a kijelzod, az alapbol rapakol egy kilo szint, azert latod olyannak a zoldet, pedig az normalisan zold, koze nincs a Samsung felehez. De majd a tobbiek megmondjak.
[ Szerkesztve ]
Huawei P40Pro & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
-
Aryon87
nagyúr
válasz
ShadowLac #80504 üzenetére
Az automatika fenymeres alapjan lotte be a dolgokat, mig a RAWbol kidogozott verzioban a program adta meg a fenyerteket, es az a valosabb, bar meg adhattam volna neki egy kis pluszt neki, mert azert vilagos volt meg.
Ti^Em: javitom, szeles rekesz moddal keszultek a szobrosak, nincs portre koztuk.
[ Szerkesztve ]
Huawei P40Pro & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
Aryon87 #80507 üzenetére
Hát nekem ugyan az a gondom vele, nekem is ezt csinálta mindig a mate, olyan nem életszerű az elmosás, és a körbevágás pocsék, csak néhol életlen ahol élesnek kellene lennie
nem tudom hol van rendes portré mód, a Pixelnél nekem jó, az X amit próbálgattam még nem volt tökéletes, hajból kicsit elvett mindig és életlen volt, de a vágások jók voltak, viszont a samu és a huawei egyike sem tetszik
-
-
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
vittgen #80530 üzenetére
Szerintem ez nagyon rendben van
Hunreeth m10p ről váltottam, én nem érzem a 2 GB különbséget, sőt ezt gördülékenyebbnek találom, talán jobban van optimalizálva, ezen nem is lepődnék meg hiszen saját op rendszerére talán ő tudja a legjobban optimalizálni, valamint ha megveszed nincs rajta semmi töltelék vacak...
YamatoVTEC Én ezt elhiszem, csak még nem láttam tőle jót. Főleg közelebbi portréknál nem, távolabbi egész alakos képeknél a többi sem hibázik akkorát... de neked van, megtudod mutatni, én kíváncsi vagyok rá.
rlaci2
GEIL -
kokokka
őstag
FB-ről melyik linket kell ide tenni, hogy direktbe nyissa a fotót teljes méretben? Mert ez így megint csak jobb klikkes lett
Javítottam a linkeket.
[ Módosította: Ricardo ]
-
trebrona
nagyúr
válasz
vittgen #80543 üzenetére
Én fordítva szoktam, először a kép miniatűrben, vagy közép méretben, majd ezt kijelölve link a már vágólapon lévő URL-lel, törölve belőlük a th-t, vagy md-t. Így nem kell külön másolgatni, elég egyszer a kisebb felbontást.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. --
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- [Re:] Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- [Re:] [istvan1999:] MSI RX 580 8GB GamingX - MSI programmal gyárilag OC-zható!
- További aktív témák...
- Orion HT-550 - 5.1 -es házimozi rendszer, távirányítóval
- M1 Chip - MacBook Air Retina 13" 8 Core CPU / 7 Core GPU / 8 GB / 256 GB / Magyar
- HP Pavilion 15-cs2026ng - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i5, 8GB, 512SSD, GeForce, Win10
- AKCIÓ!!! -> iPhone 12 Pro 128GB arany, új, gyári független, 10hó garancia
- HP ENVY x360 15-dr1230ng Convertible - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - i7, 8GB, 512SSD
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest