- [Re:] Huawei Mate 20 Lite - egy híján húsz
- [Re:] Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- [Re:] Xiaomi Mi A3 – egy csepp ellentmondás
- [Re:] Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Kedvező árú felső-középkategóriás lett a Motorola One Hyper
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Samsung Galaxy Watch - időtálló
-
- Utoljára frissítve: 2018-10-18 18:51:23
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Hozzászólok Aktív témák
-
psajti
aktív tag
Ügyes telefon lesz ez! Xiaomiknál mindig is tetszett a képfeldolgozás testreszabhatósága. Kövtendő példának kéne ennek lennie így 2018-ban, a főként kamerákra (is) kiélezett telefonos világban! Így elsőre simán versenyképesnek tűnik a többszörös árú telefonok fotói ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Gcam kicsit zajosabb és fogadni mernék az a türkizkék a gyárin áll közelebb a valósághoz. Amúgy sztem nincs nagy különbség, ezért a gyári simán jó képeket hoz. Mindenesetre ennyi pénzért best/buy lesz!
[ Szerkesztve ]
Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci
-
Kérd el a nyers képből készült változatot, ez így homály, csak kicsiben néz ki jól
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Aryon87
nagyúr
Viheted nyugodtan hatterkepnek
Az utolso elotti kepnel eredetileg szinte vaksotet volt, emiatt egy kicsit tultolta a dolgokat a kamera
Huawei P30Pro - Xiaomi Mi8 & Honor 20Pro - Huawei P9 & Huawei P8 Lite ///-/// Flickr mobilfotós albumom: https://www.flickr.com/photos/144073675@N05/albums/with/72157710882382922
-
janeszgol
veterán
És olyan világos képet csinált? Jó ég, akkor azért.
Plazma: HD és FWVGA felbontásra kell, át is méretezem kisebbre.
De a tanácsot köszönöm, lehet elkérem majd priviben. De az a kép nagyon tetszik, misztikus, régóta kerestem hasonlót, ami színben is jó (kicsit mattos, nincs túlszínezve stb).
A női nemnél csak a női igent szeretem jobban. / Intel is dead. nVidia targeted - AMD
-
Aryon87
nagyúr
22sec zaridot alkalmazott ott a szoftver, eleg sok fenyt begyujtott a mogottem levo 2 lampabol.
Huawei P30Pro - Xiaomi Mi8 & Honor 20Pro - Huawei P9 & Huawei P8 Lite ///-/// Flickr mobilfotós albumom: https://www.flickr.com/photos/144073675@N05/albums/with/72157710882382922
-
Aryon87
nagyúr
Megneztem MMben a Mi A1-et. Kulsoleg eleg bena, viszont komoly amit akkor lattam kepet amit keszitettem.
Mi Mix 2 se piskota azert..
Az S9+ meg viccesF2.5 rekeszen jobbat csinal mint F1.5 rekeszen..
Automatikan mosolyogtam.Huawei P30Pro - Xiaomi Mi8 & Honor 20Pro - Huawei P9 & Huawei P8 Lite ///-/// Flickr mobilfotós albumom: https://www.flickr.com/photos/144073675@N05/albums/with/72157710882382922
-
Nálam U11 Plus. Egyébként sötétben készült képeknél lenne az igazán érdekes, ott jobban kijönne a különbség az egyik vagy a másik javára.
(#81209) Moz Gcam jobb szerintem. Jobb a dinamikatartomány.
(#81225) Aryon87 Nagyon jók lettek, bár először telefonon nézve csavartam a fejem. Én is zsírkrétára gondoltam a képeket nézve. S azt tartom továbbra is, hogy túlelesít az automata szoftver. Mert láttam az albumodban a szerkesztett raw képeid és pl. a Hősök teréről ott jobban kivehetők a részletek, a szobrok nem olyan viaszbábuként vannak megjelenítve ha ránagyítok, mint a raw képeken. De a témaválasztás pazar, eszméletlen hangulatos képeket tudsz csinálni.
Amúgy neked nem telik sok időbe ezeket a képeket így beállítani? Vagy kivárod egyébként, mire a hold meg a fény úgy fog visszaverődni, hogy az ideális legyen? Csak kíváncsi vagyok, mert általában ilyen képekhez türelem kell.(#81239) es4 Nagyon jók lettek
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955
-
Aryon87
nagyúr
Köszi a pozitív visszajelzést. Többnyire csak random fotózok, nem nagyon készülök rá egyik témára, és talán ez adja azt, hogy sikerül jó képeket (is) csinálni. nyílván nem egy Pixel, vagy U11 szint, de nekem adja amit csinál, pláne így Pro módban (sőt, megmondom őszintén, mióta így fotózok, az automatika által készült alkotások nem tetszenek már).
Egyedül az éjjeli módnál időzöm többet, egy témánál akár fél órán át készítem a képeket, igyekszem minél látványosabban megcsinálni a képet (pl az esztergomi bazilikánál vagy 20 kép készült tavaly a Honor 9-cel, népszerű is az a képem a mai napig), nálam az a pálya fekszik jobban, és pont ezt szeretem a Huaweiben nagyon, csak sajnos korlátozva vagyok, mert Pesten kívül máshol nem tudok éjszaka fotózni kocsi híjján. Pl Debrecenben az egyetemet nagyon meg szeretném örökíteni, de 19.30kor van az utolsó vonat vissza, így élből bukik a dolog.Huawei P30Pro - Xiaomi Mi8 & Honor 20Pro - Huawei P9 & Huawei P8 Lite ///-/// Flickr mobilfotós albumom: https://www.flickr.com/photos/144073675@N05/albums/with/72157710882382922
Hozzászólok Aktív témák
FIGYELEM! Szabályváltozás
• Telefontípust írj minden esetben!
• A képeket direktbe (is) linkeld!
• Olvasd el a téma összefoglalót!
• Topikgazda és moderátor hibajavítási céllal a hozzászólásokba beleszerkeszthet.
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- [Re:] A 4G uralja a magyar mobilnetes piacot is
- Azonnali notebookos kérdések órája
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali médialejátszót?
- PlayStation 4
- [Re:] Asus P6T SE alaplap dobozában, tartozékaival eladó
- [Re:] Huawei Mate 20 Lite - egy híján húsz