- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Fehércápa #12501 üzenetére
Sajnos nem sok mindent hozok ki a ray-ből, mert öcsém nincs itthon. Mikor meg itthon volt, folyamatosan fújt a szél, és beborult
Max utólag rakok majd be
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Fehércápa
aktív tag
-
rizso
addikt
Igen, nagyon hasonló képeket lőnek az új(abb) SE telók
Fehércápa: holnap mindenképpen kipróbálom. Nem létezik, hogy nincs benne makró/folyamatos AF videó közben...
Na de eldöntöttem: én ezt a virágot indítom. Cingár is, a kép is árnyékban készült, szóval nem a legjobb, de legalább egyedi Természetesen N8 az elkövető.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Pár órás, illetve egy pár perces kiscsibe
-
rizso
addikt
Holnapra már 10-15-en lesznek - jövök majd még képekkel
-
Chosen
addikt
Siessen aki még szeretne képet/videót nevezni, már csak 2,5 óra van hátra a lezárásig.
-
irgum
addikt
Érdekességgel jövök! iPhone-on nem lehet állítani záridőt stb, ezért értelmetlen fotozni vele kevés fénynél. De jött egy progi a NightCap, ezzel már el lehet szórakozni. Csak ki kell támasztani a telefont, vagy állványt kell használni. A jó képet a progi 1 mp-es záridővel csinálta iso 800-al.
-
addikt
válasz 0xmilan #12522 üzenetére
Úgy néz ki a 2. lesz, mert mindenképp méheset akartam.. azért sajnálom, hogy pont felhős volt az idő így nem olyan éles.
Amúgy a tegnapi fakó próbálkozásokból okulva ma végig -1 exp.-val lőttem 'Napvilág' fehéregyensúllyal a gyári kamerával.
@irgum ez a NightCap elég komoly. Androidon elvileg a Camera FV-5 tud záridőt állítani, bár még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
szerintem 0,5mp is elég lenne, ez már a fényes területen sok lett
amúgy az androidos Camera FV-5 csak a high exptime idővel jó, ha manuálisan pontos időzítést akarok nekem mindig kifagy ugy h ujra kell indítani a telefont, amit iszonyatosan sajnálok. És hiába vettem vissza a felbontást ahogy írják a progi szerkesztői akkor sem lett jobb. jah igen a "high" így 0,5 mp-et jelent, ennyit tud legalább...
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
addikt
válasz DemonDani #12535 üzenetére
Most próbáltam ki 5, 10, 20 mp-s expóval. Nem fagyott ki, de csinált érdekes dolgokat, pl. nem akart fotózni, ezért bepipáltam, hogy, ha nem talál fókuszt, akkor is ellője. (default-ban nem teszi)
Elég vicces lett a végeredmény. Inkább hasonlít egy infrakamerás képre, mint fényképre. A színek elvesztek, ami meg kicsit is világosabb, mint a környezete, az elég rendesen kiég.
Holnap töltök majd néhány tesztképet...[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Nexus S
Camera FV-5 High Exptime + PNG (nehéztüzérség)legjobb az fv-5 de lehet h csak a pngnek köszönheti (bár azt teszteltem már jó fényviszonyok mellett nem volt emlitésre méltó előnye)
sőt jobban megnézve színei talán hűbbek a gyárinak
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Nézzétek a Galéria képeket: [link]
-
tzsolesz
nagyúr
Uhh, de kihalt a topic. Mi lett itt?
-
DemonDani
addikt
Na egy utolsó kör a napok óta sztár virágunkkal
Nexus S
Pro HDR Camera
épp megpihent a nap egy felhő hátánAutomata javítás:
fókuszban a nyelvGyári kamera:
nagyon belemerültkicsit sok lett de nem bírtam betelni velük, sajnos a nagyvadat nem sikerült szépen elkapni bár nekem nagyon tetszik amin bemászott a fűszál mögé. remélem azért a szintet megütöm
(#12549) tzsolesz
sokáig tartott átnézni a képeim bár annyi lett h nincs az az ember aki elhinné, hogy ezt már kétszer átválogattam... most pedig megyek mosni mert rajtam van a fél kert[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs