- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Vannak itt egyértelműen *** telós képek és vannak vitára okot adó közel egyforma minőségű más típusú telefonnal készültek. Ahogy téged lehetetlen lesz meggyőzni az SGSII jó minőségéről úgy engem is és pár embert arról, hogy gézuka telója szebb képet csinál az enyémnél.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
BalanceR
addikt
Pár kép Camera 360-al:
9966
ApróVirágÉsakkor Jön az érdekes rész:
Van Androidra egy Camera FV-5 Nevű app, ami nem a szokásos fotóapp...
Van benne manuális zársebesség,realtime RGB histogram és RAW lehetőség!
(Najó, a RAW tulajdonképpen tömörítésmentes PNG, de még így is egyedülálló...)
Az 1-2 MBos .JPG képek PNG-ben fotózva 9-11 MB-osak
Pár kép:
Angyalka
SörtetőMivel a Streak kamerája nem a legjobb, nem olyan látványos a különbség, de kiváncsi vagyok, egy S2 mit produkálna, illetve mekkora file-t, 12MPX en
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Varlaisaran
senior tag
Még néhány SE K750i képet összeszedtem a régi idők emlékére, eredeti méretükben.
K750i_2
K750i_3
K750i_4
K750i_5
K750i_6
K750i_7
K750i_8
K750i_9
K750i_10
K750i_11
K750i_12
K750i_13
K750i_14
K750i_15
K750i_16
K750i_17
K750i_18
K750i_19
K750i_20
K750i_21
K750i_22
K750i_23
K750i_24
K750i_25
K750i_26
K750i_27
K750i_29
K750i_30Ez a kettő meg egy Samsung D900i-vel készültek.
Bocsi a hosszért
[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
AndrewTdi
addikt
-
irgum
addikt
iLux kolega tájképei tényleg nem valami meggyőzőek. Szerintem vagy egy ici picit bemozdult a teló exponálás közben, vagy a hardverrel van valami gubanc. Én mostanában nem jártam szép helyeken, ezért egy régebbi, sima iphone 4 képemet nézzétek meg. Lehet, hogy tuningoltam a képen a szaturációt, már nem emlékszem, most ezt találtam csak. Az előd ilyen jó minőséget tudott,a 4S sem lehet rosszabb.
Nyáron utazgatok majd, akkor jelentkezek tájképekkel is.
-
mumk1
addikt
HTC Sensation
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
dokee78
félisten
Melyik a szebb?
A méret nem egyforma,de a jobboldali ugyanaz a kép,Instagrammal effektezve. -
irgum
addikt
Ma volt szerencsém leutazni a Balatonra. Szántódi kilátóból lőttem képeket:
iPhone 4S
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szubjektív.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MC Pite
veterán
Vagyunk itt páran N8-al, csak úgy halkan, fű alatt jegyezném meg. Igaz, csak sima 4-essel hasonlítottam az enyémet - és nem rossz a szifon 4 - de azért más világ. Sőt, 50ezerig a fényképezőket (nagyját biztos) leveri (a fizika az fizika). Szóval mindkettő jó, de azért van tőle határozottan jobb is
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Ricardo
titán
dupla
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Na elkezdtem feltolni noob-ra a képeket mert a múltkor szóvá lett téve hogy nem original méretben osztottam meg őket
Teló még mindig Samsung Galaxy Note, gyári szoftverrel és hozzáértés nélkül
Van makró, tájkép, vakus (ledes), beltér... minden féle.
Semmit nem állítgattam a szoftveren, minden maradt gyári beállításon.1
2
süni
4
5
6
7
8
9
10
Boxer 1
Boxer 2
13
14
15
16
17
18
19
20
fészek
reggelivárom az ötleteket, javaslatokat
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
BiGGster
csendes tag
A telefonok típusjelzésének a végén mit jelent a "i" végződés? Pl. 3510i
-
sdd2
veterán
válasz BiGGster #12083 üzenetére
Azt jelenti melyik piacra szánták a készüléket. Az i az európai piacot jelöli, de a nokia 6303 nál hogy ott az i az a kamerát jelöli. Az i-s változat fixfókuszos míg a sima autofocusos.
dokee78
Van hozzá köze, lásd a nokia 6303-as említésem.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Chosen
addikt
Kamera teszt: One X vs Galaxy S II vs Nexus vs N8 vs iPhone 4S
Az eredményeket fenntartásokkal kezelném, ugyanis elég nagy hiba, hogy valószínűleg nem használtak állványt, mivel itt-ott méteres különbségek vannak távolságban és oldalirányban a képek között.
Főleg makró részen üt vissza, ahol i4S-el sokkal távolabbról készült a kép, mint a többivel, ezért is sorolódik hátra, pedig ismerjük az i4S-t irgum képeiből, ha valamiben, akkor makróban jó.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
Semmi demonstratív jelleg, vagy profizmus, inkább csak egy kis nosztalgia a jó öreg "fixfókuszos-egyhármas" időkből Az ehhez használt időgép pedig egy meglehetősen ritka darab, egy SE S700i.
Bár nem a legszebb képek, de valahogy megvan a hangulatuk
[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
.bruszli.
senior tag
-
Varlaisaran
senior tag
-
Chosen
addikt
válasz BalanceR #12097 üzenetére
Sajnos nem látszószög. Csináltam egy képet az összehasonlításhoz: [link] Az i4S-nek talán kisebb, de maximum ugyanakkora látószöge van, mint az N8-nak, ennek ellenére az N8 képe csak töredéke 4S-ének. Mivel az N8 rendelkezik a mobilok között az egyik legnagyobb látószöggel, ezért képtelenség, hogy ennyivel kisebb legyen. Ezen tisztán látszik, hogy sokkal közelebbről, ráadásul kissé balra eltolva készült a kép, ezért nem valós az ott kapott eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
senior tag
válasz Varlaisaran #12096 üzenetére
Én felváltva használom a retrókat,el ne lustuljanak... Délután ha lesz időm képezek vele párat.
(#12095) sagit Ilyesmire tippeltem...jó erős csontú a kis kópé ! Sünnel hogy áll ?
[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Varlaisaran
senior tag
válasz .bruszli. #12099 üzenetére
Jó is az Külön képkollekciót tartok egészen a CIF-szerű hőskori camos gépek idejétől a mostaniakig. Összeválogatok majd egy adagot, végülis mobilos képek azok is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest