-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Nem lett valami fasza, de a semminél jobb
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
DemonDani
addikt
Nexus S
Türelem
Camera-FVGyári
sajnos nagyon messze volt a vihar, és kitámasztani sem nagyon tudtam
minden esetben fél mp a záridő, összesen 240 képet készítettem, ezek lettek a legjobbak.A zajszint az egekbe mindenen, és sajnos az F érték sem túl jó, főleg a gyári esetében, ott gyakorlatilag apokaliptikus a hangulat Hát ma ennyit tudtam kihozni, sajnálom hogy piszok messze volt mind a két góc, ami erre kavargott. Nem is tudom minek posztolom, csak hiánypótló
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
egyesévvel, nincs sorozatkép funkcio szerintem ha van akkor megszívattam magam
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem az időjárásra gondoltam.
"Mondj valami jó témát mert már kifogytam az ötletekből"Erre mondtam, hogy a " Téma az utcán hever!".
A fotózás szakma, magasabb szinten művészet. Nem mindenkinek adatik meg ez a tehetség, jó érzék és egyéni látásmód nagy fantáziával. Ez is olyan mind az zene, mindenki tud kornyikálni, jól zenélni kevesen.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
rankesz
veterán
válasz Mr.Csizmás #12819 üzenetére
+1...
Kíváncsi leszek mit tud majd ehhez képest az SGS3 BSI optikája...
-
DemonDani
addikt
válasz rankesz #12820 üzenetére
azon se lennék meglepődve, ha ez az lenne már.
Mert eddig azt hittem h a Note az SGS II kamerát kapta meg, de attól simán jobb, azt meg nemhiszem h csak a note kapott egy külön cuccot.
persze meglepő lenne, de nem tartom elképzelhetelennek
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
imádom a Noteod (bár alig kismilliószor mondtam már el de ez van )
Zseniális a cucc, és látszik hogy lassan te is fejlődsz. Jók a képek, alakulnak a beállítások is.
Tanácsnak annyit tudok mondani, hogy szép lassan kezdj el próbálkozni új dolgokkal. És ne félj összekenni a ruhád, khm, gugolj le. A 111800as kép sokkal jobb lett volna, ha alacsonyabban tartod a kamerát. 113533 picit előre döntöttem volna, és az út kár h rálóg.
105358, itt szintén picit alacsonyabban, bentebb a viz fölé, és jobbra a sziklafal felé tartva inkább, így nagyobb rész benne lett volna a csodá falból, és a vízből is(#12823) Mr.Csizmás
lehet[ Szerkesztve ]
-
-
sagit
veterán
Tegnap barátnőm garázdálkodott kicsit a telefonnal.. kisállat kereskedés van náluk kb
Képek:
Macsek:
-> nálam ő a beszt' kép a pakkból
Nyuszi: (ez valami génkezelt nyúl lehet, 4,5 kg és kb akkora mint a szeretett francia buldogom )
Kígyó: (full sötétben készült vakuval)
Süni: (ő is full sötétben készült vakuval)
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Ricardo
titán
Jók lettek. A vérnyúl tuti készül valamire a tekintete alapján.
Anno az egyik ismerősömnek mondta a felesége, hogy húsvétra szerezzen a 2 éves gyereknek valami nyulat. Hát ő szerzett
Hazaállított egy teljesen fekete baknyullal, ami akkora volt hogy nem tudott megfordulni a 72 cm-s tv (hagyományos tv) dobozában.
Gyermek sokkot kapott, anya meg "agyvérzést", hogy apa hogy lehet ekkora állat.[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Ricardo
titán
válasz donceleger8 #12839 üzenetére
Kicsit mintha fátyolos lenne az első kép.
-
sdd2
veterán
válasz donceleger8 #12839 üzenetére
Az első fátyolos, a panoráma meg kicsit mosott de azok ilyenek is szoktak lenni
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
gyuromoj
veterán
Sony XPERIA S, automatán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mumk1
addikt
Ma esti fotós téma.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Phili
tag
Boby1
Boby2
és egy apró videó
Így már jó lesz!
Igen nagyon melege van szegénynek,7 éves lesz. -
Damage401
senior tag
válasz gyuromoj #12843 üzenetére
Maga stílus, kép jó, de nem ezt vártam el a XPS től. Szörnyű
Egyképet úgy hogy kicsit babrálsz a gyári szofton belül. Tudsz lőni. Mondjuk egy Makrót, amiben fénymérés spot és az fényerő -0.3 napos időben. Megoldható?
Pont tervezek egy ilyen készüléket a NEOm mellé. De ez a kép most kicsit elszomorítottKöszönöm
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs