- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Teljesen jó döntés volt? Hát az idei produkciójukat elnézve én ebben nem lennék olyan biztos. Mondjuk azt már sosem tudjuk meg hogy mi lett volna akkor ha teljes erőbedobással ráfekeszenek az év további részére is. Erről kár vitatkozni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Pá
addikt
válasz Oliverda #42401 üzenetére
"Erről kár vitatkozni."
Erről van szó. Ezért uncsi még mindig ezt hallgatni Kubicától.
Remélem öreg korára nem lesz belőle II. Barika és ad ki egy könyvet a megaláztatásáról, amikor azon múlt a vb címe, hogy nem fejlesztették tovább az autót.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
P00By
nagyúr
válasz hunnylander #42403 üzenetére
Igen, most is bevágták az első szabadedzésen. Mindent fikázott!
-
Oliverda
félisten
Be is rágott rá a technika.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Csabee.
nagyúr
xDDDD mókás lehetett.. sajnos nem halottam de idén Kubica sem túljó...
Üdv: Csabee.
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Oliverda
félisten
-
-=Sziszi=-
aktív tag
"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
P00By
nagyúr
válasz Motion_Blur #42412 üzenetére
Hurrá!
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
Csabee.
nagyúr
szabad edzés eredményeit valaki leírná? vagy link is jó lenne, csak kíváncsi vagyok
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #42412 üzenetére
Szánalom, remélem kilép a Ferrari.
-
Vazallus
tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz -=Sziszi=- #42419 üzenetére
köszi.. már az időmérőt meg a futamot váárom nagyon kedvenc pályám
-
törölt tag
válasz hunnylander #42414 üzenetére
szakadjon le az ég, hogy nem tudják leadni...erre most kifejezetten kiváncsi voltam/vagyok.
-
Ijk
nagyúr
"Exvilágbajnokok, Kimi Raikkönen és Fernando Alonso is bejelentette Monacóban, hogy ha csapatuk jövőre a költséghatár-vita miatt nem nevez a Forma-1-be, ők sem indulnak. Bernie Ecclestone ideges."Tovább
Szerintem lassan érik Mosley végkielégítése ,vagy nagyon gyorsan ki kell hátrálnia. Remélem lassan tudatosul benne, hogy a nagy csapatok nem csak hantáznak, hanem tényleg ki is lépnek, pilótástól, akkor pedig az F1 mehet valami harmad rangú sportcsatornára, ugyanis nagy nézettsége nem lesz.
Ja amúgy a Gyula GP már beadta a nevezését?
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Csabee.
nagyúr
várható eső a futamra? örülnék neki
-
JColee
őstag
Hamiltonnak hiányzik Ron Dennis
"Hiányzik Ron. A kapcsolatom vele még mindig nagyon erős. Hiányolom a közelemből. A paddockot egy kicsit üresnek találom nélküle."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hunnylander #42425 üzenetére
Hunny ezt gondold végig...mi is neked az ami izgalmat ad az autóversenyzésben?
Mert előzés az általában is kevés, pláne az volt eddig...szinte minden pályán.Egyebekben csak az autó vezetése lehet izgalmas (remélem nem a balesetre utazol )
Szal vald be magadnak hogy az autó mozgása, és vezetése okozza az izgalmakat.
...és akkor nincs jobb helyszín Monaco-nál, hála az égnek elég sokszínű pálya..van benne elég nagy szintkülönbség, rázós pályarész, szűk fordulókör, alagút, dobós sikán..stb.
sosem értettem hogy lehet egy Monaco-i csapatást unalmasnak nevezni...eseménytelennek igen, de unalmasnak? -
törölt tag
válasz hunnylander #42430 üzenetére
Az viszont látszik hogy Grosjean itt is jó, valszeg be is húzza a bajnokságot....
..csak a franc tudja hova jön, vagy Renault nem lesz, vagy F1. -
!Overdose!
őstag
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #42432 üzenetére
Jöjjön csak vissza, meg Montoya is. Ők legalább igazi személyiségek még ha nem is nyerték sz@rrá magukat.
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #42434 üzenetére
Szerintem nem az. Nyert CART bajonkságot, Indy 500at és F1 VB is lett. Ráadásul 2006ban volt legalább olyan jó mint Heidfeld csak tejszínes bajszú Márió minden áron Kubikát akarta nyomatni és ezért mennie kellett. Jobb mint Bari szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
-
Male
nagyúr
Ha még nem volt: Massának mégis elég lett volna a benzinje...
Ezt most valahogy nehezen hiszem el... ugyebár félre is állt a cél után hamarosan...
Nomeg 1 másodperccel állt kevesebbet, mint Vettel, pedig egyszerre voltak kint utoljára is.Inkább csak kellett egy magyarázat, mert idénre az már sok, hogy még a benzin mennyiséget is elszámolják.
#42436: Csak megelőzött valaki
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
DigitXT
nagyúr
válasz !Overdose! #42436 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
-
törölt tag
válasz Oliverda #42435 üzenetére
Igazából Villeneuve-nek esélye lenne beállítani Graham Hill rekordját, azaz besöpörni az Indianapolis-i 500-t, a Formula One világbajnoki címet, és a Le Mans-i győzelmet.
Igaz G. Hill-nek volt Monaco-i győzelme is, ami akkor is magasabbra emelné az ő koronáját.[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz #70869248 #42442 üzenetére
Én is a napokban filózgattam a Tripla Koronáról a Monacoi Nagydíj vonatkozásában.
Montoya a legesélyesebb ezt megszerezni. Remélem nem feledkezett meg a dologról. Igazán beajánlkozhatna egy versenyképes LM csapathoz.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
wildrain
addikt
válasz hunnylander #42443 üzenetére
Remélem nem feledkezett meg a dologról.
Úgy rémlik, hogy azt nyilatkozta egyszer, hogy nem érdekli a dolog. Márpedig ha ő azt mondja, akkor azt úgy is gondolja. -
[CS]Blade2
addikt
válasz Integra #42408 üzenetére
A verseny alatt írtam, is, hogy Ross meg fogja cserélni a pilótákat, hogy Button legyen elől. Teljesen egyértelmű, hogy pár csapatnál megvan az első számú pilóta már most.
Kova, Piq, Bari, Webber és Naka csak azért vannak ott, mert 1 autóval nem lehet konstruktőrit is nyerni. -
!Overdose!
őstag
Csak le kéne szokni a hamburgerről és a kóláról.
-
ToBeY
nagyúr
Ecclestone beperelheti a Ferrarit, ha az olaszok kilépnek[link]
Tipikus, ha máshogy nem megy, majd jogi csűrés-csavarással és erővel megoldjuk
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest