- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
donceleger8 #22221 üzenetére
Akkor értem. A WB naposra állítása sárgította be az egészet. Talán jobb lett volna alapon hagyni.
-
DemonDani
addikt
válasz
donceleger8 #22237 üzenetére
Nem sértődik itt meg senki.
Viszont az kiderült, hogy nem rossz itt senkinek sem a N920-asa vagy ha igen akkor meg mindenkié
Csak te láttad szebbnek a te képeid, de ez valamilyen szinten normális, azért tetted fel ide, hogy több szem többet lásson.(#22236) eddie17
Állíts manuálisan fehéregyensúlyt. Minimum egy napos időre válts át autóról. Úgy lődd ezt a képet újra. Sokkal szebbek lesznek a színek szerintem (legalábbis gyanítom).
-
Blyan
félisten
válasz
donceleger8 #22218 üzenetére
Úgy kell csinálni, hogy ami linket kapsz a kephoston, akkor bal gombbal fogod a képet és áthúzod a böngészősávba. Akkor megjeleníti a teljes felbontású képet és ennek a linkjét kellene berakni.
-
Lall
veterán
válasz
donceleger8 #22221 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem borzasztóak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
donceleger8 #22213 üzenetére
Leginkább nem is a közeliekkel volt gondja a 920-nak, hanem a távoliakkal. Szóval olyanokat is kérünk. Bár az utolsónál azért már a tieidnél is látszik, hogy nem valami jó a kamera.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Lehet, hogy ez jobb mint legiaap-é, de ezek a színek borzasztóak. Szerkesztettél valamit a képeken?
-
legiaap
félisten
válasz
Legközelebb direkt linket tegyél be légyszi.
Úgy egyszerűbb megnyitni. -
matyi19
őstag
válasz
donceleger8 #21424 üzenetére
már neked sincs meg az N8-ad?
-
legiaap
félisten
válasz
donceleger8 #21479 üzenetére
Érdekes, hogy a képeid bal széle sokkal mosottabb és homályosabb, mint a többi rész.
-
Blyan
félisten
válasz
donceleger8 #21378 üzenetére
A kislányod aranyos.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
donceleger8 #14508 üzenetére
Az első miatt most mehetek a hűtőhöz...
-
matyi19
őstag
válasz
donceleger8 #13374 üzenetére
Ezek nagyon jóóóóók
-
irgum
addikt
válasz
donceleger8 #13338 üzenetére
Forgassad körbe a képet! Az egérrel kattintsál és mozgassad el az egeret!
-
irgum
addikt
válasz
donceleger8 #13338 üzenetére
Mi a lényege? Ezt a kérdést nem értem. A jobb oldala sem világos, hogy mire gondolsz. Sajnálom ha nem tetszik, szerintem jó lett a kép. Az tetszik a programban, hogy azonnal feltölthetem a netre és megoszthatom. Ráadásul körbe lehet forgatni, nem csak a torz sík képet látom.
Nem a legjobb panoráma készítő ezt elismerem, de a netes megtekintés sokat dob rajta.
-
Ricardo
titán
válasz
donceleger8 #13288 üzenetére
Én cirkuszban láttam ilyen gömbös mókát. Ott öt motoros volt a végén. Van is róla videó, de nincs hang
-
Ricardo
titán
válasz
donceleger8 #13286 üzenetére
Nem rosszak. A gömbben csak egyedül motorozgatott?
-
Ricardo
titán
válasz
donceleger8 #13258 üzenetére
Én kíváncsi vagyok az összehasonlításra. Hirtelen ránézve nem tűnt fel az élesítés , és mivel nem volt odaírva az utólagos módosítás, így eszembe sem jutott.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
donceleger8 #13247 üzenetére
Ha nem húztad volna rá az élesítést, akkor nagyon jók lennének...
-
matyi19
őstag
válasz
donceleger8 #13255 üzenetére
Nekem is tetszenek
És teljes mértékben egyetértek az általad leírtakkal -
DemonDani
addikt
válasz
donceleger8 #13250 üzenetére
beletörődés vmivel egyszerűbb lenne, főleg ilyen butaságban
honnan tudod hogy neke egy 1440es monitoron milyen lenne? meg attól is függ, hogy oldja meg a kicsinyítést, de ha ebbe akarsz belekötni hát legyen te tudod akkor rossz a monitorom viszont a képekkel mindenki szerint baj van, minden bizonnyal mindenkié rossz
bocsi
(#13251) TheChos3nOne
én is pont ezt figyeltem, korlát egyik fele éles másik mosotterre még az se lehet megoldás hogy piszkos volt az obi
-
B1T3
addikt
válasz
donceleger8 #13250 üzenetére
Különben érdekelne engem is, milyen beállításokat használtál. Kicsiben rendben van, de nagyban nem „N8-as”.
-
DemonDani
addikt
válasz
Mi volt itt beállitva? Ezeknek a minősége hihetetlenül rossz. Kicsibe rossz ránézni, nagyban pedig egyenesen erotikus kapcsolatot létesit a szememmel
Szőnyű, ha meg belegondolok hogy ez egy N8 akkor meg inkább már tragikus
-
Ricardo
titán
válasz
Ez már az a kategória amikor az ember hazafele veszi az útját. Jó képek.
-
válasz
donceleger8 #13170 üzenetére
Grat, nekem 4 mm-es volt a legkisebb, azt egy körző hegyével hajtogattam meg.
-
Ricardo
titán
válasz
donceleger8 #13025 üzenetére
Nem lettek jók az illesztések
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
donceleger8 #12899 üzenetére
N8 odaver. Szép cica.
-
sdd2
veterán
válasz
donceleger8 #12839 üzenetére
Az első fátyolos, a panoráma meg kicsit mosott de azok ilyenek is szoktak lenni
-
Ricardo
titán
válasz
donceleger8 #12839 üzenetére
Kicsit mintha fátyolos lenne az első kép.
-
DemonDani
addikt
válasz
donceleger8 #12785 üzenetére
Hát nem tudom nekem igazából egyik HDR-es sem tetszik, és ellenzem is az eszetlen HDR használatot, főleg, hogy még be is mozdult némelyik. Főleg ez a naplemente+hdr böki a csőröm, csicsás izé ez nem szép kép szerintem, de úgy látom van akinek tetszik így végülis biztos nem olyan rossz az, ízlések és pofonok
(#12790) sdd2
egyszerű témák, egyszerű beállítások de mégis szépek, sajnos a teló hát na, nem a legjobb, de ez a maximum amit tehetsz vele -
transmission
tag
válasz
Jók lettek
-
Ricardo
titán
válasz
-
MC Pite
veterán
válasz
donceleger8 #12783 üzenetére
Múltkor linkeltem N8 topikba, most nem találom... dailymobile-n volt.
A topiban én kezdtem először méricskélni, Annás és Bellés készülékkel [link], és utánaolvasva másoknak is feltűnt. Életlenebb, illetve fókusz romlott, főleg rossz fénynél. -
mobilefan
aktív tag
válasz
donceleger8 #12637 üzenetére
az alanynak/oknak nem mindig a fejét videózom
)
de ebbe ne menjünk bele...
haveroknál meg tök mindegy mát ha részegek,bírják a ledetCsak a C7 maradhat,mert az n8-ra rá kéne dobjak.
bár ha jól emlékszem este a C7 meg csíkoz videónál... -
rizso
addikt
válasz
donceleger8 #12452 üzenetére
Talán valami cincér féle. De még mindig szebb, mint ezek
TheChos3nOne: előbb megfogom azt a gombát, mint az előbb linkelt dögöket
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
donceleger8 #12441 üzenetére
Hogy lehet az, hogy eléggé emberes zoom után is ilyen jó maradt a kép? Én úgy tudom, hogy digitális zoom van benne, vagy tévedek?
Kicsit irreális nekem, de ha csak simán ennyire jó, az még egy ok, hogy ilyen telót vegyek
-
rizso
addikt
válasz
donceleger8 #12428 üzenetére
Ja, szerintem is jobb az első, csak kár, hogy ott nem volt szép napos az idő, meg árnyékban voltam...
Én is szenvedtem, mire beindult a videózás. Két meló között néha kimentem az udvarra, vártam, hátha lesz valami, de nem mindig jött össze. Aztán egyszer csak elkaptam a fonalat - lett is vagy 7-8 videóTheChos3nOne: marad ez - hacsak nem csinálok holnapig jobbat
-
b3Ro
senior tag
válasz
donceleger8 #12399 üzenetére
Mukodik 720p-ben. Az Opera valamiert megzavaradott, de Chrome mar nyomja is hd ben, remelem most mar jo lessz.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
donceleger8 #12379 üzenetére
Bizony. Délután beszáll párom is az Optimus One-val.
Az komolyabb képek lesz mint az enyém. Videót is próbál....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
donceleger8 #12345 üzenetére
Nagyon jók ezek a képek.
A rózsaszín főleg jól sikerült.
De aranyos kislányod. Pussz neki.
-
B1T3
addikt
válasz
donceleger8 #12189 üzenetére
Jó képek. Honnan ez a sok virág?
-
irgum
addikt
válasz
donceleger8 #12189 üzenetére
Ez aztán a mennyiség! Némelyik akár győztes lehetne egy versenyen. Gratula a jó képekhez!
Virág 11 finom!
-
DemonDani
addikt
válasz
donceleger8 #12120 üzenetére
[link]
rendben h annyira nem nézted át de hogy ennyire? Már bocs de folyamatosan ki van írva a képencsak akkor nincs ha nyomsz a sarokban egy "Hide"-ot. másképpen mindig ott van a képen h HDR "ahogy épp van"
sokszor kitárgyaltuk már, hogy fotózás után lehet variálni a kontrasztal stb, és autómatája is van ami segit a szebb képek lövésében! (illetve inkább csak kijavítja amennyira tudja a kamera hibáit fakó szinek pl.) De próbáld ki... amúgy meg a Normal aka teljesen sima kép amit csinál és módosítatlan. Az is egy hajszállal jobb mint a többivel
-
DemonDani
addikt
válasz
donceleger8 #12116 üzenetére
egyik kép sem HDR. a program neve a HDR, de ha HDR-t használtam volna odaírnám, persze azt se irtam h nem használtam így részben jogos
A felső képen is csak a fényerő kontraszt stb van átállítva és így értem el ezt a hatást
szegény Nexus sztem HDR-rel is kiégne, mivel nem új fénymérést csinál a legvilágosabb pontra (mivel erre nem képes pedig így lenne az igazi) csak az exp-el bohockodik de az meg nem elég itt. Nagyon szűkös a dinamikatartománya sajnos
-
B1T3
addikt
válasz
donceleger8 #12116 üzenetére
De, az lenne a lényege. de egy telefon automatikusan nem mindig képes ezt megvalósítani.
-
Damage401
senior tag
válasz
donceleger8 #12043 üzenetére
Hello,
HDR Pro progival készült képek, számomra elfogadhatatlan nem élethű a kép "torzul" a szín. Szerintem ha csak simán a gyári kamera szoftvert használod mint lejjebb meg is mutatkozik akkor jó lett volna. Így nem bejövős az a 2 kép
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
donceleger8 #11943 üzenetére
Nem, a vita akkor tört ki, mikor azt írtam a képe olyan szép mint az Iphoné! Ezen akadt ki mindenki, belinkelve szirszar iphone képeket stb. mire elmenekültem. De hagyjuk szerintem.
-
DemonDani
addikt
válasz
donceleger8 #11943 üzenetére
videóban bizony hogy az i4 a legjobb, lehet duzzogni a sarokban, de nem egy tesztet láttam már, és normális felbontásban az N8 lemarad. fotó persze más tészta, ott az N8 természetesen mindent visz.
aszem a monitorom pedig megtartom, de köszi a tanácsot
-
rizso
addikt
válasz
donceleger8 #11928 üzenetére
HDR programot nem tudok ajánlani, pedig nekem is jól jönne egy, ami frankón teszi a dolgát...
-
B1T3
addikt
válasz
donceleger8 #11850 üzenetére
Nagyítás nélkül még egész jól is mutattak azok a képek, de tényleg hagyjuk ilyen esetben az utómunkát a gépre.
-
irgum
addikt
válasz
Finom képek!
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Hóvirág...
-
DemonDani
addikt
válasz
donceleger8 #11831 üzenetére
Ennyire rossz képeket nem láttam még egy N8-tól, bár tényleg annyira szarok, hogy mástól sem nagyon
Ez valami trükkös szoftver volt amivel azt hitted ejj de jó képeket fogsz csinálni vagy mi? Mert ez tényleg nagyon gáz -
Ricardo
titán
válasz
donceleger8 #11831 üzenetére
Jók lettek.
-
B1T3
addikt
válasz
donceleger8 #11795 üzenetére
Az első tetszik a legjobban. A többinél azért látszik, hogy elcsúszott, és a szoftver elég csúnyán kezelte a helyzetet (főleg, ha belenagyítok). Az utolsó képnek is valahogy megvan a hangulata.
-
válasz
donceleger8 #11795 üzenetére
A napot színszűrővel szokás fényképezni, mobilra elég körülményes felszerelni.
Általában elmondható, hogy kerülni kell, hogy a nap belesüssön az objektívbe, mert a képen látható fehér beégést okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- One mobilszolgáltatások
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest